ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MapTo_D
- Контакти:
Re: ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед
А не може, може разбира се.
Днес се събудих с надеждата да прочета, че Мойс си е подал оставката, но за съжаление няма нищо общо, голяма греда тц тц тц
На реванша след 3 седмици виждам как ги убиваме...от центрирания, този път може да стигнем 100 броя за мач!?

Мойс е типичния лузър-загубеняк..на него не му пука че е паднал от гърците,даже се радва че има минимален шанс за нещо на реванша.Тотален идиот,,да пуснеш Карик и Клевърли в центъра в мач за ШЛ(без значение срещу кой играеш).
Още като видях състава ми се развали настроението и очаквах гаф! Даже за мен не е никаква сензация,дори не мога да се ядосам като хората
Състава няма да го коментирам,само ще кажа че играчи като Смолинг,Йънг и Клевърли ако не бяха англичани, нямаше да работят и като чистачи на Олд Трафорд.
Още като видях състава ми се развали настроението и очаквах гаф! Даже за мен не е никаква сензация,дори не мога да се ядосам като хората
Състава няма да го коментирам,само ще кажа че играчи като Смолинг,Йънг и Клевърли ако не бяха англичани, нямаше да работят и като чистачи на Олд Трафорд.
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]

[offtopic]
[/offtopic]Re: ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед
MuFc1878 написа:Фелайни и Кагава трябваше да играят още вчераМислете ме за луд, но при подходящ мениджър Кагава ще разкрие пълния си потенциал. А ние ще го продадем лятото за някой английски "талант".....
Клевърли кой го е излъгал, че ще бъде новия Скоулс
Нека бъдем коректни и споменем,че Сър Алекс има доста сериозна вина за ситуацията с Шинджи Кагава!
Дори Юрген Клоп бе казал,цитирам:"Плаче ми се,като гледам Кагава забит на фланга"...
С Клевърли и Смолинг абсолютно идентична ситуация.Клевърли му се напомпа самочувствието,направи 4-5 силни мача и край! В големите мачове Клевърли винаги се е покривал като мишок,нито веднъж не е оправдал доверието нито на сър Алекс,а и сега когаго Дейвид Мойс също му дава шанс да се изяви,вместо да покаже че има качества и чувство за отговорност...пича си търчи като муха без глава по терена и толкова.Нулево КПД,абсолютна нула!
Крис Смолинг-Кой започна да го използва на десния бек (по подобие на О'Шей)? Отново безумните преквалификации на сър Алекс,които в интерес на истината,нанесоха и някои доста големи(направо непоправими) щети в отбора.
Да,страшно наивно е че Дейвид Мойс се опитва да прилага същите(грешни) подходи,но какво можем да направим ние...И в този ред на мисли е страшно лицемерно да се вини само и единствено Дейвид Мойс!
Сър Алекс не бъркаше ли редовно тактиката,не пускаше ли почти винаги неадекватния(по онова време,защото все пак тази година успя сякаш да влезе в час) Дани Уелбек,Крис Смолинг по десния бек и Кагава отляво на фланга? Но малката подробност е,че слабостите на отбора не си личаха толкова,просто защото всички футболисти бяха респектирани от фигурата на сър Алекс,а и той за разлика от повечето треньори наблягаше повече на мотивацията и контрола,отколкото на тактическите функции...което се оказа печеливша система,но в крайна сметка във футбола всеки един детайл е важен
При Дейвид Мойс е обратното-той е по-добър тактик,но е по-слаб мотиватор...и сега още повече в този преходен период,трудно е изведнъж да се нагодиш към промените и новият стил на ръководство(особено след мениджър като сър Алекс).А и очевиден е фактът,че тактическите замисли на Дейвид Мойс трудно кореспондират с голяма част от функциите на футболистите,или казано по-просто:Липсват подходящите изпълнители за пълната реализация на идеите на Дейвид Мойс.Именно затова в Юнайтед няма никакъв облик,или някакъв утвърден стил на игра,за което вина носят абсолютно всички,но по-лошото е че част от играчите изобщо не искат да помогнат на Дейвид Мойс,отделно че той самият още повече се задълбава в този процес,с инертните си действия(особено на тъчлинията) и липсата на по-директни действия и вдъхване на мотивация.
