Не правя извод само от един мач
Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
А, падна ли ми Алекс
Дай да те видя сега какво ти е мнението за Дани, Ашли и Валенсия? За мен има само един вариант - терминала на летище Манчестър!
MuFc1878 написа:А, падна ли ми АлексДай да те видя сега какво ти е мнението за Дани, Ашли и Валенсия? За мен има само един вариант - терминала на летище Манчестър!
Тонка то ако беше един мач.. Никой нищо нямаше да каже. Дано само Мойс не забрави този мач до края на декември и да се подсилим с 1-2 имена през зимния трансферен прозорец. Ако разкараме един от тези тримата и вземем 2ма футболиста да речем ще е много добре.
[/center]- Karsa Orlong
- Контакти:
ivo77 написа:мдааа...нещата наистина започват да си идват на мястото...
Мдаа ... така е.
Rofles написа:
Тонка то ако беше един мач.. Никой нищо нямаше да каже. Дано само Мойс не забрави този мач до края на декември и да се подсилим с 1-2 имена през зимния трансферен прозорец. Ако разкараме един от тези тримата и вземем 2ма футболиста да речем ще е много добре.
На някои "звезди" им се даваше прекалено голям шанс за изява! Трябва да се помисли и за централните бранители. По-рано през лятото споменах, че сега ако не се вземат нужните футболисти, то другия сезон положението става много, много лошо!
MuFc1878 написа:Rofles написа:
На някои "звезди" им се даваше прекалено голям шанс за изява! Трябва да се помисли и за централните бранители. По-рано през лятото споменах, че сега ако не се вземат нужните футболисти, то другия сезон положението става много, много лошо!
Крайно време е ! Имаме една от най-старите защитни линии. Видич-Рио-Евра.. Трябва освежаване. Видя се, че явно няма да я бъде с Джоунс и Евънс. Едва ли обаче Мойс ще вземе ЦЗ тази зима.
[/center]Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед
MuFc1878 написа:А, падна ли ми АлексДай да те видя сега какво ти е мнението за Дани, Ашли и Валенсия? За мен има само един вариант - терминала на летище Манчестър!
Чакай малко,казваш го така сякаш от мен зависи как ще играят...
Защитата беще трагична днес и всичко лошо дойде заради индивидуални или колективни грешки на Евра/Смолинг,Рио издъхна тотално...а пък като си припомня какъв рейд направи Компани,мале,мале...Мойс сбърка абсолютно с пускането на Рио, Смолинг+Ашли Йънг и напълно логично проблемите дойдоха през техните зони.
Най-лошото е,че Юнайтед показа че е повече(отколкото е необходимо) от зависим от Ван Перси!
Валенсия защо не ти хареса, MUFC1878 ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Имаме Евънс и Джоунс та и Смолинг, който си е типичен ЦЗ, а не бек! Та едва ли ще се пипа там. Един Бейнс не беше излишен, ама за вас бил стар - добре!
smoothc написа:MuFc1878 написа:А, падна ли ми АлексДай да те видя сега какво ти е мнението за Дани, Ашли и Валенсия? За мен има само един вариант - терминала на летище Манчестър!
Чакай малко,казваш го така сякаш от мен зависи как ще играят...
Защитата беще трагична днес и всичко лошо дойде заради индивидуални или колективни грешки на Евра/Смолинг,Рио издъхна тотално...а пък като си припомня какъв рейд направи Компани,мале,мале...Мойс сбърка абсолютно с пускането на Рио, Смолинг+Ашли Йънг и напълно логично проблемите дойдоха през техните зони.
Най-лошото е,че Юнайтед показа че е повече(отколкото е необходимо) от зависим от Ван Перси!
Аз бих казал, че сме зависими и от Рафаел. Като го няма, няма кой да пробие от дясно.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
daduradam написа:Валенсия защо не ти хареса, MUFC1878 ?
Има един силен сезон в Юнайтед преди 2 години! Крило, което не може да центрира, но е перфектен за десен бек, заради бързината и физиката си! Креативността му във фаза атака граничи с нулата