ВЛ:Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
telerig
Контакти:

Re: ВЛ:Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас

Мнениеот telerig » 15 сеп 2013 01:26

smoothc написа:Телериг,ако е възможно..представи ни се :) В нашият форум(за разлика от всички други) се знаем по имена,което най-малкото говори за единност в любовта ни към Манчестър Юнайтед!
Аз съм Алекс,приятно ми е!

пп:От колко време си фен на Юнайтед!?
Между другото,така като първо впечатление мисля че си на възраст между 15-17г,познах ли!? :)

Аз съм Милен и на мен ми е приятно! От 2003 следя активно Юнайтед :)
Почти позна :D На 19 съм :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 сеп 2013 01:32

telerig написа:
smoothc написа:Телериг,ако е възможно..представи ни се :) В нашият форум(за разлика от всички други) се знаем по имена,което най-малкото говори за единност в любовта ни към Манчестър Юнайтед!

Между другото,така като първо впечатление мисля че си на възраст между 15-17г,познах ли!? :)

Почити позна :D На 19 съм :)

Е,значи младееш,радвай се :)
Предполагам,тази година си завършил,а и вероятно си и вече студент? Нека позная:по Право,история,политология..или пък ядрена физика :)
Между другото кан Телериг също е бил голям фен на Манчестър Юнайтед ;) Това дори и Божидар Димитров не го знае :)

Потребителски аватар
telerig
Контакти:

Мнениеот telerig » 15 сеп 2013 01:38

smoothc написа:
telerig написа:

Почити позна :D На 19 съм :)

Е,значи младееш,радвай се :)
Предполагам,тази година си завършил,а и вероятно си и вече студент? Нека позная:по Право,история,политология..или пък ядрена физика :)
Между другото кан Телериг също е бил голям фен на Манчестър Юнайтед ;) Това дори и Божидар Димитров не го знае :)

Втора година съм студент и макар, че историята ми е слабост, изучавам Национална и регионална сигурност :) , а Божидар Димитров някой ден може да открие, че българи са основатели на Юнайтед, кой знае :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 сеп 2013 01:50

Браво! Перспективна специалност,в която преди всичко трябва да бъдеш..нащрек :) Майтапът настрана,наистина си избрал доста стабилна професия и най-важното:Даваща доста добра възможност за развиване и по-висок ранг на квалификация.
Та...нека се върнем към Юнайтед :)
Тази година си чукнал 10-годишен юбилей,откакто си фен на отбора..което е наистина прекрасно!
От твоя гледна точка,как тълкуваш тази кардинална промяна/и които настъпиха в клуба!?

пп:Ако и ти имаш някакви въпроси към мен...давай,ще се радвам ако мога да ти отговоря.Все пак дискусията/комуникацията е двустранен процес,така че...

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 15 сеп 2013 01:56

Аз предлагам да се пренасяме във всекидневната.. :? :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
telerig
Контакти:

Мнениеот telerig » 15 сеп 2013 02:05

Честно казано съм доволен от избора за заместник на сър Алекс. Силно се надявам Мойс да продължи с успехите от ерата Фъргюсън. По принцип всяко начало е трудно, но и занапред няма да му е лесно, имайки предвид, че за пръв път ще води отбор в ШЛ, ще трябва да започне да изгражда състава с футболисти, които той избира... Досега единствено съм разочарован от слабото трансферно лято, но привличането на Фелайни, донесе необходимата доза опит и стабилност в средата на терена (имайки предвид 30-ната минути срещу Кристъл Палас) Като цяло вярвам, че Юнайтед ще продължи да доминира в Англия и очаквам с интерес предстоящите мачове. :)

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 15 сеп 2013 04:41

CTAHKO написа:Честита победа :!: Къде е тоя вашия бот, пак да ми обяснява за съдийските грешки и ощетения МЮ 8-)

Чиста дузпа и ч. к., да не говорим преди това имаше още 1,за игра с ръка на защитник на Орлите!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 15 сеп 2013 04:43

Прическата искам всеки мач да е титуляр!!!

А Андерсон....просто нямам думи... пълна трагедия!
От 2007г. е в отбора и въобще даже не е мръднал от нивото си. Тоя човек просто трябва да бъде изритан от отбора. Като не става - не става и това е. По-добре пак Скоулс да върнат, отколкото да гледам грешните пасове и елементарните губения на топката от страна на бразилеца. А Йънг да се стяга, че нито центрирането му центриране, нито спирането. Обърка много топки. От Юнайтед съм, но мисля, че дузпа нямаше, честно казано. А червеният картон е 10000%-ов. И, топспирт, и без дузпата Юнайтед щеше да си вземе мача

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 15 сеп 2013 04:45

telerig написа:Честно казано съм доволен от избора за заместник на сър Алекс. Силно се надявам Мойс да продължи с успехите от ерата Фъргюсън. По принцип всяко начало е трудно, но и занапред няма да му е лесно, имайки предвид, че за пръв път ще води отбор в ШЛ, ще трябва да започне да изгражда състава с футболисти, които той избира... Досега единствено съм разочарован от слабото трансферно лято, но привличането на Фелайни, донесе необходимата доза опит и стабилност в средата на терена (имайки предвид 30-ната минути срещу Кристъл Палас) Като цяло вярвам, че Юнайтед ще продължи да доминира в Англия и очаквам с интерес предстоящите мачове. :)

Играта ще дойде. Дайте време на Мойс. Играем по-организирано в защита. Сега най-важното е да си вземаме мачовете и помнете какво каза Фърги на последния си домакински мач - Your job now is to stand by the new manager.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 сеп 2013 10:10

Изображение
Типична "дузпа" за Ман Ю,гарнирана с червен картон,за да е сигурна победата :lol: ...някои неща никога не се променят!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Манчестър Ю”