ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Re: ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед

Мнениеот MapTo_D » 04 дек 2011 00:52

Ще се въздържа от прогноза за изхода на мача, почти съм убеден, че ще продължим. Друго ме...притеснява. Уейн Рууни - толкова безразличен и отвеян не съм го виждал никога, но в последните мачове точно това виждам, никаква борбеност, изобщо не си дава зор, в мача с Вила имах чувството, че е заложил пари за друг резултат. Дали от преумора или не знам и аз от какво, но това не е онзи футболист, който бягаше като луд, който влизаше смело в единоборства, жалко, че има твърдо титулярно място, до сега играехме 11 на 10 заради присъствието на Чикчирика /днес колкото и зле да звучи останах доволен, че се контузи/ ,дано сега не играем 11 срещу 10 заради присъствието на Рууни... :shock: :| :evil:

Потребителски аватар
momchil
Контакти:

Мнениеот momchil » 04 дек 2011 00:53

MapTo_D написа:Ще се въздържа от прогноза за изхода на мача, почти съм убеден, че ще продължим. Друго ме...притеснява. Уейн Рууни - толкова безразличен и отвеян не съм го виждал никога, но в последните мачове точно това виждам, никаква борбеност, изобщо не си дава зор, в мача с Вила имах чувството, че е заложил пари за друг резултат. Дали от преумора или не знам и аз от какво, но това не е онзи футболист, който бягаше като луд, който влизаше смело в единоборства, жалко, че има твърдо титулярно място, до сега играехме 11 на 10 заради присъствието на Чикчирика /днес колкото и зле да звучи останах доволен, че се контузи/ ,дано сега не играем 11 срещу 10 заради присъствието на Рууни... :shock: :| :evil:

Докъде стигнахме,да товарим най-добрия си играч..
B.E.L.20.V.E

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 04 дек 2011 00:57

momchil написа:Искам Фрайерс за БЕК,другите да са титулярите че да не съжаляваме!
Линдегаард
Фрайерс,Рио,Видич,Евра
Джоунс,Карик
Нани,Рууни,Берба/Уелбек Йънг

Линдегаард-много много по стабилен от испанеца Де Хея,напълно заслужава титулярното място
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 дек 2011 00:59

Чича няма да играе през целия месец :x

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 04 дек 2011 01:02

MuFc1878 написа:Чича няма да играе през целия месец :x

Кажи ми че се шегуваш..
Ами сега на къде?
Това беше единственият ни нападател който подържаше някаква постоянна форма.. :(
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 04 дек 2011 01:04

Дано САФ най-накрая даде шанс на Бербатов, няма да сгреши !
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

would
Контакти:

Мнениеот would » 04 дек 2011 01:48

Очаквам поредна победа на Юнайтед с 1-0

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 04 дек 2011 06:02

Базел не са от нашата класа, повече ме притеснява жребият за осминафиналите. В първенството предстоят 5 сравнително лесни мача, в които очаквам 5 победи или 4 победи и 1 равен. Изобщо предстои ни мнoгo хубав месец декември. Наслaдете му се. ;)

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 04 дек 2011 08:54

momchil написа:
MapTo_D написа:Ще се въздържа от прогноза за изхода на мача, почти съм убеден, че ще продължим. Друго ме...притеснява. Уейн Рууни - толкова безразличен и отвеян не съм го виждал никога, но в последните мачове точно това виждам, никаква борбеност, изобщо не си дава зор, в мача с Вила имах чувството, че е заложил пари за друг резултат. Дали от преумора или не знам и аз от какво, но това не е онзи футболист, който бягаше като луд, който влизаше смело в единоборства, жалко, че има твърдо титулярно място, до сега играехме 11 на 10 заради присъствието на Чикчирика /днес колкото и зле да звучи останах доволен, че се контузи/ ,дано сега не играем 11 срещу 10 заради присъствието на Рууни... :shock: :| :evil:

Докъде стигнахме,да товарим най-добрия си играч..

Е недей така, вярно че сме зле в момента, но този с номер 10 просто е уникално зле, прав си е момчето. Съра трябваше да му бие шута още когато се помисли за велик и поиска 250 хиляди на седмица, без да е вкарал гол 5 месеца (после се покачиха на 10). Отначало ми харесваше заради желанието, но после просто със селските си изяви много ми падна в очите. На сезон минимум по 2 пъти оставаме с човек по-малко заради това, че той просто искал да ритне някого. Ами ще ме извинявате, но ако не беше англичанин и не го величаеше пресата, момчето си е за отбор като Сток или Суонзи. Лично мое мнение.
А колкото до мача -Съра е доказал, че такива мачове неговият Юнайтед винаги ги взема, и винаги с мъка. Прогнозирам измъчена победа с гол разлика и голямо опълчение. ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 04 дек 2011 09:02

Юнайтед ще го вземат тоя мач.Прогноза 1:3
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Манчестър Ю”