Атлетик Билбао - Манчестър Юнайтед,Четвъртък, 15 Март,20:00ч

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Re: Атлетик Билбао - Манчестър Юнайтед,Четвъртък, 15 Март,20:00ч

Мнениеот kirchaka » 15 мар 2012 21:59

lrlazarov_19 написа:
di4o написа:Сега може да гледаме Спортинг и шумните съседи ... И да стискаме палци на португалците ! :)

И какъв е смисъла... Щото ние изиграхме перфектен мач, нали... :(

Злобеем,ние като се усрахме,нека те също...
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 15 мар 2012 22:00

kirchaka написа:НЕка,нека да ни бият,не можем да вземем топката...а се точихме на Барса....ние Атлетико не можем да и вземем топката,Барса...Малеее,ако ни хванат Реал или Барса-двуцифрен резултат...Айде после пак да подкрепяме тоя дъртофелник смахнат,нека.Момчетата дадоха всичко от себе си,ама дядото си е дядо...ама нападнете ме ся,секи мач е така!Кога за последно сме победили с футбол?

вЕДНАГА ТЕ ПОЧВАМ!
Ами с какво сме побеждавали бе?!? :geek:
Е паднахме,ама айде да не се отричаме от всичко!Моля те,всички сме разочаровани! :cry:

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 15 мар 2012 22:01

kirchaka написа:
lrlazarov_19 написа:
di4o написа:Сега може да гледаме Спортинг и шумните съседи ... И да стискаме палци на португалците ! :)

И какъв е смисъла... Щото ние изиграхме перфектен мач, нали... :(

Злобеем,ние като се усрахме,нека те също...

И като злобеем, ще сме по-добре така ли? Нека да сме над тези неща...
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 15 мар 2012 22:01

manutd legeng написа:
kirchaka написа:НЕка,нека да ни бият,не можем да вземем топката...а се точихме на Барса....ние Атлетико не можем да и вземем топката,Барса...Малеее,ако ни хванат Реал или Барса-двуцифрен резултат...Айде после пак да подкрепяме тоя дъртофелник смахнат,нека.Момчетата дадоха всичко от себе си,ама дядото си е дядо...ама нападнете ме ся,секи мач е така!Кога за последно сме победили с футбол?

вЕДНАГА ТЕ ПОЧВАМ!
Ами с какво сме побеждавали бе?!? :geek:
Е паднахме,ама айде да не се отричаме от всичко!Моля те,всички сме разочаровани! :cry:

А де?С какво побеждавахме?С това,че като ни видеха отборите и се отказваха да играя.След това следва 1-2 минути натиск,вкарваме и заспиваме цял мач...това ли е футбол?

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 15 мар 2012 22:03

lrlazarov_19 написа:
Niksh0 написа:Каквото и да си говорим, колкото и да се оправдавате, факт е, че Атлетик надигра и победи Юнайтед и в двата мача и отново доказа, че испанския футбол доминира над английския ;)

Не знам дали има някой, който да успорва това (изключвам последното ти твърдение) ;)

Добре, сподели ми някакви факти, с които ще ми докажеш, че английското е по-силно от испанското, не по-конкурентно, а по-силно като качество на футбола.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 15 мар 2012 22:03

lrlazarov_19 написа:И като злобеем, ще сме по-добре така ли? Нека да сме над тези неща...

Аз съм над тези неща,ама виж ги колегите,сега пяна ще им излезе ако Сити отпаднат...не е важно ние да бием,важното е те да паднат

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2012 22:03

С тоя изкуфелия старец толкова. Още преди 4 години, когато спечели ШЛ трябваше да се пенсионира с чест, а не да бере срам всяка година с неедекватните си решения. Дано Бербатов си каже мнението за него слд като напусне отбора, но да не постъпва тактично и д аго сложи на мястото му. Да държиш единствения си футболист, който може да задържа топката, да дриблира и да дава изненадващи извеждащи пасове, безценно.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2012 22:04

Niksh0 написа:
lrlazarov_19 написа:
Niksh0 написа:Каквото и да си говорим, колкото и да се оправдавате, факт е, че Атлетик надигра и победи Юнайтед и в двата мача и отново доказа, че испанския футбол доминира над английския ;)

Не знам дали има някой, който да успорва това (изключвам последното ти твърдение) ;)

Добре, сподели ми някакви факти, с които ще ми докажеш, че английското е по-силно от испанското, не по-конкурентно, а по-силно като качество на футбола.

Титлите в европейските турнири и мачовете между английски и испански отбори сами говорят.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 15 мар 2012 22:07

Значи какво значение има Сити като ние паднахме ... Разбиха ни !
Преди мача, Рууни:
Имаме шанс.
По-време на мача:
ПЪЛНА НУЛА ТОЙ И ЦЕЛИЯ ОТБОР БЕЗ ЖЕЛАНИЕ ЗА ПОБЕДА, КОЕТО Е ОЩЕ ПО-ЛОШО !
След мача:
Ама, ние не се концентрирахме и нямахме късмет.
Значи не знам каква промяна трябва да има, но няма никакво желание.
Помните ли след отпадането от ШЛ ? - Гледаме към ФА и ВЛ, а след загубата за ФА ? - Гледаме към ВЛ И ЛЕ ? И сега гледаме към ВЛ ? Само се моля накрая да не сме си гледали само :Х
Трябва стимул на играчите и този стимул трябва да се казва Сър Алекс Фъргюсън !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 15 мар 2012 22:09

Днес за пореден път Атлетик изнесе една лекция на бавния, муден, безидеен и тромав отбор на Юнайтед. Представянето на Манчестър, както и на останалите английски отбори в европейските турнири доказва, че в момента испанският футбол е с класи над английския. Много бърза игра с разцъкване и извеждане на голова позиция на връхлитащи играчи. Просто, кратко и ясно.
Сега Юнайтед трябва да се съсредоточи над първенството, след това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се направи качествена селекция и догодина да очакваме повече. 8-)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”