Манчестър Юнайтед - Ливърпул

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 10 яну 2011 15:54

Манчестър Юнайтед
34
67%
Ливърпул
14
27%
Равен
3
6%

Общо гласове: 51

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул

Мнениеот Rofles » 06 яну 2011 21:00

Liverpool forever_95 написа:Ей Rofles, разбрах че си бавен. Разбрах че за нищо не ставаш. Престани с този израз за капацитета, защото го видя от мен и почна да го повтаряш като развален грамофон бе мизернико. Измисли нещо по-умно. ''Умникооооо'', престани да се правиш на важен. ДАА. Ще пиша във вашия форум и ще ви дразня, защото фенчетата на Пед*лчестър влизат постоянно в нашия форум и злословят. Вие сте бавни. Това ми е ясно. Не мисля да пропадам до вашето ниво. НО КОГАТО ФЕНОВЕТЕ НА МЮ ЗЛОРАДСТВАТ ВЪВ НАШИЯ ФОРУМ, НЕ СЕ ЧУДИ ЗАЩО САМО ВИ ДРАЗНЯ ЯСНО ЛИ ТИ Е ВЕ БОЛЕН МОЗЪК. И ще продължавам, докато не спрете да ни провокирате.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ти си много зле сериозно.Ходи на психиятър по-спешно.Просто толкова си ми смешен, че твойте вицове се харесват на целия форум.Айде замълчи ти винаги започваш първи да провокираш Манчестър Юнайтед и е много жалко да мислиш, че Лузарите са добър отбор вече колко години нямате трофей?Впрочем щом ти ще използваж стари лафове за Манчестър Юнайтед, аз ще изполвам такива за Ливърпул.Пак казвам не си мисли, че ме дразниш всеки ден ти чета коментарите, които впрочем приличат на вицове и се смея на глупостите ти.
Айде довиждане :!:
Изображение[/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 06 яну 2011 22:49

Rofles написа:
Liverpool forever_95 написа:Ей Rofles, разбрах че си бавен. Разбрах че за нищо не ставаш. Престани с този израз за капацитета, защото го видя от мен и почна да го повтаряш като развален грамофон бе мизернико. Измисли нещо по-умно. ''Умникооооо'', престани да се правиш на важен. ДАА. Ще пиша във вашия форум и ще ви дразня, защото фенчетата на Пед*лчестър влизат постоянно в нашия форум и злословят. Вие сте бавни. Това ми е ясно. Не мисля да пропадам до вашето ниво. НО КОГАТО ФЕНОВЕТЕ НА МЮ ЗЛОРАДСТВАТ ВЪВ НАШИЯ ФОРУМ, НЕ СЕ ЧУДИ ЗАЩО САМО ВИ ДРАЗНЯ ЯСНО ЛИ ТИ Е ВЕ БОЛЕН МОЗЪК. И ще продължавам, докато не спрете да ни провокирате.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ти си много зле сериозно.Ходи на психиятър по-спешно.Просто толкова си ми смешен, че твойте вицове се харесват на целия форум.Айде замълчи ти винаги започваш първи да провокираш Манчестър Юнайтед и е много жалко да мислиш, че Лузарите са добър отбор вече колко години нямате трофей?Впрочем щом ти ще използваж стари лафове за Манчестър Юнайтед, аз ще изполвам такива за Ливърпул.Пак казвам не си мисли, че ме дразниш всеки ден ти чета коментарите, които впрочем приличат на вицове и се смея на глупостите ти.

Поредното глупаво изказване на фен на МЮ. Еми кво да се очаква от смешници като вас. Аве ти бавен ли си честно? Аз пиша от около 1 седмица във вашия форум, а имам регистрация от около половин година. Тва говори ли ти нещо закърнял мозък??? Май не. Еми по изказванията ти личи, че нищо не ти говори. Айде пак ще ти обясня. Аз търпях около 5 месеца подигравките ви. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, чашката преля. 5 месеца си избивахте комплексите във нашия форум. Аз търппях. Е вече не мога. То това което правите преминава всякакви човешки граници. Така че не ми говори, че аз съм започнал първи, ами виж от началото на сезона във всяка една наша тема има поне по едно изказване на комплексарчетата-фенове на Юнайтед. Така че не ми говори, че АЗ СЪМ ЗАПОЧНАЛ ПЪРВИ. 2 пъти мери-веднъж режи са казали хората. Погледни ако трябва още няколко пъти и тогава говори. 5 месеца човече. 5 месеца. Ти не би изтърпял и 5 седмици, но аз търпях.
Айде лека нощ ви желая.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 06 яну 2011 22:51

Тук като гледам се вихри сериозна дискусия относно предстоящия сблъсък между двата отбора Изображение
Иначе конкретно за този мач пожелавам късмет на Пуул, защото ще им е нужен. Изображение
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 яну 2011 23:07

Liverpool forever_95 написа:
Rofles написа:

