lrlazarov_19 написа:di4o написа:Сега може да гледаме Спортинг и шумните съседи ... И да стискаме палци на португалците !
И какъв е смисъла... Щото ние изиграхме перфектен мач, нали...
Злобеем,ние като се усрахме,нека те също...
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
lrlazarov_19 написа:di4o написа:Сега може да гледаме Спортинг и шумните съседи ... И да стискаме палци на португалците !
kirchaka написа:НЕка,нека да ни бият,не можем да вземем топката...а се точихме на Барса....ние Атлетико не можем да и вземем топката,Барса...Малеее,ако ни хванат Реал или Барса-двуцифрен резултат...Айде после пак да подкрепяме тоя дъртофелник смахнат,нека.Момчетата дадоха всичко от себе си,ама дядото си е дядо...ама нападнете ме ся,секи мач е така!Кога за последно сме победили с футбол?
kirchaka написа:lrlazarov_19 написа:di4o написа:Сега може да гледаме Спортинг и шумните съседи ... И да стискаме палци на португалците !
Злобеем,ние като се усрахме,нека те също...
manutd legeng написа:kirchaka написа:НЕка,нека да ни бият,не можем да вземем топката...а се точихме на Барса....ние Атлетико не можем да и вземем топката,Барса...Малеее,ако ни хванат Реал или Барса-двуцифрен резултат...Айде после пак да подкрепяме тоя дъртофелник смахнат,нека.Момчетата дадоха всичко от себе си,ама дядото си е дядо...ама нападнете ме ся,секи мач е така!Кога за последно сме победили с футбол?
вЕДНАГА ТЕ ПОЧВАМ!
Ами с какво сме побеждавали бе?!?![]()
Е паднахме,ама айде да не се отричаме от всичко!Моля те,всички сме разочаровани!
lrlazarov_19 написа:Niksh0 написа:Каквото и да си говорим, колкото и да се оправдавате, факт е, че Атлетик надигра и победи Юнайтед и в двата мача и отново доказа, че испанския футбол доминира над английския
Не знам дали има някой, който да успорва това (изключвам последното ти твърдение)
lrlazarov_19 написа:И като злобеем, ще сме по-добре така ли? Нека да сме над тези неща...
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Niksh0 написа:lrlazarov_19 написа:Niksh0 написа:Каквото и да си говорим, колкото и да се оправдавате, факт е, че Атлетик надигра и победи Юнайтед и в двата мача и отново доказа, че испанския футбол доминира над английския
Не знам дали има някой, който да успорва това (изключвам последното ти твърдение)
Добре, сподели ми някакви факти, с които ще ми докажеш, че английското е по-силно от испанското, не по-конкурентно, а по-силно като качество на футбола.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта