ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Фулъм

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Фулъм

Мнениеот Tobacco » 27 яну 2013 10:17

Честита победа!
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 яну 2013 10:49

Бербоманията къде е???? Вярно си е дето го каза госта в студиото на Диема. Само хард-феновете на Юнайтед няма да им направи впечатление, че Митко се завръща на Олд Трафорд.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 27 яну 2013 11:07

Е то от къде и да го погледнеш си беше яко да има българин в любимия ти отбор,но по едно време някои хора прекалиха наистина. ''Фърги се гаврил с Бербатов..''-на Фърги му е през к*ра дето се вика кой ще играе,за него е важно отбора да върви.
Аз престоя на Берба в Юнайтед винаги ще го помня с добро.. :)

Изображение
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
United_1878
Контакти:

Мнениеот United_1878 » 27 яну 2013 12:49

Коментара беше ужасен.. то бива наистина да си фен на Бербатов ама г-н П. Виденов(май той коментираше) прекали. Постоянно разтяга локуми колко бил добър, какъв контрол имал, какъв пас.. На мене Бербатов ми падна в очите малко, защото откакто отиде във Фулъм се помисли за голямата звезда и едва ли не другите в отбора са по-нисши от него. При всеки грешен пас на някой от съотборниците му все ръкомаха, вика.. Взе да ме дразни. Нито вкарва много, нито асистенции дава. Вярно, че им гради играта, но нещо го е хванала звездоманията.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 29 яну 2013 05:00

E чак пък ужасен. Общо взето си коментира съвсем нормално човека е чат пат хвалеше малко повече нашия но с оглед на това, че сме българи, а не японци си е напълно нормално. На който не му харесва да си пусне някоя японска телевизия и по нея да гледа мача.

Върни се в “Манчестър Ю”