Поредното глупаво изказване на фен на МЮ. Еми кво да се очаква от смешници като вас. Аве ти бавен ли си честно? Аз пиша от около 1 седмица във вашия форум, а имам регистрация от около половин година. Тва говори ли ти нещо закърнял мозък??? Май не. Еми по изказванията ти личи, че нищо не ти говори. Айде пак ще ти обясня. Аз търпях около 5 месеца подигравките ви. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, чашката преля. 5 месеца си избивахте комплексите във нашия форум. Аз търппях. Е вече не мога. То това което правите преминава всякакви човешки граници. Така че не ми говори, че аз съм започнал първи, ами виж от началото на сезона във всяка една наша тема има поне по едно изказване на комплексарчетата-фенове на Юнайтед. Така че не ми говори, че АЗ СЪМ ЗАПОЧНАЛ ПЪРВИ. 2 пъти мери-веднъж режи са казали хората. Погледни ако трябва още няколко пъти и тогава говори. 5 месеца човече. 5 месеца. Ти не би изтърпял и 5 седмици, но аз търпях.
Айде лека нощ ви желая.

Човек аз не съм виновен, че има фенове на Манчестър Юнайтед, които пишат във вашия форум.Аз съм заклет фен на Манчестър Юнайтед винаги ще си подкрепям Манчестър Юнайтед.Този ваш фен ливърпул-чевер ме изнерви много затова писах лоши коментари във вашия форум.Както казах аз съм заклет фен на Манчестър Юнайтед винаги ще им бъда фен и бих се скарал с всеки от форума ако убиди Манчестър Юнайтед.Айде нека спрем с тука спора.И те моля кажи на тоя ваш фен Ливърпул-чевър да спре да пише в нашия форум.
Айде лека вечер от мен.
Изображение[/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 06 яну 2011 23:18

Ааааа, то можело и на ''друг'' език да си говорим. Браво. Адмирации вече за това твое изказване. И аз съм заклет фен на Ливърпул и бих се скарал със всеки, който обиди отбора. Така че да внимават вашите фенове какво правят. Ако трябва направи една тема, в която ги накарай да спрат да пишат във нашия форум и да обиждат отбора и им обясни като цивилизован човек. Иначе ще се караме много.
Айде лека вечер ти желая на теб, на другите не, защото май само ти разбра след толкова караници какво точно имах в предвид.

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 07 яну 2011 10:54

"Бербатоооовв стана първия играч на Манчестер Юнатед отбелязъл хетрик срещу Ливърпул от 64години"-коментатора на мача полудява след победния гол на Берба.Представяш ли си да стане единствения направил 2 хетрика срещу Ливърпул в един сезон?
Oh boy,it will be night to remember.Good luck в неделя и не се впрягай много.

П.С.- Спри да се правиш на пъдар и да гониш хората от форума като не ти хареса дадено мнение.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 07 яну 2011 11:00

martini_bg написа:"Бербатоооовв стана първия играч на Манчестер Юнатед отбелязъл хетрик срещу Ливърпул от 64години"-коментатора на мача полудява след победния гол на Берба.Представяш ли си да стане единствения направил 2 хетрика срещу Ливърпул в един сезон?
Oh boy,it will be night to remember.Good luck в неделя и не се впрягай много.

П.С.- Спри да се правиш на пъдар и да гониш хората от форума като не ти хареса дадено мнение.

Защо пък да не го правя ве. Вие си имате форум и на всичкото отгоре идвате и злорадствате в нашия. И Берба като вкара хеттрик вече ко стана? Ще кажеш че е хванал Господ за жезела. Пак щял да вкара хеттрик. Пффффффффф. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 07 яну 2011 11:08

Щото не е културно,и щото форума е на Ливърпул не е твой и щото аз не те гоня от тук ;) .Заяждането в рамките на добрия тон е част от играта My Dear.Треньорите го правят,Рафа и САФ доста се хапеха преди мач,както идруги да не изброявам.
А Берба ако вкара Хетрик ще му пратя мейл да го питам дали е хванал Дедо Боже за жезъла.Have Fun,my dear!!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 07 яну 2011 11:23

martini_bg написа:Щото не е културно,и щото форума е на Ливърпул не е твой и щото аз не те гоня от тук ;) .Заяждането в рамките на добрия тон е част от играта My Dear.Треньорите го правят,Рафа и САФ доста се хапеха преди мач,както идруги да не изброявам.
А Берба ако вкара Хетрик ще му пратя мейл да го питам дали е хванал Дедо Боже за жезъла.Have Fun,my dear!!

Каза той и засмях се аз. Хубо. :lol: :lol: Айде няма да пиша повече, защото не си заслужава. И моля ти се, не забравяй да пратиш мейл на Берба.

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 07 яну 2011 11:34

Айде ,недей така сега.Защо се нацупи :lol: "няма да пиша повече" :lol: бива ли така?Сега кой ще се смее на шегите ми? Please don't go!!
За мейла немай грижа,Берба прави тройка-пускам мейл и те уведомявам лично ;)

Върни се в “Манчестър Ю”