FA Cup: 6-th round draw: Манчестър Юнайтед - Арсенал/Лейтън
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: FA Cup: 6-th round draw: Манчестър Юнайтед - Арсенал/Лейтън
За пореден път се радвате на авантата,но ще видим кога ще секне.Нали знаите приказката за Рим.
Frankie Lampard написа:Как пък винаги на Олд Трафорд...
Ей така,на пук на вас,феновете на Челси
Пич,като те гледам си фен на Ливърпул и точно ти да коментираш какво правят другите отбори и как се менажирът е малко смешно,с оглед на представянето на твоя тим последните месециNeftochimic1892 написа:няма да е мн инт.. саф ще напълни гащите и ще излезе със всички титуляри , а пък венгер ще пусне младите
Иначе очаквам труден мач,който може да завърши много вероятно с равен резултат
- Neftochimic1892
- Контакти:
Martinho написа:Frankie Lampard написа:Как пък винаги на Олд Трафорд...
Ей така,на пук на вас,феновете на Челси![]()
![]()
Пич,като те гледам си фен на Ливърпул и точно ти да коментираш какво правят другите отбори и как се менажирът е малко смешно,с оглед на представянето на твоя тим последните месециNeftochimic1892 написа:няма да е мн инт.. саф ще напълни гащите и ще излезе със всички титуляри , а пък венгер ще пусне младите![]()
Надали,ако Венгер има играчи като Бебе и Обертан,ще заложи на тях в такъв важен мач....Пък и дълбоко се съмнявам той да пусне младите,пък под млади какво разбираш:Сонг 23г.,Уилшър 19г.,Фабрегас 24г.,Уолкот 22-23г.,Шчезни 21г. и т.н.Това са младите,а като гледам май това е и титулярния им състав,така че няма как да пусне "старите"
Иначе очаквам труден мач,който може да завърши много вероятно с равен резултат
Aми луд ако не се лъжа саф плати 7 млн. за този клушар , няма какво друго да кажа : )
stanislav89 написа:ros написа:Ще позчакаме още малко за него... Браво на аматьорите. Обезоръжиха Арсенал
Точно фенове на Юнайтед да го казват това![]()
Иначе се надявам победителя да не е от Арсенал - Ман Юн , има къде по симпатични отбори които продължиха като Евертън или Сток Сити.
Не е мое изказването, мисля че беше на Карло Анчелоти, че Юнайтед дори и да играят слабо, вземат (или по-точно не губят) своите мачове, докато другите отбори не го правят. Та вчера Манчестър бяха доста слаби и заслужено си обраха критиките, но това не означва, че при една почти аналогична ситуация Арсенал не трябва да бъдат иронизирани... Дет се вика, запушиха им дулото на оръдието точно преди да гръмне... Ще трябва да палят нов фитил
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- RobiVanPersie
- Контакти:
Много точен коментар колега!Лошото е,че това трябва да стане в наи натоварения месец в сезона!
Грозния им каза нещо ама те не му повЕрваха
Ай, ше оставим на гениалния Арсен да сметне плюсовете,минусите,процентите,каталунците,аматьорите и Добе дошъл на Old Трафорт
Ай, ше оставим на гениалния Арсен да сметне плюсовете,минусите,процентите,каталунците,аматьорите и Добе дошъл на Old Трафорт
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
-
THE G.A.M.E
Ами супер ...
Такива мачове никога не са излишни.
Такива мачове никога не са излишни.
RobiVanPersie написа:Много точен коментар колега!Лошото е,че това трябва да стане в наи натоварения месец в сезона!
Ай не се оплаквайте- вашта програма е по-лесна - ние имаме гостуване на Чeлси, ЛивЪрпул и Емирейтс
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER