Де Хеа отказва да играе за Юнайтед
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Black&White1926
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
Офтопик:
Офтопик:
Rofles написа:Не, мерси. Не искам такива мазни циганета в Юнайтед, дето нали не иска да напуска Барса, но тъй се налагало. Като не иска да се маха оттам представяте ли си с какво желание ще идва в червен Манчестър ? Аре стига..
Ти с желание и въодушеление ли би напунал мястото, в което си израстнал и си се изградил като футболист? Разграничавай това да му е трудно да напусне Барса от желанието му да играе или не за Юнайтед. Едното няма връзка с другото. Нормално е да му е трудно да се откъсне от Барселона. Но съм сигурен, че ще дава всичко от себе си за Юнайтед.
soad написа:Rofles написа:Не, мерси. Не искам такива мазни циганета в Юнайтед, дето нали не иска да напуска Барса, но тъй се налагало. Като не иска да се маха оттам представяте ли си с какво желание ще идва в червен Манчестър ? Аре стига..
Ти с желание и въодушеление ли би напунал мястото, в което си израстнал и си се изградил като футболист? Разграничавай това да му е трудно да напусне Барса от желанието му да играе или не за Юнайтед. Едното няма връзка с другото. Нормално е да му е трудно да се откъсне от Барселона. Но съм сигурен, че ще дава всичко от себе си за Юнайтед.
Аз грам не съм сигурен, че ще се раздава за Юнайтед и затова го искам далеч от отбора !!
[/center]Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
Еми то като цяло за всеки нов не можем да сме сигурни, че ще се раздава. И тука го има елемента на изненадата какво ще се случи.
-
AnalBreaker
- Контакти:
Пичове днес минах да видя как е бялата тениска и да ги сравня с червената. Вземам си думите назад за червената. Бялата ни е в пъти по-зле. Сравних нашата с тези на Челски и Лузърите и да ви кажа по-грозна от тази на Ливърпул(червената) нямаше в целия магазин
Та да си се похваля, че си взех червеничката. За да избия част парите от тениската реших да сложа 40 паунда на Юнайтед срещу Вила

Та да си се похваля, че си взех червеничката. За да избия част парите от тениската реших да сложа 40 паунда на Юнайтед срещу Вила

Един ИСТИНСКИ българин !
Офтопик:
AnalBreaker написа:Пичове днес минах да видя как е бялата тениска и да ги сравня с червената. Вземам си думите назад за червената. Бялата ни е в пъти по-зле. Сравних нашата с тези на Челски и Лузърите и да ви кажа по-грозна от тази на Ливърпул(червената) нямаше в целия магазин![]()
Чудно ми е къде във Варна продават New Balance ?
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
-
AnalBreaker
- Контакти:
На мен хич не ми е чудно и не ми пука къде продават New Balance във Варна. Бялата ви е добра, но червената е меко казано ужасяваща. Не съм в България в момента, пич. 
Последна промяна от AnalBreaker на 14 авг 2015 23:43, променено общо 2 пъти.
Един ИСТИНСКИ българин !
Офтопик:
- Paul Scholes
- Контакти:
Предупреждавам ivo_77, че ще му викна терористи, ако ми открадне за пореден път тема за мач!!
Утре на обяд пускам темата за мача с Брюж.
Здраейти
- Black&White1926
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=C0semD8vdMY[/youtube]

Офтопик:
Офтопик:
Лукаку е животно. Разкъса една от добрите защити в лигата. Жалко, че нямаме интерес към него.