- MapTo_D
- Контакти:
Разбира се, че не е сензация. Тоя сезон Юнайтед е повече от трагичен. Аз не се сещам за повече от 2, може би 3 силни мача този сезон. Дори т.нар. опашкари и средняци в Англия ги бием на магия, но тия няколко победи едва ли могат да заблудят хората. Колкото и защитници и поддръжници да има Мойс е видно, че не става за този клуб, 7-8 месеца отбора ти да играе без някакъв изграден стил, без никаква фантазия и въображение - това говори доста лошо за мениджъра. Че при всеки мач на Юнайтед мен ми е ясно какво става, а дори не ми плащат за това, другите клубове си имат съгледвачи и агенти, които проучват отбора, виждат еднообразието и им е супер лесно да се изправят срещу доскорошния гранд от Манчестър.
Мойс е типичния лузър-загубеняк..на него не му пука че е паднал от гърците,даже се радва че има минимален шанс за нещо на реванша.Тотален идиот,,да пуснеш Карик и Клевърли в центъра в мач за ШЛ(без значение срещу кой играеш).
Сър Алекс също пусна Карик и Клевърли срещу Реал Мадрид,не помниш ли?
smoothc написа:Мойс е типичния лузър-загубеняк..на него не му пука че е паднал от гърците,даже се радва че има минимален шанс за нещо на реванша.Тотален идиот,,да пуснеш Карик и Клевърли в центъра в мач за ШЛ(без значение срещу кой играеш).
Сър Алекс също пусна Карик и Клевърли срещу Реал Мадрид,не помниш ли?
Също така и най-гениалното решение да остави Рууни пейка и Джоунс да влезе като 5-ти халф, с което поставихме в шах тактика Жозе
Иначе по темата. За пореден път защитниците трябва да изнасят топката с дълги пасове към крилата или нападателите. Това е трагично просто. Хич не им е работа да правят подобно нещо
- MapTo_D
- Контакти:
Престанете да сравнявате Сър Алекс с това недоразумение. Единия така нахъсваше играчите си, че те показваха футбол, който по принцип е извън възможностите им, играеха на 150%. Сега - ами боли ги кура с извинение, не го ебават тоя за нищо, взимат си огромните заплатки, ходят си на почивки по Дубай и не знам къде, влака си върви, пък това, че феновете страдат - явно играчите не ги топли.
На нас ни трябва мотиватор не някой си,който си няма и представа какво значи Манчестър Юнайтед.Ние не завършваме на 10 място в ВЛ и непадаме от средняци като Олимпиоакос.

без никаква фантазия и въображение - това говори доста лошо за мениджъра
А играчите са невинни,нали
пп:Не знам дали това е най-подходящият пример,но...в Левски за 1-година се смениха 3-ма треньори,а играта на отбора все така продължава да е трагична и без никакъв облик! Само и единствено треньорите ли са виновни?
Митов-Илиев-Здравков-трима коренно различни по стил и визия мениджъри,но играта на Левски в последните 1-2 години си остава пълна трагедия...без почти никаква кардинална промяна.
Пак питам:Само и единствено треньорите ли са виновни?
smoothc написа:без никаква фантазия и въображение - това говори доста лошо за мениджъра
А играчите са невинни,нали![]()
пп:Не знам дали това е най-подходящият пример,но...в Левски за 1-година се смениха 3-ма треньори,а играта на отбора все така продължава да е трагична и без никакъв облик! Само и единствено треньорите ли са виновни?
Митов-Илиев-Здравков-трима коренно различни по стил и визия мениджъри,но играта на Левски в последните 1-2 години си остава пълна трагедия...без почти никаква кардинална промяна.
Пак питам:Само и единствено треньорите ли са виновни?
Сменят се по 6-7 футболиста на всеки 6 месеца
Несравнима ситуация.....