Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот MASTER_COOL » 20 сеп 2015 22:15

Ще падне голче съвсем скоро. Бавно навлиза Мемфисчо за разлика от френското чудо, което се отпуши отраз :lol:
Нямам нищо против с/у следната тенденция :
- Висша Лига : Депай - Пас - Марсиал - ГООООЛЛЛ !!!
- Шампионска Лига : Марсиал - Пас - Депай - ГООООЛЛЛЛ !!!

:lol: 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 20 сеп 2015 23:20

Изображение

Животнииииииии

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 21 сеп 2015 02:21

Категории за голмайстори(по вероятност и статистика)
I-ва
Рууни, Марсиал, Мата, Депай
II-ра
Ерера, Фелайни, Йънг
III-та
Швайни, Блинд, Смолинг
IV-та
Карик, Рохо, Валенсия, Шнайдерлин, Дармиан
*Шоу, Пади, Джоунс, Уилсън, Перейра, Лингард за момента няма как да присъстват в класацията.
Според мен насоките за развитие са следните:1.Да се извлече максимума от първа и втора категория. 2.Трета и четвърта категория да достигнат минимум от точно определена кота голове.
Примерно за мен лично тези 8 играчи(съвкупно) задължително трябва да ни донесат едно 10 гола.
Все пак става дума за подчертано дефанзивни играчи, но забележете, че отбори като Челси и Сити всеки сезон имат хора от защитният контингент, който им носи ключови голове.
Трябва и ние да следваме техният пример и т.нар.добра практика, защото както се вижда не е като да няма потенциал за голове в тези играчи.
Особено Швайнщайгер, който според мен трябва да опитва по-често удари от дистанция, защото на практика това му е единствената реалистична възможност за голове.
Блинд също показа на няколко пъти, че има коварен удар, Карик едно време що голове вкара от дистанция, но трябва Ван Гаал да ги инструктира, а не да ги кара да влизат с топката във вратата!
От втората категория едно 15 гола мисля, че звучи доста апетитно и напълно реалистично за реализация, но трябва адекватно да се управлява тяхната форма и игрови минути.
Фелайни показа, че може да бележи от всякакави позиции, Ерера е майстор на ударите от дъгата(също и на дузпите), Йънг с неговия коронен номер - финт-два на дясно и вътрешен фалц в далечния ъгъл или горе в "паяжината" - 90% от головете му за Юнайтед са по тази методика.
Сами виждате какво разнообразие от качества има, но трябва някой да ги активизира и извлече!
Не знам как ще прозвучи, но при правилните инструкции Ашли Йънг спокойно може да подгони кота 10 гола за сезона, просто защото има нюх към тази работа.
Иначе максимално си мисля, че ако "пощурее" тази троица може и да удари 20-така за сезона.
Миналата година, ако не знаете общо вкараха 14 гола само във Висшата лига.
А сега има и Шампионска лига, да не забравяме и купите, така че ето нагледно, че при правилно управление в действителност можем да очакваме много дивиденти от тях, ама....да видим какво ще се случи!
Първата категория започна да подкарва лека-полека влака, липсват само головете от Ел Капитано, но аз лично имам търпение спрямо него и вярвам, че съвсем скоро ще му тръгне играта, тъкмо за ключовите мачове в Шампионската лига и дербитата срещу Арсенал, Евертън и Сити.
Все пак изразено в цифри тук съм категоричен, че живи-умрели това каре трябва да вкара 40 гола минимум!
Проблемът на този етап обаче е, че...въртя ги-суча ги, представям си някакви ситуации, ама нещо ми бягат...дори и тази кота.
На този етап(което все пак не е окончателно, но все пак) Марсиал и Мата се движат по план-график(повече от отлично), нужно е Мемфис и Рууни обаче да започнат в най-скоро време с головете, защото в крайна сметка трябва да има баланс.
Само вижте едно леко сравнение:Йорк, Коул, Теди и Оле vs Рууни, Роналдо, Бербатов, Тевез vs Рууни, Марсиал(Уилсън).
Разни хора, разни идеали :)
Да си жулим ние без проблеми по 2-3 гола, пък после да видим кой кого :)
Голове трябват, майка, това е!
Грубо казано - пет пари не давам колко допускаме, важното е да вкарваме гол повече от противника(може и повече).
И за 1-0 дават +3 точки и за 3-2 дават +3 точки.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 21 сеп 2015 03:32

С това мнение съм съгласен.
Трябва нещо атрактивно и ново, което халфовете ни да опитат. Ударите от далече са оръжие, което част от халфовете ни притежават, но не го използват, явно инструкции от мениджъра. Швайни, Карик, Ерера, Морган, че дори и Блинд (при подходяща ситуация) са длъжни да се пробват от дистанция, когато имат удобна възможност, голове ще вкарат, но само ако се опитат, без да стрелят няма как.
Вече напред съм сигурен, че един Лингард или Перейра ще донесат много повече креативност и разнообразие спрямо Рууни, но тук говорим за 2-3 мача, в които да му дойде акъл в главата на капитана и да разбере, че не е незаменим титуляр. Най-малкото, в което може да сме убедени, е че тези двамата споменати от мен са готови да изорат терена буквално само и само, за да си намерят място в титулярите.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 21 сеп 2015 14:07

Ван Гаал: Марсиал показа таланта си, но не очаквайте постоянство от него

Много навременно изказване от Ван Гаал. И когато го купихме още в началото беше казал, че е трансфер за бъдещето, за следващия треньор. Мисля, че показва доста добра психология тук Луи. Сваля до голяма степен напрежението от това момче. И въпреки всичко Марсиал изглежда непоклатим, вижте му само изражението на терена. Изключителна психика има.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 сеп 2015 15:17

Най-доброто нападение след 6 кръга - Уест Хям и Лестър. Срам за грандовете :lol:

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 21 сеп 2015 15:42

И ние колко слабо и беззъбо нападение имахме, вече сме 4-ти по вкарани голове. :mrgreen:

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 21 сеп 2015 16:29

Марсиалката , влезнал във идеалния отбор на 6тия кръг на Англия.
Освен това е и играч на 6тия кръг :twisted:
А Де Хеа е с най-добро спасяване на 6тия кръг!!!
Взехме и 3-те точки - ами това е нашия кръг :twisted:

Върни се в “Манчестър Ю”