Манчестър Юнайтед - Ливърпул 19.09.2010 15:30

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BigBGballZ
Контакти:

Re: Бербатов - Ливърпул

Мнениеот BigBGballZ » 20 сеп 2010 09:50

Гледайте хора, гледайте, скоро няма да има Българин, който да играе с такъв финес и умения!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

20набирания
Контакти:

Мнениеот 20набирания » 20 сеп 2010 11:18

samobotev написа:Написал си пълни глупости и даже си противоречиш изреждаш изисквания които трябва да изпълнява един играч за да е велик и после пишеш имена на футболисти които не изпълняват тези твои изисквания :) .Ебе голям смях си общо взето.

Кой от тези не се ползва с огромно уважение от феновете на футбола и кой не е печелил нещо много престижно.
Кантона -4 титли за пет сезона и при това е лидер на отбора ,най-добър чуждестранен футболист за десетилетието,а какво значи името му за Ман по-добре не питай ,защото ще се изложиш
.Малдини -7 пъти серия А ,5 шампионска лига ,легендарен играч на Милан.
Марадона -Световен шампион с националния отбор на Аржентина в Мексико.Златна топка за най-добър футболист на световното в Мексико,
Златна топка за най-добър футболист на Европа, от списание „Франс Футбол и презнанието на стотици милиони за един от най-великите.
Стоичков -златна топка ,голмайстор на световното 94 ,Шампионска лига ,златна обувка ,5 титли на Испания, голмаистор за 89 на КНК ,сребърна топка,спортист №1 на балканите за 94 и всичко това + уважението на милиони.
Гигс- 11пъти висша лига ,ШЛ 2 пъти.Футболистът с най-много отличия в историята на английския футбол.
Нистелрой голмайстор на ШЛ 2001–02, 2002–03, 2004–05,Висша лига 1път ,Примера дивисион 2 пъти ,Голмайстор на Холандия 2-пъти ,на Испания 1 път и на Англия 1 път .
Раул -6 титли на Испания ,3 пъти печелил шампионска лига,спечелена награда на "MARCA" за един от най- добрите играчи на всички времена: 2008/2009. (Тази награда е получена от много малко играчи - Пеле , Марадона ,Уго Санчес , Ривалдо и Раул)2 пъти голмайстор на Шл и два пъти на Испания.
Ван Бастен-3 златни топки ,1 златна обувка,голмайстор на Италия 2 пъти ,2пъти ШЛ ,
Футболист №1 на света: 1988, 1992, Шампион на Европа: 1988, Шампион на Италия - 3 пъти,Голмайстор на Европейско първенство: 1988.
Роналдо Феномена-2 пъти световен шампион , пъти играч номер едно на световно ,голмайстор на световно ,най много голове на световното ,2 златни топки ,3 пъти играч на годината на фифа .
Дел Пиеро -7 пъти спечелил серия А,световен шампион ,Златен крак (награда за действащи футболисти над 29 години с голям принос към най-популярната игра, успехи и обаяние): 2007, Голмайстор на Серия А: 2007/2008 (21 гола)
Голмайстор на Серия Б: 2006/2007 (20 гола)
Голмайстор на Шампионската лига: 1997/1998 (10 гола)
Спортист на годината в Италия: 2008 .
Тоти - Голмайстор на Серия А: 2006-07 (26 гола)
Златна обувка на Европа: 2006-07
Най-добър голмайстор на Рома за всички времена (212),Световно първенство по футбол: 2006, Серия А: 2001
Купа на Италия: 2007, 2008
Суперкупа на Италия: 2001, 2007.
Роналдиньо -печелил ШЛ 1път ,титла на Испания -3 пъти,Копа америка ,Световно първенство ,играч на годината на Фифа 2 пъти ,футболист № на Европа за 2005 и има една златна топка.
Шевченко -печелел серия А и Шампионска Лига ,голмайстор на Шл 3 пъти ,голмайстор на серия А -2 пъти ,златна обувка 1 път.
Кой от тези футболисти не е велик?Ти въобще интерсуваш ли се от футбол?На кое си противореча?

Бербатов -Не е бил голмайстор на голямо първенство,престижни идивидуални награди -засега няма ,престижни отборни успехи - Висша Лига -1 път-недостатъчно за да се нареди името му сред изброените по-горе.

Мойте разбирания,който написах в предния пост (или изисквания ,както ти каза )за велик играч са -да е спечелил накоя или някои от тези престижни индивидуални награди -Златна топка ,Златна Обувка ,Голмайстор на Англия ,Испания ,Итлия ,Германия ,Играч на годината на Фифа или Голмайстор на Шл .А от отборните -спечелено световно или континентално първенство ,Шампионска лига ,Титла от Англия ,Италия ,Испания ,Германия.Играчите който съм изброил ,както се вижда имат няколко от тези титли и индивидуални награди.

