пп:Харесвам хора,които обичат да рискуват,и най-вече такива(като теб),които нямат особени шансове да спечелят,но въпреки това го правят!
Моите поздравления.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
smoothc написа:Ако нямаш нищо против,дай да коментираме нещо по-съществено и свързано с нашия любим отбор..мисля,че ще е в пъти по-съдържателно и важно,отколкото да коментираме разни други неща.
Какво ще кажеш?!..Ако,имаш свободно време сега
smoothc написа:Конкретно към Фрийк,с когото обсъждахме разни неща,но с удоволствие можем и с теб да обсъждаме нашия любим Манчестър Юнайтед![]()
Ако искаш,предложи някакво тема за анализи и коментари..и почваме
smoothc написа:Ако нямаш нищо против,дай да коментираме нещо по-съществено и свързано с нашия любим отбор..мисля,че ще е в пъти по-съдържателно и важно,отколкото да коментираме разни други неща.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:smoothc написа:Ако нямаш нищо против,дай да коментираме нещо по-съществено и свързано с нашия любим отбор..мисля,че ще е в пъти по-съдържателно и важно,отколкото да коментираме разни други неща.
Ами в момента аз не виждам особено големи проблеми, като изключим донякъде дефанзивната игра. Напред сме доста добре като изключим, че тази година крилата не са чак толкова ефективни, колкото миналата година. Вкарваме повече, отколкото допускаме, което е най-важното. Конкретно за мача:
Рутинна победа с леко настъпване на педала за около 20 минути общо през целия мач. Видяхме, че и без Перси можем, макар и срещу Фулъм. Идва една много критична част от сезона - мачовете с Реал и мача с Евертън. Много важно е да отстраним Реал и да победим Евертън на ОТ, за да се затвърди добрата игра на отбора и да не чисто и просто случайност.
smoothc написа:Конкретно към Фрийк,с когото обсъждахме разни неща,но с удоволствие можем и с теб да обсъждаме нашия любим Манчестър Юнайтед![]()
Ако искаш,предложи някакво тема за анализи и коментари..и почваме
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта