ВЛ:Челси-Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от срещата

Анкетата завърши на 18 яну 2014 23:48

Победа за Челси
34
64%
Равенство
5
9%
Победа за Манчестър Юнайтед
14
26%

Общо гласове: 53

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Re: ВЛ:Челси-Манчестър Юнайтед

Мнениеот Klzrdz » 19 яну 2014 22:19

vasilnv написа:За първия гол е виновен Джоунс. Ама се подхлъзна, простено му е :lol:
За втория гол по-скоро е виновен Евънс :? Смисъл Видич пазеше друг играч на Челси и трябваше да покрие Евънс.
При третия гол вече колективна грешка.

Не съм съгласен за вината при втория гол, според мен е виновен Евра, защото не си беше на позицията и следователно Евънс притича, за да затваря празното пространство.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 19 яну 2014 22:20

KingKenny написа:
vasilnv написа:За първия гол е виновен Джоунс. Ама се подхлъзна, простено му е :lol:
За втория гол по-скоро е виновен Евънс :? Смисъл Видич пазеше друг играч на Челси и трябваше да покрие Евънс.
При третия гол вече колективна грешка.

Все пак не може да служи за оправдание. Тези грешки трябва да се изчистят, защото са елементарни. Да, всеки отбор прави грешки в защита, но Юнайтед прави детински грешки и оттам идват по-големите проблеми.

Така е, прав си! :)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 яну 2014 22:39

Искам да се извиня за острите си думи относно Рафаел. Просто тоя дървосекач винаги прави опити за убийство в такива моменти. Днеска имах и изпит и напрежението ми дойде в повече :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 19 яну 2014 23:34

Интересен мач стана и се сетих за двубоя с Хъл, който взехме по същия начин. Е, тогава не пуснахме гол, но пък Тигрите не пробваха да чупят крака в безсилието си. Само 2 разлики, иначе стилът на игра и класите на Хъл и МЮ е 1/1. Та още миналата седмица, прозрял колко сте посредствени, аз реших да си го кажа, макар и рискувайки да си навлеча гнева на буйни глорихънтъри. Днес мисля, че сами видяхте колко сте жалки и мизерни, и нямаше да ви напомням, защото едва ли сте малоумни, че да не осъзнаете сами. Обаче ми направи впечатление друго. Кълнете и псувате, пожелавате смърт на майки и искате адреси. :lol: Посредствен отбор - посредствени фенове Срам и позор! Феновете на Челси не падайте на нивото на тия и покажете малко класа. Поздрави за всички форумни герои. Смело към ЛЕ и златната среда, защото като гледам как се държите, това ви приляга най-много. Средняци.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 20 яну 2014 00:03

Тони написа:Интересен мач стана и се сетих за двубоя с Хъл, който взехме по същия начин. Е, тогава не пуснахме гол, но пък Тигрите не пробваха да чупят крака в безсилието си. Само 2 разлики, иначе стилът на игра и класите на Хъл и МЮ е 1/1. Та още миналата седмица, прозрял колко сте посредствени, аз реших да си го кажа, макар и рискувайки да си навлеча гнева на буйни глорихънтъри. Днес мисля, че сами видяхте колко сте жалки и мизерни, и нямаше да ви напомням, защото едва ли сте малоумни, че да не осъзнаете сами. Обаче ми направи впечатление друго. Кълнете и псувате, пожелавате смърт на майки и искате адреси. :lol: Посредствен отбор - посредствени фенове Срам и позор! Феновете на Челси не падайте на нивото на тия и покажете малко класа. Поздрави за всички форумни герои. Смело към ЛЕ и златната среда, защото като гледам как се държите, това ви приляга най-много. Средняци.

Дечко на 17 до 18 фен на отбор дал милиард за играчи да говори за глорихънтъри е МНОГО СМЕШНО . Някои отбори са си извоювали титлите си , а на други им трябваха камиони рубли и петродолари.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 20 яну 2014 00:58

Сраааааааам! Направо ме е срам да гледам.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 20 яну 2014 02:37

Изловиха сър Алекс на „Стамфорд Бридж“
19 януари 2014 21:33
В
Легендарният сър Алекс Фъргюсън е изгледал на живо поражението на неговия Манчестър Юнайтед с 1:3 от Челси. Шотландецът, който обикновено посещава само домакинските мачове на шампионите, е бил забелязан на „Стамфорд Бридж“.

Загубата увеличи напрежението върху посочения от него наследник Дейвид Мойс и бе общо седма за „червените дяволи“ във Висшата лига.

В края мача Фъргюсън дори се ръкувал със собственика на „сините“ Роман Абрамович. По настоящем шотландецът е директор в Юнайтед.
8-)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 яну 2014 04:09

manutd legeng написа:И в заключение:ако съдията беше пич,щеше да свири дузпата срещу Уелбек!Ако това се беше случило на Рууни си изкарваше картон,но щеше да покаже на съдията,че с нас не бива...представете си колко слюнка щеше да му хвърли :mrgreen:

Много съдии бяха пичове през последните години, но сега пичовете свършиха, защото си замина Големия Пич и трябма да свиквате с реалностите, че ставате просто един от отборите във ВЛ.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 яну 2014 08:56

МоМ - Чичарито. Влезе за пореден път с много хъс, не му пука кой е съперника и дежурен гол за абонатите. Ако имаше кой да му я дава топката, можеше и сам да ги обърне.....

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 20 яну 2014 09:25

Честито на Челсито , те бяха по-ефективни в един напълно равностоен мач, дано имат успех в битката с онези и А-нал .(
Ние трябва да стягаме нов отбор , но като за начало е по-добре да изхвърлим мърсисайд от 4-ката.

Върни се в “Манчестър Ю”