Олимпик Марсилия 8-2 Манчестър ЮН(3) FT//02.08/2011
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- OldTrafford
- Контакти:
Re: Олимпик Марсилия-Манчестър ЮН//02.08/2011
даже и екипите са странни 
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Целия мач е странен.
Всяко центриране и гол
Тоя вратар,ако така можем да го наречем е хипер зле,да не говорим за 2ката не знам как се казва,ама колкото е бърз,толкова е и прост.В игра влезна някакъв Манго
Всяко центриране и гол
Тоя вратар,ако така можем да го наречем е хипер зле,да не говорим за 2ката не знам как се казва,ама колкото е бърз,толкова е и прост.В игра влезна някакъв Манго
- OldTrafford
- Контакти:
поне смени заглавието на МЮ 2 
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Re: Олимпик Марсилия 8-2 Манчестър ЮН(3) FT//02.08/2011
OldTrafford написа:поне смени заглавието на МЮ 2
Какво 2 то си е направо 3
Бахти идиотския мач. За какво трябваше да се излагаме изобщо. Поне да го бяха наговорили 3-3 или 4-3.
За какво беше тоя мач?Изобщо не ми хареса Марсилия срещу децата на Юнайтед.Ми много ясно,че ще ги разгромят.
Вярбо, сега гледах головете то всяко центриране гол, гол,гол бахти и вратяря бяхти и чудото той се бази като че ли ще го коли топката
Наговорен мач.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
- andrei_arshavin
- Контакти:
Момчета имам въпрос днес ли е бенефиса на ВДС и от колко часа е . и ще бъде ли предаван мача някъде???? ( чух че и денис бергкамп ще играе за отбора на ВДС)
е-е-е-е-един е-е-е-един единствен на светаааа
отбора в нашите сърцааааа
обичамете Добруджаааааа
със теб до края на светааааа
отбора в нашите сърцааааа
обичамете Добруджаааааа
със теб до края на светааааа
Май не сте разбрали кои са играли за Юнайтед. Като изключим Евра, Смолинг, Джоунс, Парк, Погба и Клевърли, останалите са резерви на Монако, а има и няколко бивши и настоящи френски футболисти. Забравих и рапъра Мат Покора.
Най-смешното от цялата работа е, че ОМ са се натискали и са играли супер надъхано срещу този сборен отбор, а става дума и за благотворителен мач за събиране на средства за болни деца. Още по-смешно е как феновете им се надъхват по форумите след тази пародия на мач.
Най-смешното от цялата работа е, че ОМ са се натискали и са играли супер надъхано срещу този сборен отбор, а става дума и за благотворителен мач за събиране на средства за болни деца. Още по-смешно е как феновете им се надъхват по форумите след тази пародия на мач.
Тъпи френски цигани...кво ми се напъват. Нещастници. Ама ние сме си виновни, щото изобщо не трябваше да го играем тоя смешен мач. Като искат да даряват пари за болни да извадят двата отбора и да дарят - достатъчно богати са. А не да се излагаме като кифладжии в някакво жалко подобие на мач. Няма значение кой е играл. Ама майната му, бързо ще се забрави...