Rofles написа:Какво е най-доброто според Вас, с което можем да излезем срещу Ливърпул ?
[wrapimg=]http://this11.com/play/abJHBc1aJ.png[/wrapimg]
Общото между всички е(според мен най-важната функция в такъв тип дерби) - дисциплинираността.
Естествено, че вероятността да видим този състав е 0,0000001%
1.Блинд не става за централен защитник, Шоу ме изнерви от последния мач(изобщо не си покриваше зоната и потичкваше като дюмбелин).
Блинд най-много ме радва на левия бек и мисля, че срещу Ливърпул ще е много по-целесъобразен в сравнение с Шоу.
Десетки пъти съм казвал, че левият крак му е като кука, която на малко пространство(бека) захваща всичко, което преминава.
2.Партньорът на Смоулинг би следвало да е Рохо, но той няма практика все още и затова би било страхотно да се пусне здравият и надъхан Пади Макнеър, който винаги ни е бил на кадем.
Ще се хвърля, ще пресира, ще буха, защото ще знае, че това е един перфектен шанс да се утвърди като титуляр.
Смоулинг ще регулира, Пади ще изпълнява, Блинд ще зхваща като кука по левия бек, а Валенсия ще ги пресова като кенчета с физика и скорост.
Перфектен баланс в дефанзивното звено лично за мен.
3.Мата обича да играе срещу Ливърпул и заедно с Ерера ще правят фокуси както на Анфилд през пролетта.
4.Карик изглежда в по-добра форма(в сравнение Шн и Шв) и ще балансира в центъра в триъгълник с Ерера и Фелайни.
5.Ашли Йънг е под пара, защото се дразни, че Ван Гаал го пренепребва заради Мемфис, който е добър играч естествено, но е мръсна лакомия(много ме дразнят такива), слаб в дефанзивен план и леко недисциплиниран.
Помним какво правеха Блинд и Ашли по лявата зона - цък, цък, комбинации, захождания, разбиране с поглед.
Такова нещо между Шоу и Мемфис засега изобщо не се наблюдава, което ме дразни.
Блинд понеже е малко по-умен от Шоу, има навика да предвижда точната зона, в която да пусне тънкия пас, докато Шоу в повечето случаи бяга като щурец.
6.Фелайни ще бъде момчето за всичко - напред, назад, ще респектира с физика и мощ, така че е изключително важно да бъде титуляр срещу Скаузърите.
Все пак е бивш играч на Евертън и заедно с Рууни ще бъдат мотивирани да ги накажат.
Едно на ръка, че 80% от гореизброените играчи бяха титуляри и при двете победи миналия сезон.