Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот Rofles » 03 сеп 2015 11:50

Какво е най-доброто според Вас, с което можем да излезем срещу Ливърпул ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2015 12:13

Rofles написа:Какво е най-доброто според Вас, с което можем да излезем срещу Ливърпул ?

----------------Де Хеа-----------------
Матео------Смо-----Рохо-----Шоу
---------Карик------Морган----------
Мата---------Рууни----------Мемфис
--------------Марсиал--------------

Второто Фела, Ерера и Швайни ги доубиват. Това е само на хартия. Реалностите са други.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 03 сеп 2015 12:16

Аз бих искал да видя това:
==========Де Хеа===========
Дармиан-Смолинг-Блинд-Шоу
====Ерера-Шнайдерлин=====
====Мата-Руни-Мемфис=====
=========Уилсън===========
Първоначално си мислех, на върха да бодна Фелайни, ама просто не ме кефи играта на отбора с Фелайни вътре. Иначе, май е по-добрият вариант.
MuFc1878 написа:Второто Фела, Ерера и Швайни ги доубиват. Това е само на хартия. Реалностите са други.

Аз си мислех второто Марсиал, Фела и Швайни (Карик) да ги доубиват. :)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 сеп 2015 12:19

Сменяте само вратаря и играете със същите 11 от Суонзи

[center]Юда
Жабаря - Капитана - Слепия - Скайуокър
Кап. Морган - Щайгата
Матиньо - Хереро - Вашингтон
Плешивия
[/center]

По принцип Мата трябва да Ви играе 10-ка ама няма изгледи това да се случи, иначе може да сложите Симуланта на крилото и Мата вместо Ерера в центъра :roll:

Рожото няма Match Fitness и не мисля че трябва да играе 90 мин в дерби, Марсианеца като нов, едва ли ще почне :roll: :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2015 12:24

Блинд няма никакъв шанс срещу Бентеке. Видя се как оня ден Гомис ни премаза защитата със своята физика. Браян може да е бот, но ще насочи атаките към белгиеца, а Блиндарата ще издъхне. Рохо може да не е играл, но си е бичменце. Очаквам Смолинг да е залепен за Бентеке.

Положително е, че най-креативния им играч няма да участва и ще се надяват на избухване на Фирмино и Милнър :oops:
Пак ще заложат на високо изнесена защита с много преса в нашето поле. Марсиал и Мемфис са адски бързи, Шоу също. Не бих заложил на много владеене на топката.

Миналото дерби Луи пусна титуляр Уилсън точно, заради скоростта му.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 03 сеп 2015 12:33

MuFc1878 написа:Миналото дерби Луи пусна титуляр Уилсън точно, заради скоростта му.

Да бе, аз за това си го слагам Уилсън на върха, но миналия сезон беше играл преди това Уилсън, а сега директно титуляр не знам дали ЛВГ ще го пусне.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 сеп 2015 12:47

Спекулациите относно Де Хеа не спират :arrow:
[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/CN-BDvwWEAAubvN.jpg[/wrapimg]
Изглежда доста умислен.

David de Gea now feels obliged to renew with Manchester United. [as]

Jorge Mendes and United have already held meetings over De Gea's renewal. [as]

Louis van Gaal will keep David de Gea on the bench unless he agrees to renew with United. He needs game-time for the Euros. [as]

Due to this, David de Gea feels obliged to renew so he can play for United and go to the Euros. [as]

Ще има какво да се занимаваме цяла есен.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 03 сеп 2015 13:04

Де Хея
Дармиан - Смолинг - Рохо - Шоу
Шнайди - Швайни
Мата - Ерера - Депай
Рууни
Това искам да гледам, но няма да е така.
Рохо няма никакъв шанс да почне титуляр, Де Хея май също..
Ако Ромеро пази единствения ни шанс е да няма никакви опасни удари към него и Смолинг да изяде Бентеке, но знаем че Браян ще залепи негера за Блинд и може да имаме проблеми..
Второто предполагам, че Марсиал и Карик ще се включат.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 сеп 2015 13:07

Rofles написа:Какво е най-доброто според Вас, с което можем да излезем срещу Ливърпул ?

[wrapimg=]http://this11.com/play/abJHBc1aJ.png[/wrapimg]
Общото между всички е(според мен най-важната функция в такъв тип дерби) - дисциплинираността.
Естествено, че вероятността да видим този състав е 0,0000001% :)
1.Блинд не става за централен защитник, Шоу ме изнерви от последния мач(изобщо не си покриваше зоната и потичкваше като дюмбелин).
Блинд най-много ме радва на левия бек и мисля, че срещу Ливърпул ще е много по-целесъобразен в сравнение с Шоу.
Десетки пъти съм казвал, че левият крак му е като кука, която на малко пространство(бека) захваща всичко, което преминава.
2.Партньорът на Смоулинг би следвало да е Рохо, но той няма практика все още и затова би било страхотно да се пусне здравият и надъхан Пади Макнеър, който винаги ни е бил на кадем.
Ще се хвърля, ще пресира, ще буха, защото ще знае, че това е един перфектен шанс да се утвърди като титуляр.
Смоулинг ще регулира, Пади ще изпълнява, Блинд ще зхваща като кука по левия бек, а Валенсия ще ги пресова като кенчета с физика и скорост.
Перфектен баланс в дефанзивното звено лично за мен.
3.Мата обича да играе срещу Ливърпул и заедно с Ерера ще правят фокуси както на Анфилд през пролетта.
4.Карик изглежда в по-добра форма(в сравнение Шн и Шв) и ще балансира в центъра в триъгълник с Ерера и Фелайни.
5.Ашли Йънг е под пара, защото се дразни, че Ван Гаал го пренепребва заради Мемфис, който е добър играч естествено, но е мръсна лакомия(много ме дразнят такива), слаб в дефанзивен план и леко недисциплиниран.
Помним какво правеха Блинд и Ашли по лявата зона - цък, цък, комбинации, захождания, разбиране с поглед.
Такова нещо между Шоу и Мемфис засега изобщо не се наблюдава, което ме дразни.
Блинд понеже е малко по-умен от Шоу, има навика да предвижда точната зона, в която да пусне тънкия пас, докато Шоу в повечето случаи бяга като щурец.
6.Фелайни ще бъде момчето за всичко - напред, назад, ще респектира с физика и мощ, така че е изключително важно да бъде титуляр срещу Скаузърите.
Все пак е бивш играч на Евертън и заедно с Рууни ще бъдат мотивирани да ги накажат. :)
Едно на ръка, че 80% от гореизброените играчи бяха титуляри и при двете победи миналия сезон.

Върни се в “Манчестър Ю”