terry_lampard написа:И да уточня: Не ми е за цел да ви дразня в форума, но просто исках да видите дали е хубаво. Ае със здраве!
Много поздрави от Стивън Нейсмит

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
terry_lampard написа:И да уточня: Не ми е за цел да ви дразня в форума, но просто исках да видите дали е хубаво. Ае със здраве!

Kristianc написа:Левски_с_дубъла написа:На мен ми хареса младия белгиец Янузай. Ако му се дава шанс със сигурност ще стане един от най-добрите.
той не е ли албанец?

smoothc написа:Добре дошъл във форума,Телериг!
Доколкото разбрах,имаме и още един нов член.(Klzrdz)
Бъдете горди,че сте фенове на Манчестър Юнайтед и се наслаждавайте

.Много искам да гледам Янузай пак, малко се съмнявам Мойс да го пусне в мача със Сити, дори и като резерва.
 .Много искам да гледам Янузай пак, малко се съмнявам Мойс да го пусне в мача със Сити, дори и като резерва. [/offtopic]
[/offtopic]Klzrdz написа:Мерси, отново.Много искам да гледам Янузай пак, малко се съмнявам Мойс да го пусне в мача със Сити, дори и като резерва.
[offtopic]Янузай регистриран ли е в състава за ШЛ[/offtopic]
 Да се надяваме да играе срещу Аспирините..
 Да се надяваме да играе срещу Аспирините..
 [/center]
[/center]
 В нашият форум(за разлика от всички други) се знаем по имена,което най-малкото говори за единност в любовта ни към Манчестър Юнайтед!
 В нашият форум(за разлика от всички други) се знаем по имена,което най-малкото говори за единност в любовта ни към Манчестър Юнайтед!
telerig написа:Не само срещу тях, но и по-често Мойс да залага на него. Има огромен потенциал в това момче, дано се развие.

[/center]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: VDP и 3 госта