Трансферните грешки на САФ

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Трансферните грешки на САФ

Мнениеот megan fox » 11 яну 2011 15:18

Graciela написа:само едно колко години бе избиран за най добар тренйор в света този приз се дава въз осноеа на грешките му ли ?

Като е толкова добър и велик... ЗАЩО ЗА 24 ГОДИНИ САФ ИМА САМО 2 ШЛ?! - Ето много държа да получа отговор на този въпрос!
Въпреки всичките прекрасни играчи, които са играли и играят в Манчо защо великият САФ спечели само 2 пъти ШЛ?! Лесно е да мачкаш в първенство, в което нямаш реална конкуренция (айде последните няколко сезона след метаморфозата Абрамович на Челси има, ама преди това?), но в ШЛ, където има и други големи очевидно не е толкова лесно и там САФ изобщо не е толкова велик! Само си спомнете каква брутална тактическа грешка допусна сърдитото старче на финала 2009-а година. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 яну 2011 15:54

Правил е грешки и си е признавал. Не всеки може да пасне на стила на игра на Юнайтед, без значение от името и класата на играча.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 яну 2011 16:01

megan fox написа:
Graciela написа:само едно колко години бе избиран за най добар тренйор в света този приз се дава въз осноеа на грешките му ли ?

Като е толкова добър и велик... ЗАЩО ЗА 24 ГОДИНИ САФ ИМА САМО 2 ШЛ?! - Ето много държа да получа отговор на този въпрос!
Въпреки всичките прекрасни играчи, които са играли и играят в Манчо защо великият САФ спечели само 2 пъти ШЛ?! Лесно е да мачкаш в първенство, в което нямаш реална конкуренция (айде последните няколко сезона след метаморфозата Абрамович на Челси има, ама преди това?), но в ШЛ, където има и други големи очевидно не е толкова лесно и там САФ изобщо не е толкова велик! Само си спомнете каква брутална тактическа грешка допусна сърдитото старче на финала 2009-а година. ;)

Добре, понеже обичаш да се заяждаш ти давам на теб един въпрос.
Без Шави и Иниеста(без само тези двама) колко титли и купи ще спечели великата Барса?
А,на твоя въпрос, турнирът ШЛ се печели освен с класа и с късмет.През годините въобще не сме разполагали с неограничен бюджет за трансфери като Реал и в по-малка степен Барса. Юнайтед никога не е имал класата на защитния футбол играещ се в Италия. И да ми казваш,че САФ не е велик треньор е пълна глупост. 2009 си бяхме обречени да загубим.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 11 яну 2011 17:02

megan fox написа:Като е толкова добър и велик... ЗАЩО ЗА 24 ГОДИНИ САФ ИМА САМО 2 ШЛ?! - Ето много държа да получа отговор на този въпрос!

Веднага ти отговарям - заради коледно-новогодишният цикъл в Англия! Тази е и основната причина повечето английски отбори, да не са конкурентноспособни в елиминаторната фаза на Европейските Клубни Турнири(ЕКТ)! А втората е, че САФ беше твърдо решен да спази обещанието, дадено при встъпването му в длъжност на Олд Трафорд, надявам се че знаеш за какво става дума! (да не разбунвам пак лесноранимите душици на някои фенове ;) )
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 11 яну 2011 20:11

hajitsu написа:Мислех САФ за добър и успешен треньор до момента, в който направи грешката да купи дървото Бербатов! ;) Това е от мен, говорете, колкото си искате, не ми пука! За мен Бербатов не става за нищо! Точка! :!:

СЪГЛАСЕН СЪМ! Барбуков за нищо не става.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 11 яну 2011 20:20

Момчета какви са тия страсти тука бе? Първо, това е само за изразяване на мнение, а не за критикуване на чуждото, защото има 2-3 страници с коментари, еми и аз мога да изпиша толкова само с критики, ама няма нужда. Ето, според мен някои хора го мислят за велик, но след 20тина години в един и същ отбор съм сигурен, че и аз ще мога да се справя. Също така четох, че МЮ можели само в ШЛ, а в ПШ печелили, защото нямало конкуренция. Според мен това също не е вярно. Да не забравяме четворката. И не, в ШЛ би трябвало само английските отбори да печелят, защото практикуват сериозен футбол(т.е. груб). Но пък класата на други отбори е твърде висока, с което нещата се уравновесяват и абсолютно всеки отбор може да спечели ШЛ. Мога да пиша още много, ама ми омръзна :).

