Евъртън - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Евъртън - Манчестър Юнайтед
Евертън победи Фулъм като гост с 1-3 ! Не са за подценяване. Бих заложил на 2-2, но ,оже и да се потърси изненада за Евертън, доколкото ще е изненада да спечелят мача.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
И аз си мисля, че мача клони към Х. И съм почти сигурен, че Бербатов няма да играе. Би се появил евентуално при положителен развой на мача, в последните 10 минути. Но тъй като няма да е положителен развоя... не вярвам да го видим.
Лично според мен Манчо няма да успеят да се въстаовят психически след загубата от сити.А и Евертън ще се хвърлят здраво в този мач и ще играят на 120% от възможностите си.
Затова и моята прогноза е хикс в този мач и то при положение, че съра най накрая си нареди защитата както трябва.
Затова и моята прогноза е хикс в този мач и то при положение, че съра най накрая си нареди защитата както трябва.
Малко предимство, ако въобще в Англия може да съществува.... Евертън играха 120 мин. в сряда за КЛ срещу Челси.
леле,какви резултат сте дали,и уж фенове на Юнайтед,ама май само когато бие.
Реално погледнато мача си е калпав отвсякъде,но пък трябва да бъде спечелен,щото 5 точки преднина са си 5 точки преднина и просто нямаме право на грешки,тъй като дефакто само от отбора зависи дали ще успеем да притиснем Сити,или ще им улесним задачата (с някой евентуален хикс примерно).Надявам се момчетата да са си изкарали поука от мача със Сити(без значение кои ще и кои не ще играят),и да покажем защо станахме шампиони за 19 рекорден път
Реално погледнато мача си е калпав отвсякъде,но пък трябва да бъде спечелен,щото 5 точки преднина са си 5 точки преднина и просто нямаме право на грешки,тъй като дефакто само от отбора зависи дали ще успеем да притиснем Сити,или ще им улесним задачата (с някой евентуален хикс примерно).Надявам се момчетата да са си изкарали поука от мача със Сити(без значение кои ще и кои не ще играят),и да покажем защо станахме шампиони за 19 рекорден път
man_utd_ написа:леле,какви резултат сте дали,и уж фенове на Юнайтед,ама май само когато бие.
Не разбрах само... ако си фен може да даваш прогноза само за победа ли? А ако дадеш друга прогноза, значи не си фен?

MuFc1878 написа:Малко предимство, ако въобще в Англия може да съществува.... Евертън играха 120 мин. в сряда за КЛ срещу Челси.
Не е никак малко.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Евертън са домакини забравете просто, че ще се предадат без бой.
Ще играят на 120% от възможностите си с всичките титуляри колкото до умората ще имат цяла седмица да се въстановяват докато манчо ги очаква мач през седмицата.
Ще играят на 120% от възможностите си с всичките титуляри колкото до умората ще имат цяла седмица да се въстановяват докато манчо ги очаква мач през седмицата.