Атлетик Билбао - Манчестър Юнайтед,Четвъртък, 15 Март,20:00ч

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тотален футбол или Атлетико Билбао и Барселона

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2012 22:24

Parmalat написа:Всички се възхищават на това което показва Барселона последните години.Прекрасен футбол с къси подавания и тотална доминация над противниковия отбор.Но Барселона не са сами.За пръв път видях друг отбор който играе по-същият начин.И най-уникалното нещо е,че в този отбор не е играл нито един чужденец в историята на клуба.Още по-уникалното е,че всички футболисти са от една област на Испания и по-точно Баската.В двата мача с Манчестър Юнайтед отбора на Атлетико показа какво е тотален футбол и смаза звездите на червените дяволи за които са броени десетки милиони от различните краища на света.Видях че в отбора на Атлетико Билбао има и четирима национали на Испания-европейски и световни шампиони.Тези два отбора показват истинският,красивия футбол който радва и неутралните зрители.Скоро предстои финала за купата на Краля и Атлетико Билбао и Барселона ще излязат един срещу друг.

Недей слуша компетентните журналисти какви глупости дрънкат. Атлетик са създадени благодарение на англичани, а това за чужденците е страхотна глупост!!!
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Тотален футбол или Атлетико Билбао и Барселона

Мнениеот Madridist » 15 мар 2012 22:26

pomiqrat написа:а това за чужденците е страхотна глупост!!!

Защо мислиш така :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Re: Атлетик Билбао - Манчестър Юнайтед,Четвъртък, 15 Март,20:00ч

Мнениеот lrlazarov_19 » 15 мар 2012 22:26

kirchaka написа:Много ми е интересно като изпуснем и ВЛ какво ще говорим... :evil: :evil: :evil: ДЪртият пръч сигурно пак е мислил за след 20-30 години...

Поне малко си мери приказките ;)
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 15 мар 2012 22:34

lrlazarov_19 написа:
kirchaka написа:Много ми е интересно като изпуснем и ВЛ какво ще говорим... :evil: :evil: :evil: ДЪртият пръч сигурно пак е мислил за след 20-30 години...

да си ги мери защо ? защото всеки сезон го правите това ли ? защото всеки сезон ВЛ е най-доброто и когато Юнайтед загуби мач, го прави, защото не е искал да го спечели, или го прави само защото САФ е най-наглият и арогантен човек в историята на футбола ? Юнайтед може и да вземе ВЛ, но урокът, който Сити може да даде на Фърги е много много голям ако успеят да надделеят в дербито. Юнайтед подходи с надменност към двата мача и заслужено бе прегазен от Билбао.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 15 мар 2012 22:35

не мога да коментирам МанЮ както неговите фенове, но ми звучи меко казано неблагодарно да се имат претенции към САФ! Аз бих се молил да остане възможно най-дълго, а не да го обиждам все едно е някакъв умрялтак !
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 15 мар 2012 22:37

Не съм гледал мача в детайли. По-скоро го гледах с периферното зрение и не мога да изкажа мнение, но според резултата, явно Билбао отново са играли по-добре и заслужено продължават. Мислех си, че няма да издържат на напрежението и Юнайтед ще обърне както обикновено прави, но нищо подобно не се случи. Както и да е, не вярвам, че има фенове на Юнайтед, които да искат и да са искали точно ЛЕ. :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 15 мар 2012 22:40

KingKenny написа:
lrlazarov_19 написа:

да си ги мери защо ? защото всеки сезон го правите това ли ? защото всеки сезон ВЛ е най-доброто и когато Юнайтед загуби мач, го прави, защото не е искал да го спечели, или го прави само защото САФ е най-наглият и арогантен човек в историята на футбола ? Юнайтед може и да вземе ВЛ, но урокът, който Сити може да даде на Фърги е много много голям ако успеят да надделеят в дербито. Юнайтед подходи с надменност към двата мача и заслужено бе прегазен от Билбао.

Вместо да се ключваш от нищото, се върни назад в коментарите и ще видиш, че и аз съм на мнение, че бяхме крайно арогантни и че трябва да се борим за всеки един трофей докрай! Но няма да търпя някой да нарича човекът, който е написал половината история на Юнайтед, пръч и дъртак. ;)
[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 мар 2012 22:41

Честито на Атлетик Билбао! Надиграха ни за втори път по абсолютно всички показатели-играха със страхотно желание и хъс за победата,а феновете,феновете на Атлетик-със сигурност едни от най-големите фанатици,евала на Баските-не 12,а 13 играч в отбора на Билбао!
Пожелавам им успех на 1/4 финалите-със сигурност,ако демонстрират такова желание и мотивация-ще стигнат доста далеч,а всъщност те вече го направиха,Билбао и невероятният Биелса пишат новата история на отбора,а след представянето им срещу Юнайтед със сигурност спечелиха много нови почитатели,сред които съм и аз-адмирации за Билбао.
За моят любим Юнайтед само ще кажа няколко думи.
1.Един от най-бездушните мачове на отбора,просто това реално не беше Юнайтед,а 11 играчи,на които беше ампутирано чувството за мотивация и честта да носиш екипа на Манчестър Юнайтед!
2.Лично за себе си тотално се убедих,че сър Алекс и по-голямата част от играчите,изобщо не са си взели поука от мачовете срещу Базел,Бенфика и Аякс,което всъщност е най-страшното нещо,да повтаряш една и съща грешка,по-страшно от това няма,а от това страдат не само целия отбор,но и феновете които за съжаление този сезон не видяхме нито един качествен мач в ЕКТ,факт!
Не знам сър Алекс какво е имал предвид,когато каза след финала в Лондон:Че въпреки загубата,от новият сезон Юнайтед със сигурност ще може да се съревновава с Барселона и Реал Мадрид! :oops:
Последна промяна от smoothc на 15 мар 2012 22:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 15 мар 2012 22:42

RedMagic написа:Не съм гледал мача в детайли. По-скоро го гледах с периферното зрение и не мога да изкажа мнение, но според резултата, явно Билбао отново са играли по-добре и заслужено продължават. Мислех си, че няма да издържат на напрежението и Юнайтед ще обърне както обикновено прави, но нищо подобно не се случи. Както и да е, не вярвам, че има фенове на Юнайтед, които да искат и да са искали точно ЛЕ. :)

Аз съм такъв фен ;) Искам отборът, който обичам да се раздава във всеки един мач. Хич не си падам по "тънките сметки".
[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”