Лондон-Ключа за Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

FCUnitedofManchester
Контакти:

Re: Лондон-Ключа за Манчестър Юнайтед

Мнениеот FCUnitedofManchester » 21 мар 2011 16:25

Не можеш ми сравняваш най-стария турнир в света и най-драматичния в който Кристъл Палас отстранява Ливърпуул с купата на България.
Само ще кажа че КЕШ се създава в средата на 50-те, КК се създава в средата на 60-те :lol:
За сравнение ВЛ се създава в края на по-миналия век, а ФА през 60-те на по-миналия век, може ли да ми сравняваш купа с 50 годишна история с такава на 150 години ? Нали много обичате Историята феновете на Ливърпуул, какво стана ? Нагласяте си нещата както ви е удобно.
Дръжте си последния клон че скоро и без него ще останете.

САФ ще пусне няколко резерви в мача със Сити но тва няма го спре към победата, както вече разбрахме, тва са чисто тактически мачове в който няма чак такова значение кой е на терена, като имаш сериозна резервна скамейка, каквата имаме винаги във ФА.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 21 мар 2011 17:08

Добре, убеди ме! Всички отбори в Англия почват първо с мисълта за ФА Къп, после евентуално мислят за титла и евентуално като някое бонусче, ама в краен случай, от немай къде, могат да помислят и за някое и друго мачле в ШЛ. Ама само ако не пречи на ФА. :lol:

FCUnitedofManchester
Контакти:

Мнениеот FCUnitedofManchester » 21 мар 2011 17:42

А, точно така.
Всички отбори извън топ 4/5 мислят точно само за ФА Къп, тва е факт.
Дават всичко от себе си затова често стават сензаций.
За големите отбори номера е да минат полуфинала защото тогава се натрупват много мачове, през другото време няма много мачове и си скачат винаги, минат ли полуфинала са сигурни шампиони.

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 21 мар 2011 18:14

Отпадат от ШЛ и няма да спечелят първенството :oops:
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 21 мар 2011 18:27

Представете си следния сценарии!
Челси - ШЛ
Арсенал - ВЛ
Ман Сити - ФА
На мен не ми се вярва да стане точно така, но има и такава вероятност. Сигурен съм обаче, че отстрани ли ви Челси от ШЛ стават шампиони! Ман Сити ще направят каквото могат. Щом се гледат преките двубой за титлата, като нищо и Челси да е шампион.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

FCUnitedofManchester
Контакти:

Мнениеот FCUnitedofManchester » 21 мар 2011 18:46

Не си го представям.

Не за нещо друго ами защото Сити и да ни отстранят, няма как да победят на финала, невъзможно е.
Сега не почвайте да ми спорите като ми кажете кои ще е другия отбор на финала, перфектно знам.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 22 мар 2011 22:19

bekono написа:Без да обиждам никого, казвам, че Манчестър са много по-слаби от 1999 година и за требъл неможе и дума да става. В най-добрия случай, играчите на САФ ще се задоволят със ФА къп и Висша Лига. Просто в Англия никой не заслужава титлата, но Ман са с най-големия късмет, в ШЛ ще им е тежко дори и да играят на финал, няма как да спечелят (Барса, Реал са по-добри и ще ги победят), а в ФА всичко е възможно.

От кога по-добрия във футбола побеждава задължително?? :)

Върни се в “Манчестър Ю”