Впрочем Аршавин миналата година вкара 4 на Ливърпул .Марк Видука през 2000-та също вкара 4 гола на Ливърпул.
Последна промяна от 20набирания на 20 сеп 2010 11:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 20 сеп 2010 11:29

Lord_Dexter написа:
KellyB написа:Ще е велик ако така се напряга и за България. Тук не ме топли....

сам не може.... с кой да играе ??? с Божинов ли, или с Домо :lol: или Ангелов, или Стилян (който е пускан като креативен, като силата му е да руши) или със И. Иванов или И. Стоянов..... с кой ?

НЕ НЕ ще чака центрирания по учебник като тия снощи от зетя на директора на отбора(бившия вече) и зетя на шефа на БФС ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 20 сеп 2010 11:49

20набирания написа:
mfca написа:
20набирания написа:ТОВА Е САМО 1 ДОБЪР МАЧ .НЕКА ДА ВКАРА 40 ГОЛА ЗА СЕЗОНА И ЩЕ ГО ПРИЗНАЯ ,ЧЕ Е БИЛ МНОГО ДОБЪР ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА.НЕКА ДА БЪДЕ ЛИДЕР НА ОТБОР ,КОЙТО ДА СПЕЧЕЛИ ШЛ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО И ЩЕ ГО ПРИЗНАЯ ЗА ВЕЛИК .А ВСЪЩНОСТ ТОЙ Е СТАВАЛ ЕДИНСТВЕНО ГОЛМАЙСТОР НА А ГРУПА.ТОВА НЕ Е ВЕЛИКО.ДА ДНЕС ИГРА ПРЕКРАСНО ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА ИГРАЕ И ЗАНАПРЕД.БЪДЕТЕ ПО УМЕРЕНИ В ХВАЛБИТЕ СИ ,КАКТО И В КРИТИКИТЕ СИ ,РАЗБИРА СЕ

Абе от 46-та година футболист на Юнайтед не е вкарвал 3 гола на Пуул в един мач...и ти на това казваш - просто мач!?
Неговите успехи са нищо, а твоите какво са!?
Въобще кой си те, че да искаш каквото и да било доказване от човек, на който 80-хилядния, митичен Олд Трафорд стоя на крака и ръкопляска!?

Прост народ - слаба държава!!!

Този мач колкото и да е велик дава само 3 точки .Класата е в в постоянството .Класа означава за две и половина години повече от 50% от мачовете да си бил на сипер ниво.Един мач за първенство не прави футболиста велик.Да аз съм съгласен ,че Бербатов е бил страхотен днес и съм съгласен че за 6 ,7 гола са отлично постижение.Не съм съгласен обаче че Бербатов е велик футболист -нещо което прочетох в постовете одеве.Неговите успехи - бил ли е голмайстор някога на сериозно първенство ,печелил ли е престижна индивидуална награда А аз все още нямам някакви големи успехи ,всъщност съм сигурен ,че преобладаващата част от потребителите тук на същия хал(е след като отчичате ,че три гола са нещо велико и като ти повдигна въпроса аз съм вкарвал 6 в един юнушески мач ,това прави ли ме велик юнуша :) ? .Но това не национална медия ,не е някаква супер висока трибуна ,това е форум -всеки може да изразява мнението си (защо въобще е нужно да го напомням ).Та моята основна теза е ,че Бербатов не е велик футболист и ще подкрепя тази теза с това ,че той няма успехите или уважението ,на което се радват футболисти, който са считани за велики от мен и уверен съм от доста голяма част от привържениците на футбола -Кантона ,Малдини ,Марадона ,Стоичков ,Гигс ,Нистелрой ,Раул ,Ван Бастен, Роналдо Феномена ,Дел Пиеро ,Тоти ,Роналдиньо ,Шевченко и др.Уважавам го ,бих му стиснал ръката , той е много успял човек ,считам го за футболист от добра класа но не и за велик

Ако не ти харесва Бербатов или Ман ютд. какво правиш тук???
Обеждаваш ни че не е велик???Специялно за това ли се регистрира или да се похвалиш че като юноша си вкарвал 6 гола???? Аз като младеж пък съм вкарвал 8... ама на тренировка и другите си бяха тръгнали... май!!!
За нас три гола не са нещо велико с/у Ливерпул прав си, докато не вкара със пета от 60 метра не го признавам!!!
Само дето Митко има два финала за Шампионска лига и за доза късмет не му стигна да пине купата и двата пъти а и да прибави три титли на калъп в Германия(туй е щот гледам си статистик в по-долния ти пост).
Е късмета тази година може да проработи за него и тогава да го въведеш в списъка си с имена който изпълват претенцийте ти за величие!!!
Голмайстор е и на Националния ни отбор и футболист на страната ни незнам колко стотин пъти вече .... или туи не се брой?
Не не ти ме убеди той не е велик,Той е посредствен.... титулярния номер 9 на Ман ютд. вече трета година е посредствен и всеки път 70 000 на живо го аплодират от съжаление.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nasko fena
Контакти:

Мнениеот nasko fena » 20 сеп 2010 13:03

Имаше тема за мача в която пожелах на Митко да направи голям мач но Ливърпул да победи(мисля че е ясно защо ;) )но Митака направо ме изуми с този хеттрик.Направо нямам думи за него ,каквото и да кажа ще е малко но мн се радвам за него защото най-накрая успя да запуши устите на критиците си.Е моят отбор загуби но,Бербата ме накара да се гордея че съм българин.БРАВО МИТЕ и давай само така :)
Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!

