Изненада: Юнайтед не е искал Ерера, Атлетик преговарял със самозванци
Неуспешният опит на Манчестър Юнайтед да привлече халфа на Атлетик Билбао Андер Ерера всъщност изобщо не се е състоял. Това съобщиха медиите в Испания, които разкриха, че баските са преговаряли с трима самозванци, които се представили за хора на английския шампион.
Триото успяло да си уреди среща с клубните шефове на Атлетик и в продължение на час водило съвсем сериозни преговори за закупуването на 24-годишния футболист. В крайна сметка обаче злосторниците си тръгнали с празни ръце, тъй като не успели да подготвят нужната документация за сделката.
От Юнайтед заявили, че не знаят нищо за подобна среща. На „Олд Трафорд“ въпреки всичко обмислили възможността да се пробват за Ерера, но мениджърът Дейвид Мойс решил, че откупната му клауза за 36 милиона евро е твърде висока.
Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Сезон 2013/2014
smoothc написа:Чак не мога да повярвам,а уж всичко бе завършено!
Не стига,че цяло лято се лутахме на трансферния пазар и тъкмо успяхме да стабилизираме ситуацията.... и нов провал![]()
Прочетох някои неща около ситуацията с Ерера...и ако наистина е вярна версията с мнимите представители,то това доста ми напомня на един друг случай(свързан с българско участие)... "Баската афера"
пп:Видяхте ли сега рисковете от последния ден...така става след като цяло лято "тъпчеш" на едно място,вместо да си разпределиш стратегията и вариантите в зависимост от времето и обстоятелствата!
И сега какво...ще чакаме януари,че да наваксваме с трансферите
Затова смятам, че трансферното лято бе пълен провал и може би ще сме най-активни зимата при лоши резултати, разбира се вече ще е твърде късно. Титла не се печели август, септември или октомври.....тогава се губи!
Мисля,че Юнайтед няма абсолютно никакво оправдание,за цялото провалено трансферно лято!
По подобие на Байерн(Тиаго) и Барса(Неаймар),привлякохме точно определен играч....сякаш всичко друго ни е наред и от повече нямаме нужда
Вероятно и феновете на Барса се ядосват,че ръководството не е успяло да привлече някои класен защитник,но по средата на сезона Меси и ко. като се разиграят...пука им,че им дреме.
Байерн са си добре смазана машина,а и в Бундеслигата са почти без конкуренция,така че...Тиаго просто е като подарък за Гуардиола
Докато Юнайтед,с дървета като Уелбек-Андерсон-Карик-Клевърли(още повече,че и се налагат като титуляри),просто недоумявам как ще се конкурираме адекватно с топ отборите в Европа...Един Фелайни пролет не прави,той че е класен играч е факт,но като е обкръжен с горните идиоти...какво да направи,футбола все пак е колективен спорт.
Казвал съм го и преди:Докато не се ограничат до минимум игровите минути на гореизброените...няма как да се променят към добро нещата!
Представете си само...на Челси и на Ливърпул гол не можем да вкараме,а искаме да се борим с Байерн,Реал и Барселона!?
За да бъде всичко адекватно и целесъобразно за Юнайтед,ядрото и основния състав трябва да бъде следното:Де Хея-Рафаел-Евънс-Видич-Евра-Заха-Кагава-Фелайни-Валенсия-Рууни-Ван Перси.
Ако,някои ми предложи по-добър вариант...да заповяда
1.Опит и стабилност в защита 2.Скорост и мощ в халфовата линия(+Рууни в определени моменти също ще помага) и Рууни/Ван Перси(най-добрите нападатели във Висшата лига)
По подобие на Байерн(Тиаго) и Барса(Неаймар),привлякохме точно определен играч....сякаш всичко друго ни е наред и от повече нямаме нужда
Вероятно и феновете на Барса се ядосват,че ръководството не е успяло да привлече някои класен защитник,но по средата на сезона Меси и ко. като се разиграят...пука им,че им дреме.
Байерн са си добре смазана машина,а и в Бундеслигата са почти без конкуренция,така че...Тиаго просто е като подарък за Гуардиола
Докато Юнайтед,с дървета като Уелбек-Андерсон-Карик-Клевърли(още повече,че и се налагат като титуляри),просто недоумявам как ще се конкурираме адекватно с топ отборите в Европа...Един Фелайни пролет не прави,той че е класен играч е факт,но като е обкръжен с горните идиоти...какво да направи,футбола все пак е колективен спорт.
Казвал съм го и преди:Докато не се ограничат до минимум игровите минути на гореизброените...няма как да се променят към добро нещата!
Представете си само...на Челси и на Ливърпул гол не можем да вкараме,а искаме да се борим с Байерн,Реал и Барселона!?
За да бъде всичко адекватно и целесъобразно за Юнайтед,ядрото и основния състав трябва да бъде следното:Де Хея-Рафаел-Евънс-Видич-Евра-Заха-Кагава-Фелайни-Валенсия-Рууни-Ван Перси.
Ако,някои ми предложи по-добър вариант...да заповяда
1.Опит и стабилност в защита 2.Скорост и мощ в халфовата линия(+Рууни в определени моменти също ще помага) и Рууни/Ван Перси(най-добрите нападатели във Висшата лига)
Оня Ед Уудуърд да се маха... По-гадно лято не е било...
Между другото това наддаване в последния ден може да е било и вид тактика. Демек така да се занижи цената на играчите.
Между другото това наддаване в последния ден може да е било и вид тактика. Демек така да се занижи цената на играчите.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Оня Ед Уудуърд да се маха... По-гадно лято не е било...
Тактика ли,тактика...Виж какво направи Мосю Венгер,просто от раз заби всички в земята,факт!
Венгер наистина демонстрира висша класа на трансферния пазар,което и ще му се отплати рано или късно..Йозил е топ играч,който перфектно ще пасне на стила на Арсенал-комбинативен,техничен и динамичен.
- messi7
- Контакти:
smoothc написа:Мисля,че Юнайтед няма абсолютно никакво оправдание,за цялото провалено трансферно лято!
По подобие на Байерн(Тиаго) и Барса(Неаймар),привлякохме точно определен играч....сякаш всичко друго ни е наред и от повече нямаме нужда![]()
Байерн са си добре смазана машина,а и в Бундеслигата са почти без конкуренция,така че...Тиаго просто е като подарък за Гуардиола![]()
Ако,някои ми предложи по-добър вариант...да заповяда![]()
Челси и Ливърпул слаби отбори ли са? Сами сте си виновни. Ще издишате в защита, при контузия( на никого не пожелавам това) на Видич какво правите? Ван Перси като е най-добрият нападател, защо Шкъртел го изяде с все парцалите?! Този сезон ще е труден за вас. Надявам се да не съм засегнал никого.

Яко съм разочарован.. Само с Фелайни останахме..Не вярвам да има голяма промяна в положителна посока..
[/center]Re: Трансферни спекулации - Сезон 2013/2014
Rofles написа:Яко съм разочарован.. Само с Фелайни останахме..Не вярвам да има голяма промяна в положителна посока..
Всичко ще си дойде на мястото,ако времето на некадърниците Карик-Уелбек-Клевърли,веднъж завинаги бъде ограничено
Достатъчно време ги търпяхме,време е играчи като Заха-Фелайни-Кагава-Джоунс да заемат своите позиции в титулярните 11
Челси и Ливърпул слаби отбори ли са? Сами сте си виновни. Ще издишате в защита, при контузия( на никого не пожелавам това) на Видич какво правите? Ван Перси като е най-добрият нападател, защо Шкъртел го изяде с все парцалите?! Този сезон ще е труден за вас. Надявам се да не съм засегнал никого.
Някъде да казвам,че са слаби отбори!? Ван Перси е голмайстор на Висшата лига с 20+ гола (за последните два сезона),докато Шкъртел...
В Премиършип всеки сезон е труден
smoothc написа:Rofles написа:Яко съм разочарован.. Само с Фелайни останахме..Не вярвам да има голяма промяна в положителна посока..
Всичко ще си дойде на мястото,ако времето на некадърниците Карик-Уелбек-Клевърли,веднъж завинаги бъде ограничено![]()
Достатъчно време ги търпяхме,време е играчи като Заха-Фелайни-Кагава-Джоунс да заемат своите позиции в титулярните 11
Аз това за Карик го пея не знам, откога. Миналия сезон само къде му беше силен. Иначе от 2008 някъде ми трови нервите. Клевърли и той нищо не става от него. Уелбек го оставям без коментар. Тоя е непукист. Не му пука дори и да сбърка.
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Scholesy93, vasilnv и 5 госта