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 11 яну 2011 21:05

liverpool-4ever написа:Момчета какви са тия страсти тука бе? Първо, това е само за изразяване на мнение, а не за критикуване на чуждото, защото има 2-3 страници с коментари, еми и аз мога да изпиша толкова само с критики, ама няма нужда. Ето, според мен някои хора го мислят за велик, но след 20тина години в един и същ отбор съм сигурен, че и аз ще мога да се справя. Също така четох, че МЮ можели само в ШЛ, а в ПШ печелили, защото нямало конкуренция. Според мен това също не е вярно. Да не забравяме четворката. И не, в ШЛ би трябвало само английските отбори да печелят, защото практикуват сериозен футбол(т.е. груб). Но пък класата на други отбори е твърде висока, с което нещата се уравновесяват и абсолютно всеки отбор може да спечели ШЛ. Мога да пиша още много, ама ми омръзна :).

Мисля че трябва да минеш на по-лека дрога. Опитай с тревичка... разпитай и как стои въпроса с метадон...

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 11 яну 2011 21:07

liverpool-4ever написа:
hajitsu написа:Мислех САФ за добър и успешен треньор до момента, в който направи грешката да купи дървото Бербатов! ;) Това е от мен, говорете, колкото си искате, не ми пука! За мен Бербатов не става за нищо! Точка! :!:

СЪГЛАСЕН СЪМ! Барбуков за нищо не става.

Мислех, че само един е тъп, а те станали двама. При това кой от кой по-по-най-

Потребителски аватар
SOBTBG
Контакти:

Мнениеот SOBTBG » 11 яну 2011 22:16

cvetan написа:не че се заяждам....НО ......вижте сами:

Обявиха Бербатов за провал №1 при трансферите * Докладвай
* Отговори с цитат

Обявиха Бербатов за провал №1 при трансферите

Ново мнениеот Levskarq_1914 на 24 Апр 2009 14:32

Британската преса продължи с критиките към капитана на националния отбор по футбол на България Димитър Бербатов. след като трансферът му бе обявен за най-големия провал.

Сайтът Sport.co.uk публикува днес десетте най-големи трансферни провали на последния прозорец. Лидер в класацията е именно благоевградчанина, който в края на август след едномесечна сага смени Тотнъм с Манчестър Юн.

така че не бързайте с оценките! :)

А като си такъв гъзар, я цитирай английските медии след мача с Ливърпул (като заби хеттрик), и не че нещо ама Берба в момента е голмайстор в премиершип, аа и е 3тия футболист в историята на премиершип който отбелязва 5 гола в един мач, а също така в най-слабия му първи сезон бе с най-добри показатели от целия отбор на Ман. Ютд., а това е най-скъпия трансфер на юнайтед 30 млн. смешна сума в сравнение с това което се дава в Реал, Барса, Челси, Сити. A за тоя дето пита защо само 2 пъти е печелил ШЛ, от времето в което той е треньор на юнайтед само още 3ма мениджъри, който са печелили по 2 пъти шампионската лига и това са Моуриньо, дел Боске и Отмар Хицфелд, като единствено САФ и дел Боске са я печелили със 1 отбор, а като цяло има само един мениджър който я е печелил 3 пъти и това е Боб Пейсли с Ливърпул, така че това говори че САФ е сред успешните мениджъри в ШЛ
Изображение

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 12 яну 2011 21:53

Темата е леко глупава и сега юе обясня защо.
1.Оуен-взехме го без пари-достатъчно опитен и вкарва от всяка ситуация,само контузиите му са в повече.
2.Бебе-тоя няма и 2 мача като титуляр при нас,а вие решихте че не става.Ако влезеш в официални сайт на Ман Ютд за България и видиш кви голове ниже за резервите ще си промениш мнението.
3.За Обертан съм 50/50 в смисъл за резервите мачка,ама ако е титуляр в първия отбор и изключва нещо,не знам може би напрежението му идва в повече.
и накрая за заключение-Нани.всички викаха нищо не става от него,а накрая се надъха и в момента мачка!Така че дайте шанс на играчите пък ще видим накрая

Върни се в “Манчестър Ю”