ВЛ | 7-ми кръг | Mанчестър Юнайтед - Евертън
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 7-ми кръг | Mанчестър Юнайтед - Евертън
Тони Ви направи много силен мач като халф
Май ще си му е по-добре да е там - мощен и бърз! След като го смени около 75 минута и пусна Фелайни, а преди това и Уилсън, карамелите ни натиснаха.

MuFc1878 написа:Тони Ви направи много силен мач като халфМай ще си му е по-добре да е там - мощен и бърз! След като го смени около 75 минута и пусна Фелайни, а преди това и Уилсън, карамелите ни натиснаха.
Факт !

В периода 2007-2011- Манчестър Юнайтед имаше най-добрият вратар и една от най-стабилните защити в световен мащаб!
Към това като прибавим "избухването" на Роналдо(2007-2009) + класата на Скоулс и Гигс в халфовата линия + страхотното нападение в лицето на Рууни,Тевес и Бербатов-футболната логика + гения на сър Алекс,ни превърнаха и в най-добрият отбор за този период.
Юнайтед,Барселона(с някои условности) и Челси-това бяха най-добрите и стойностни отбори в света!
Към това като прибавим "избухването" на Роналдо(2007-2009) + класата на Скоулс и Гигс в халфовата линия + страхотното нападение в лицето на Рууни,Тевес и Бербатов-футболната логика + гения на сър Алекс,ни превърнаха и в най-добрият отбор за този период.
Юнайтед,Барселона(с някои условности) и Челси-това бяха най-добрите и стойностни отбори в света!
smoothc написа:Tobacco написа:Смуут и други те анти-де Хея, нещо да кажат по въпроса?
Нямаше нужда от подобно самодоволство и инфантилност![]()
Не искам да влизаме в излишни дискусии,не само поради радостта от победата днес,но и най-вече поради факта,че ако направим съпоставка от началото на сезона(относно положителните и отрицателните прояви),то...ти си оставаш само с двубоя от Евертън,докато за зад мен стоят 6-те предходни двубоя,нали се сещаш...така че,нека видим какво ще се случи и тогава ще коментираме по-детайлно нещата.
Страшно ми се иска Де Хея да продължава в същия дух,защото така печели само и единствено Манчестър Юнайтед!А днес Де Хеа затваря устите на всички критици!
Един добър мач,на фона на 5+ слаби....е просто една положителна промяна и нищо друго.
Мислете малко по-адекватно и детайлизирано,стига с тези лекомислени коментари!
Защо? Цялата ти теорийка, която натякваш от месеци насам, отиде в подяволите..

[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
Защо? Цялата ти теорийка, която натякваш от месеци насам, отиде в подяволите..
Теория? Нещо си се объркал! Изобщо правиш ли разлика,между анализ/оценка и теория?
Теорията(в този смисъл) принципно е базирана на някакво предположение/теза,която от своя страна следва да се докаже във времето.А колкото до анализите за Де Хея,аз лично се ръководя от действителни факти/тенденции,както и от поведението/статистическите резултати(в средносрочен/дългосрочен план),които в своето единство обрисуват т.нар оценъчен профил,чрез който се анализират и резултатите.
А и това,че този двубой веднага влезе в категорията на "един от най-добрите",само по себе си е индикатор,че този вратар рядко прави/е правил силни мачове.
От тук най-важното нещо,е Де Хея да продължи в същия дух,но не като "точно" този тип спасявания,а като поведение и самочувствие!
В интерес на истината,спецификата/нивото на сложност на 2-те спасявания(90+ мин.) от негова страна,влизат и в една по-специфична категория,която се асоциира по-скоро с инстинктивността,отколкото с типичното вратарско спасяване.
В този ред на мисли,една подобна "тенденция" в никакъв случай не трябва да продължава,защото вероятността за пробив е доста голяма.Да,иначе само адмирации за това,което той направи,но фокусът тук е малко по-различен.
Не ме разбирайте погрешно,но под "типично" вратарско спасяване,имам предвид онази рутинност и спокойствие на действията,които следва да притежава всеки един класен вратар,още повече и този на Манчестър Юнайтед.Именно тезидва фактора трябва да бъдат усъвършенствани,защото чрез тях се поставя и фундамента за устойчиво развитие.
И за финал,ще се самоцитирам:
Страшно ми се иска Де Хея да продължава в същия дух,защото така печели само и единствено Манчестър Юнайтед!