Edwin написа:OldTrafford написа:Ахх,ако пък направят такъв МЮ телефон като този на ЦСКА,ще е мега яко!
Ясно е че всичко е реклама,пари и т.н ама на мен ми е кеф!
Какъв телефон на ЦСКА ?
[offtopic]
[/offtopic]Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Edwin написа:OldTrafford написа:Ахх,ако пък направят такъв МЮ телефон като този на ЦСКА,ще е мега яко!
Какъв телефон на ЦСКА ?
[/offtopic]Edwin написа:OldTrafford написа:Ахх,ако пък направят такъв МЮ телефон като този на ЦСКА,ще е мега яко!
Какъв телефон на ЦСКА ?

mad-hool написа:Що не дадът тия пари за хората в с.Бисер?Махам се от тия-не заради Юнаитед,а защото от 8г. съм стях и вече понаха да приличат на Мтел,че и ги надминават.Гадни византийци
dimitar59 написа:''Сделката на века'' ! Нека всеки си зададе въпроса с каква сума може ''Глобул'' да помогне на Ман Юн.!?......Освен...да плаща заплатата на мамин Митко Бербатов.Питам се дали евентуалното му завръщане в националния отбор не е част от тази сделка...?
dimitar59 написа:''Сделката на века'' ! Нека всеки си зададе въпроса с каква сума може ''Глобул'' да помогне на Ман Юн.!?......Освен...да плаща заплатата на мамин Митко Бербатов.Питам се дали евентуалното му завръщане в националния отбор не е част от тази сделка...?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта