Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации (2013/2014)
Защитата им бе под всякаква критика... епизодичните изяви на Суботич не ги спасиха от провала! Така, че някой от средните хора 

GGMU_forever написа:MuFc1878 написа:Доста материал има у Дортмунд..... освен Кагава да вземем още някой
Ройс.
Ройс е голям талант, но не ми се вярва да дойде.
Kristianc написа:GGMU_forever написа:MuFc1878 написа:Доста материал има у Дортмунд..... освен Кагава да вземем още някой
Ройс.
Ройс е голям талант, но не ми се вярва да дойде.
Имаше май клауза 30-40 млн., ако не се лъжа. Сега вече зависи дали той иска да смени Дортмунд, защото това е отборът на сърцето му.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- t0bl3ro_bg
Вие забравяте нещо много важно - не всеки добър футболист може да играе толкова силно за всеки отбор.
Има го и обратния ефект - да не играе нищо в един отбор, а да прави фурор в друг.
Бейл ми се вижда много непостоянен, а и с голямо самочувствие напоследък. Ако тръгнем да го купуваме за повече от 40 милиона ще бъде грешка, защото за 40+ милиона могат да се купят двама класни играча, независимо на коя позиция.
Има го и обратния ефект - да не играе нищо в един отбор, а да прави фурор в друг.
Бейл ми се вижда много непостоянен, а и с голямо самочувствие напоследък. Ако тръгнем да го купуваме за повече от 40 милиона ще бъде грешка, защото за 40+ милиона могат да се купят двама класни играча, независимо на коя позиция.
t0bl3ro_bg написа:Вие забравяте нещо много важно - не всеки добър футболист може да играе толкова силно за всеки отбор.
Ройс специално прогресира и в двете Борусии си беше машинка.

весел е и неговият вид,
- t0bl3ro_bg
Дам така беше, но се чудя дали за М'гладбах играеше така, защото искаше трансфер в любимия отбор или просто наистина е толкова добър. Онзи ден един пичага гледаше негов клип около 6 минути и хванах 4 от тях. Направи ми впечатление, че не се алчи-в повечето ситуации гледа да подава, а и играе и с двата крака. Но не вярвам за 3 години да смени 3 клуба.
t0bl3ro_bg написа:Дам така беше, но се чудя дали за М'гладбах играеше така, защото искаше трансфер в любимия отбор или просто наистина е толкова добър. Онзи ден един пичага гледаше негов клип около 6 минути и хванах 4 от тях. Направи ми впечатление, че не се алчи-в повечето ситуации гледа да подава, а и играе и с двата крака. Но не вярвам за 3 години да смени 3 клуба.
Ройс е завършен играч. Шут, подаване, пласиране, точност, нелакомия, отборен играч, пресира и още, и още. От 2 години го следя и мога да кажа, че е един от най-добрите играчи в света в момента.

весел е и неговият вид,
А бе тия двама играчи за по 20 млн. де ги видяхте
Монако взимат за 50 млн. и Фалкао.... Сити, Челси, ПСЖ дори не са започнали 

MuFc1878 написа:А бе тия двама играчи за по 20 млн. де ги видяхтеМонако взимат за 50 млн. и Фалкао.... Сити, Челси, ПСЖ дори не са започнали
Е някои са с клаузи.

весел е и неговият вид,
Ще се задоволим с играчи от местното първенство. Един вече купихме зимата.....