Ман Юнайтед -Милан

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Ман Юнайтед -Милан

Мнениеот MuFc1878 » 17 фев 2010 00:06

acmilan написа:
Lord of memory написа:не мога да ти ги изброя, само за Лион си спомням иначе мачовете дето Индаги ви е спасявал са сигурно десетки.

И какво за Лион,по-добри бяха от нас ли?А за вашата титла от 99-та какво ще кажеш?Има ли по-незаслужена победа в историята на този турнир?

Има, на Ливърпул 2005 :lol:

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 17 фев 2010 00:08

Загубата ни от Порто, Селтик не знам си кой сигурно 12 полуфинала изпуснати заслужени ли бяха, грешката на Кяръл, която даде гола на Креспо на ОТ заслужена ли беше, грешката на Хауър при Порто беше ли ?. Запомни тва : in the end of of all, things are the way that they must to be. Това ви се случи на вас, това им се случи на Байерн на 99та, а нас това ние се е случвало и ще ни се случи тепърва. Със всяка своя реплика доказваш факта и мнението ми че ШЛ е преди всичко късмет и една ситуация, независимо кой заслужава повече.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 фев 2010 00:10

MuFc1878 написа:
acmilan написа:
Lord of memory написа:не мога да ти ги изброя, само за Лион си спомням иначе мачовете дето Индаги ви е спасявал са сигурно десетки.

И какво за Лион,по-добри бяха от нас ли?А за вашата титла от 99-та какво ще кажеш?Има ли по-незаслужена победа в историята на този турнир?

Има, на Ливърпул 2005 :lol:

Хахахах,прав си,мама му стара.И двете бяха еднакво отвратителни.Футболът е едно от най-великите открития на човечеството,пичове,това да ви остане от мен :) :lol: Единствено някоя жена може да се доближи и въпреки това да остане много далеч от това да ти донесе толкова положителни и отрицателни преживявания в този живот,отколкото тези,които ти носи любимият отбор,хахах.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 фев 2010 00:11

То в тоя турнир особено, късмета в повечето случаи печели трофея....

Потребителски аватар
mufc
Контакти:

Мнениеот mufc » 17 фев 2010 00:12

Определено на Рафаел му беше трудно да се справя с коня, но класата на отбора си каза думата :)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 17 фев 2010 00:13

Еми естествено затва приятелчетата дето ми сравняват отборите по тва ще има доста да сърбат докато разберат истината.
Аз когато губим незаслужено съм по-щастлив от сега и затва не си давам зор, щото знам за коя купа става въпрос.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 фев 2010 00:16

acmilan пини си едно да ти е по-весело. Футболът е просто една игра, важното е да се забавляваме. Винаги ще има победители и победени ;)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 17 фев 2010 00:16

Не знам тука не бутонки ами шкафчета щяха да летят след края на мача в съблекалнята, ако бях аз.
И с тва казва лека и че утре ще съм на линия след 13 часа.
GGMU

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 фев 2010 00:17

Lord of memory написа:Еми естествено затва приятелчетата дето ми сравняват отборите по тва ще има доста да сърбат докато разберат истината.
Аз когато губим незаслужено съм по-щастлив от сега и затва не си давам зор, щото знам за коя купа става въпрос.

Благодаря ти,че ме наричаш приятелче :mrgreen: :lol: Да ти кажа честно ми е ужасно тъпо заради мача,но колкото и тъпо да звучи,съм щастлив от мача,защото досега не бях изживявал точно такъв мач.Както пишеше покойният Христо Калчев-животът не е сериозно нещо,да му е... майката.Аз бих перифразил,че футболът не е сериозно нещо,а явно и самата Шампионска лига...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 фев 2010 00:19

MuFc1878 написа:acmilan пини си едно да ти е по-весело. Футболът е просто една игра, важното е да се забавляваме. Винаги ще има победители и победени ;)

Прав си,колега,и точно това правя.Бях на уиски,сега съм на бира :) Важното е да си обичаме отборите и дано един ден да стъпя на Сан Сиро,пожелавам и на теб да стъпиш на Олд Трафорд,ако вече не си го направил де.

Върни се в “Манчестър Ю”