shotgun blues написа:малшанс за Барби,ако се бяха паднали с Шалке 04 или Шахтьор можеше и да поиграе,но с ЧЕЛСИ знаем немислимо,и тази година без гол в ШЛ и без мачове в елиминациите

Този факт прави ли те щастлив завистнико?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
shotgun blues написа:малшанс за Барби,ако се бяха паднали с Шалке 04 или Шахтьор можеше и да поиграе,но с ЧЕЛСИ знаем немислимо,и тази година без гол в ШЛ и без мачове в елиминациите

george_speed75 написа:Челси със сигурност падат на Олд Трафорд, въпроса е какво ще стане в Лондон.

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
daredevil написа:Защото малките отбори редовно падат на ОТ.
Порадвайте се на последните си добри години във футбола, дошли изкуствено и отишли си изкуствено, подобни години са имали Уулвс, Болтън, Шити и всички останали.
Или си малък или си голям, не ставаш малък или голям в последствие, ето затова ще загуби челси.

Точно Челси си бях избрал да ни се паднат..
 Точно Челси си бях избрал да ни се паднат..RedeviL написа:Супер жребий!Точно Челси си бях избрал да ни се паднат..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=001yY_SE12A[/youtube]
 Трябва да ви е ясно, че в момента, ако Челси се разиграе отнасяте тройка на моста[/offtopic]
  Трябва да ви е ясно, че в момента, ако Челси се разиграе отнасяте тройка на моста[/offtopic] 

bekono написа:RedeviL написа:Супер жребий!Точно Челси си бях избрал да ни се паднат..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=001yY_SE12A[/youtube]
[offtopic]Значи си мазохистТрябва да ви е ясно, че в момента, ако Челси се разиграе отнасяте тройка на моста[/offtopic]
 Не мога да разбера от къде ви идва тази увереност, че сте толкова добри.
Не мога да разбера от къде ви идва тази увереност, че сте толкова добри.  Не сте направили нищо запомнящо се този сезон.Според мен не сте нещо особено, че да се плашим от вас.Излизаме с нужния респект, но до там.
 Не сте направили нищо запомнящо се този сезон.Според мен не сте нещо особено, че да се плашим от вас.Излизаме с нужния респект, но до там.  Ако си мислиш, че ще ви се кланяме си в голяма грешка.
Ако си мислиш, че ще ви се кланяме си в голяма грешка. 
CTAHKO написа:george_speed75 написа:Челси със сигурност падат на Олд Трафорд, въпроса е какво ще стане в Лондон.
И как го реши това

Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
 Re: Челси - Манчестър Юнайтед - ШЛ
 Re: Челси - Манчестър Юнайтед - ШЛ 

Жребият е страхотен, но много ме е яд на Фергюсън. В момента той нарочно лази по нервите на Берба и иска да го накара да се развика и да нервничи. Не е познал!!! Искам всички да знаете, че Алекс ще си го отнесе за всичките гадости на света, които е направил с играчите си. Господ гледа и не забравя. Един ден ще търси играч, като Берба и човек, като Берба, но вече ще е късно. Нашето момче чудесно може да му оправи средната линия, като го не ще за нападател, но ...... тъпия г..з си е тъп. На бас се хващам, че Бербо ще го издокара ако тоя гьон продължава с гаврите. За всички е ясно, че нарочно с Бербатов не се играе, за да не постигне още нещо уникално, а той го може. Последните два гола на Чичарито си бяха голове "на гюме", просто му ги изработиха. Дано Берба да е жив и здрав!!!
 Жребият е страхотен, но много ме е яд на Фергюсън. В момента той нарочно лази по нервите на Берба и иска да го накара да се развика и да нервничи. Не е познал!!! Искам всички да знаете, че Алекс ще си го отнесе за всичките гадости на света, които е направил с играчите си. Господ гледа и не забравя. Един ден ще търси играч, като Берба и човек, като Берба, но вече ще е късно. Нашето момче чудесно може да му оправи средната линия, като го не ще за нападател, но ...... тъпия г..з си е тъп. На бас се хващам, че Бербо ще го издокара ако тоя гьон продължава с гаврите. За всички е ясно, че нарочно с Бербатов не се играе, за да не постигне още нещо уникално, а той го може. Последните два гола на Чичарито си бяха голове "на гюме", просто му ги изработиха. Дано Берба да е жив и здрав!!!Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта