smoothc написа:Интересно ми е какво ти е мнението за Уелбек след този мач, и изобщо с оглед на представянето му напоследък.Все още ли мислиш че е един от най-обещаващите млади футболисти в Англия?
Пич,сори ама ми преписваш неща,които никога не съм казвал,и никога няма и да кажа...
"Все още ли мислиш"....та аз дори не съм си го и помислял![]()
Уелбек има потенциал,притежава някои добри качества,но просто не е за Юнайтед,а точно за т.нар Златна среда-Съндерланд,Стоук,Астън Вила...
пп:В Съндерланд си беше паднал на мястото,бележеше почти редовно,успя да се превърне в любимец на феновете,а като се има предвид не беше достигнал нивото,което е в момента..все пак е факт,опитът в Юнайтед и Английския национален отбор,който натрупа е голям,и ако се трансферира в някой измежду тези клубове съм сигурен,че кариерата му ще тръгне рязко напред,но както се казва на "местна почва",защото той звезда никога няма да стане,каквото и да се случи...
Но пък не е зле да се превърнеш в местен любимец,особено в Англия това е издигнато в култ![]()
Та така...
Извинявай ако съм се пообъркал, но бях останал с впечатлението че имаш доста обнабеждаващо мнение за Уелбек,и винаги изтъкваше каква техника и голов нюх притежавал.Вярно е че загатна за това на няколко пъти,никога няма да забравя гола му срещу Сити за ФА Къп,също и гола му срещу Евертън в края на миналия сезон въпреки лошия завършек на мача.
Нормално е да е любимец на английската публика-момче от школата,англичанин,голмайстор в всички юношески групи.
Но до там...