Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Мнениеот MuFc1878 » 22 сеп 2013 20:29

А, падна ли ми Алекс :) Дай да те видя сега какво ти е мнението за Дани, Ашли и Валенсия? За мен има само един вариант - терминала на летище Манчестър!

Не правя извод само от един мач :)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 22 сеп 2013 20:32

MuFc1878 написа:А, падна ли ми Алекс :) Дай да те видя сега какво ти е мнението за Дани, Ашли и Валенсия? За мен има само един вариант - терминала на летище Манчестър!

Тонка то ако беше един мач.. Никой нищо нямаше да каже. Дано само Мойс не забрави този мач до края на декември и да се подсилим с 1-2 имена през зимния трансферен прозорец. Ако разкараме един от тези тримата и вземем 2ма футболиста да речем ще е много добре.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 22 сеп 2013 20:35

ivo77 написа:мдааа...нещата наистина започват да си идват на мястото... 8-)

Мдаа ... така е.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 сеп 2013 20:36

Rofles написа:
Тонка то ако беше един мач.. Никой нищо нямаше да каже. Дано само Мойс не забрави този мач до края на декември и да се подсилим с 1-2 имена през зимния трансферен прозорец. Ако разкараме един от тези тримата и вземем 2ма футболиста да речем ще е много добре.

На някои "звезди" им се даваше прекалено голям шанс за изява! Трябва да се помисли и за централните бранители. По-рано през лятото споменах, че сега ако не се вземат нужните футболисти, то другия сезон положението става много, много лошо!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 22 сеп 2013 20:38

MuFc1878 написа:
Rofles написа:

На някои "звезди" им се даваше прекалено голям шанс за изява! Трябва да се помисли и за централните бранители. По-рано през лятото споменах, че сега ако не се вземат нужните футболисти, то другия сезон положението става много, много лошо!

Крайно време е ! Имаме една от най-старите защитни линии. Видич-Рио-Евра.. Трябва освежаване. Видя се, че явно няма да я бъде с Джоунс и Евънс. Едва ли обаче Мойс ще вземе ЦЗ тази зима.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 сеп 2013 20:39

MuFc1878 написа:А, падна ли ми Алекс :) Дай да те видя сега какво ти е мнението за Дани, Ашли и Валенсия? За мен има само един вариант - терминала на летище Манчестър!

Чакай малко,казваш го така сякаш от мен зависи как ще играят...
Защитата беще трагична днес и всичко лошо дойде заради индивидуални или колективни грешки на Евра/Смолинг,Рио издъхна тотално...а пък като си припомня какъв рейд направи Компани,мале,мале...Мойс сбърка абсолютно с пускането на Рио, Смолинг+Ашли Йънг и напълно логично проблемите дойдоха през техните зони.
Най-лошото е,че Юнайтед показа че е повече(отколкото е необходимо) от зависим от Ван Перси!

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 22 сеп 2013 20:39

Валенсия защо не ти хареса, MUFC1878 ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 сеп 2013 20:40

Имаме Евънс и Джоунс та и Смолинг, който си е типичен ЦЗ, а не бек! Та едва ли ще се пипа там. Един Бейнс не беше излишен, ама за вас бил стар - добре!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 22 сеп 2013 20:40

smoothc написа:

Чакай малко,казваш го така сякаш от мен зависи как ще играят...
Защитата беще трагична днес и всичко лошо дойде заради индивидуални или колективни грешки на Евра/Смолинг,Рио издъхна тотално...а пък като си припомня какъв рейд направи Компани,мале,мале...Мойс сбърка абсолютно с пускането на Рио, Смолинг+Ашли Йънг и напълно логично проблемите дойдоха през техните зони.
Най-лошото е,че Юнайтед показа че е повече(отколкото е необходимо) от зависим от Ван Перси!

Аз бих казал, че сме зависими и от Рафаел. Като го няма, няма кой да пробие от дясно.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 сеп 2013 20:42

daduradam написа:Валенсия защо не ти хареса, MUFC1878 ?

Има един силен сезон в Юнайтед преди 2 години! Крило, което не може да центрира, но е перфектен за десен бек, заради бързината и физиката си! Креативността му във фаза атака граничи с нулата :) Уелбек е абсолютно същия....

Върни се в “Манчестър Ю”