20набирания
Контакти:

Мнениеот 20набирания » 20 сеп 2010 16:58

Абе от 46-та година футболист на Юнайтед не е вкарвал 3 гола на Пуул в един мач...и ти на това казваш - просто мач!?
Неговите успехи са нищо, а твоите какво са!?
Въобще кой си те, че да искаш каквото и да било доказване от човек, на който 80-хилядния, митичен Олд Трафорд стоя на крака и ръкопляска!?

Прост народ - слаба държава!!!
[/quote]

Този мач колкото и да е велик дава само 3 точки .Класата е в в постоянството .Класа означава за две и половина години повече от 50% от мачовете да си бил на сипер ниво.Един мач за първенство не прави футболиста велик.Да аз съм съгласен ,че Бербатов е бил страхотен днес и съм съгласен че за 6 ,7 гола са отлично постижение.Не съм съгласен обаче че Бербатов е велик футболист -нещо което прочетох в постовете одеве.Неговите успехи - бил ли е голмайстор някога на сериозно първенство ,печелил ли е престижна индивидуална награда А аз все още нямам някакви големи успехи ,всъщност съм сигурен ,че преобладаващата част от потребителите тук на същия хал(е след като отчичате ,че три гола са нещо велико и като ти повдигна въпроса аз съм вкарвал 6 в един юнушески мач ,това прави ли ме велик юнуша :) ? .Но това не национална медия ,не е някаква супер висока трибуна ,това е форум -всеки може да изразява мнението си (защо въобще е нужно да го напомням ).Та моята основна теза е ,че Бербатов не е велик футболист и ще подкрепя тази теза с това ,че той няма успехите или уважението ,на което се радват футболисти, който са считани за велики от мен и уверен съм от доста голяма част от привържениците на футбола -Кантона ,Малдини ,Марадона ,Стоичков ,Гигс ,Нистелрой ,Раул ,Ван Бастен, Роналдо Феномена ,Дел Пиеро ,Тоти ,Роналдиньо ,Шевченко и др.Уважавам го ,бих му стиснал ръката , той е много успял човек ,считам го за футболист от добра класа но не и за велик[/quote]

Ако не ти харесва Бербатов или Ман ютд. какво правиш тук???
Обеждаваш ни че не е велик???Специялно за това ли се регистрира или да се похвалиш че като юноша си вкарвал 6 гола???? Аз като младеж пък съм вкарвал 8... ама на тренировка и другите си бяха тръгнали... май!!!
За нас три гола не са нещо велико с/у Ливерпул прав си, докато не вкара със пета от 60 метра не го признавам!!!
Само дето Митко има два финала за Шампионска лига и за доза късмет не му стигна да пине купата и двата пъти а и да прибави три титли на калъп в Германия(туй е щот гледам си статистик в по-долния ти пост).
Е късмета тази година може да проработи за него и тогава да го въведеш в списъка си с имена който изпълват претенцийте ти за величие!!!
Голмайстор е и на Националния ни отбор и футболист на страната ни незнам колко стотин пъти вече .... или туи не се брой?
Не не ти ме убеди той не е велик,Той е посредствен.... титулярния номер 9 на Ман ютд. вече трета година е посредствен и всеки път 70 000 на живо го аплодират от съжаление.[/quote]

Да загубени финали и футболист на страната ни незнам колко стотин пъти вече не се брой.Може да номер 9 ,но много тутулярен не е.
Струва ми се ,че четеш избирателно ,защо не обърна внимание на това изречение ''Уважавам го ,бих му стиснал ръката , той е много успял човек ,считам го за футболист от добра класа но не и за велик''.
Не се хваля един по-рано ме попита и тъй като гледам ,че за 3 гола в един мач някой са готови да го величаят до небесата ,реших да спомена това нещо и кажа ,че кой знае колко важно и трудно да вкараш много в един мач ,а важно е да си постоянен в добрите си изяви ,защото това говори за класа.
[offtopic]другите не си бяха тръгнали и си беше съвсем редовен мач :)[/offtopic]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 20 сеп 2010 20:01

Ето какво каза Митко след мача:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xQXwbqNTkBo[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Върни се в “Манчестър Ю”