Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот old_traff » 22 сеп 2015 22:42

Rofles написа:Между другото във форума на Ливърпул върви комедиен филм. Всички си правят забележки за запетаите, а всъщност кой от кой по-неграмотен. :lol:

Великани :lol:
Между другото Съндърланд губи от Сити с 4-0 като домакин. В събота играем с тях на ОТ. Гледайте как ще паркират автобуса и ще се мъчим. :mrgreen:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 22 сеп 2015 22:52

old_traff написа:
Rofles написа:Между другото във форума на Ливърпул върви комедиен филм. Всички си правят забележки за запетаите, а всъщност кой от кой по-неграмотен. :lol:

Великани :lol:
Между другото Съндърланд губи от Сити с 4-0 като домакин. В събота играем с тях на ОТ. Гледайте как ще паркират автобуса и ще се мъчим. :mrgreen:

Не вярвам, на Марсиал тия не му минават. :lol:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 сеп 2015 22:56

Там са само от тренери нагоре. За какво са им тези запетаи? :mrgreen:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 сеп 2015 23:04

Ебати титаните на мисълта са там. :mrgreen: Искам да видя налбандянчо и тренера 1в1. :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 22 сеп 2015 23:16

Е не, тия са уникални. :shock: :lol: :lol: :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 22 сеп 2015 23:28

diplomat написа:

Ебати титаните на мисълта са там. :mrgreen: Искам да видя налбандянчо и тренера 1в1. :mrgreen: :lol:

Кралско меле.. тренера, адвоката и икономиста.
Суарсез, налбадиан и илиев. :lol:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 23 сеп 2015 00:21

Rofles написа:
diplomat написа:

Кралско меле.. тренера, адвоката и икономиста.
Суарсез, налбадиан и илиев. :lol:

Ш съ сетите вие, ние с Борото и Регъра им следим творчеството от месеци - голяма забава е за почивка малко по време на работния ден, както и на някой в този форум :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Който се смял - смял, утре сигурно ще разчистят темата....да вземат да си пуснат по една матура викам аз :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 сеп 2015 00:21

5 гола за 9 мимути. Кой е той ? :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 23 сеп 2015 00:34

JackPackage написа:Ш съ сетите вие, ние с Борото и Регъра им следим творчеството от месеци - голяма забава е за почивка малко по време на работния ден, както и на някой в този форум :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Който се смял - смял, утре сигурно ще разчистят темата....да вземат да си пуснат по една матура викам аз :lol:

Аз съм се смял с глас.. и не се базикам. :lol: :lol: Особено като чета как "chakalat" храни тренера.. то си е същинско творчество ! :lol: :lol: :lol:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 23 сеп 2015 00:38

Rofles написа:
JackPackage написа:Ш съ сетите вие, ние с Борото и Регъра им следим творчеството от месеци - голяма забава е за почивка малко по време на работния ден, както и на някой в този форум :lol:

Аз съм се смял с глас.. и не се базикам. :lol: :lol: Особено като чета как "chakalat" храни тренера.. то си е същинско творчество ! :lol: :lol: :lol:

те там има някои страхотни индивиди - тренера, сънкреста, Илиев, който разбира от инжинери и двигатели във Ф1, икономика, маркетинг, бейзбол, софтбол, архитектура и сигурно пропускам още поне 9 неща :lol:

Другите като влязат в спор с тях, а и сега споровете между тях са уникални :lol: СМЯХ1 :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Манчестър Ю”