Манчестър Юнайтед - Челси
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Челси
usurper написа:usurper написа:От една страна Юнайтед ще са надъхани за победа, заради отпадането от ШЛ, а от другата страна е ЧЕЛСИ, който има да им връща и има мениджър, който мрази Юнайтед и САФ на квадрат. Реално, без да съм пристрастен мисля, че мача ще завърши наравно 2-2 !
Който го разбира футбола го разбира... всичко друго е щракане по клавишите от лаици, бъкел не вдяващи футболчето![]()
![]()
Санди, ти ли си

- t0bl3ro_bg
usurper написа:usurper написа:От една страна Юнайтед ще са надъхани за победа, заради отпадането от ШЛ, а от другата страна е ЧЕЛСИ, който има да им връща и има мениджър, който мрази Юнайтед и САФ на квадрат. Реално, без да съм пристрастен мисля, че мача ще завърши наравно 2-2 !
Който го разбира футбола го разбира... всичко друго е щракане по клавишите от лаици, бъкел не вдяващи футболчето![]()
![]()
Вие, целия форум можете ли да използвате малко по-различни фрази и думи или всичките сте еднакво прости и използвате основно 2-3 реплики..
- GGMU_forever
Не съм много доволен. Изиграхме мача на ходом, а се очакваше точно обратното. Вкарваме два гола и мача за нас сякаш е свършил. Трябва по-сериозно да се подхожда към този турнир. Сега май ще ни чака труден мач на Стамфорд Бридж.
Това поведение при такива обстоятелства е доста срещано в мачовете ни.
Някои футболисти просто не мога да ги коментирам. Най-вече Валенсия, който не се запомни почти с нищо. После Карик, Клевърли и Кагава за жалост, който направи изключителен мач с/у Норич. Той нямаше грешки, но не се запомни с нещо по-специално. 7-цата да я дават на Нани, че направо не мога ...

Офтопик:
Безобразно слаб мач... а Валенсиа трябва показано да се самоубие в центъра на терена.. баси мърдата баси чудото ! Неговото включване тотално доуби и така мъчещия се отбор който не може да върже два паса без да загуби топката, направо потресаващо слаби ... няма думи.
1/2 final
Man.Utd/Chelsea - Mancity
Man.Utd/Chelsea - Mancity
- old_traff
- Контакти:
Победителят е със Шити. 

Ахахахахаххахахаха
Свърши късмета за шумните
Свърши късмета за шумните

MuFc1878 написа:usurper написа:usurper написа:От една страна Юнайтед ще са надъхани за победа, заради отпадането от ШЛ, а от другата страна е ЧЕЛСИ, който има да им връща и има мениджър, който мрази Юнайтед и САФ на квадрат. Реално, без да съм пристрастен мисля, че мача ще завърши наравно 2-2 !
![]()
Санди, ти ли си![]()
Култова реплика!