Честит рожден ден, сър Алекс!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nom
Контакти:

Re: Честит рожден ден, сър Алекс!

Мнениеот nom » 31 дек 2010 17:28

Браво да е жив и здрав,ама и аз също имам РД така ще пийна едно и заради него CHEERS

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 31 дек 2010 17:32

nom написа:Браво да е жив и здрав,ама и аз също имам РД така ще пийна едно и заради него CHEERS

Честито и на теб! И само Локо Пд! :lol: :)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 31 дек 2010 17:52

santiliana написа:А какво е допринесъл този "сър" за развитието на БГ футбола, пич?
И колкото и да иронизираш "пиянските " изцепки на Гарра Дембеле, този черен момък допринесе много повече за нашия футбол от горепосочения "сър". Искаш примери????
Ами нямаш проблем, пич!
Само ще ти кажа, че този "пияница" какъвто изглежда в твоите очи, вкара 26 гола за един полусезон , което е някъде около 4 месеца, които са за АВТОРИТЕТА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. Не за този, в който хората са поданици, а в този, в който сме ГРАЖДАНИ. Кои повече, кои по- малко...
Ако имаш що годе някакъв елементарен човешки интелект, би трябвало да проумееш какво искам да ти кажа.
И не забравяй- все пак си БЪЛГАРИН, убеден съм , че фамилията ти завършва на ОВ, ЕВ, или в краен случай на СКИ. !!!
ЗАМИСЛИ СЕ, ПИЧ!!!
КЪДЕ ОТИВА НАШАТА БЪЛГАРИЯ?!?!?!

Виждам какво искаш да кажеш, но аз говоря за приноса му към ФУТБОЛА като цяло, а не за България, защото за мен футболът е нещо уникално, нещо без което не виждам как човек (мъж най-вече :mrgreen: ) би живял... сега предполагам, че ще ми кажеш защо гледам и подкрепям чужди отбори, но аз на първо място съм фен на самия футбол и после на отбор... да, наистина съм привърженик на Юнайтед и може би затова САФ е по-специален за мен, но това че подкрепям този отбор не ме прави по-малко българин от теб :!: Аз, също като теб, подкрепям българския футбол и националния отбор и винаги ще подкрепям българските отбори, които и да са, когато играят с чужди :!: И за момента, всеки българин трябва да се радва и на най-малкия успех на наш отбор, дори и да не му е фен, защото просто нямаме статута дори и на държава със средно по сила първенство... но аз силно се надявам и вярвам в най-вече българските футболисти, защото чужденците я са тук, я се окажат некви пияници или заминат за Турция, Русия и т.н. и просто са еднодневки. Айде поздрави и дано разбереш какво имам предвид ;) :)
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
nom
Контакти:

Мнениеот nom » 31 дек 2010 17:53

hajitsu написа:
nom написа:Браво да е жив и здрав,ама и аз също имам РД така ще пийна едно и заради него CHEERS

Честито и на теб! И само Локо Пд! :lol: :)

Мерси много и само ЛОКО Пд :) :) :) :) :) :)

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 31 дек 2010 17:56

Не , наистина тая тема вуни на тъпотия !!! Обади му се на GSM-а и му честити , като ти е толкова близък ... Майка ти и баща ти , като имат рожден ден правиш ли теми за тях бе .......

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 31 дек 2010 18:02

Cukyens написа:Не , наистина тая тема вуни на тъпотия !!! Обади му се на GSM-а и му честити , като ти е толкова близък ... Майка ти и баща ти , като имат рожден ден правиш ли теми за тях бе .......

Кой нормален човек би направил тема за родителите си в ИНТЕРНЕТ, за да им честити като може да го направи лично, а и най-малкото това са лични неща от живота... :shock: :roll:

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 31 дек 2010 19:14

Cukyens написа:Не , наистина тая тема вуни на тъпотия !!! ....

Да, и ти продължаваш да я размирисваш!
Да е жив и здрав Съра!

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 31 дек 2010 20:10

Айде САФ качва годинките .. още 3-4 годинки и МЮ изпадат.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 31 дек 2010 20:11

badboy95 написа:
Cukyens написа:Не , наистина тая тема вуни на тъпотия !!! Обади му се на GSM-а и му честити , като ти е толкова близък ... Майка ти и баща ти , като имат рожден ден правиш ли теми за тях бе .......

Кой нормален човек би направил тема за родителите си в ИНТЕРНЕТ, за да им честити като може да го направи лично, а и най-малкото това са лични неща от живота... :shock: :roll:

Аз ще направя тема за наще като имат РД. Проблем?

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 31 дек 2010 20:40

liverpool-4ever написа:Аз ще направя тема за наще като имат РД. Проблем?

Мале, мале... недей, страшен си :lol: Не знам какво имаш към, ама точно ти да казваш
liverpool-4ever написа:Айде САФ качва годинките .. още 3-4 годинки и МЮ изпадат.

е смешно... не Юнайтед са на 3 точки от изпадащите :mrgreen: И ако нямаш да казваш нещо смислено, по темата, както всички други, независимо от фенската насоченост, по-добре не пиши, защото се излагаш ;) :mrgreen:

Офтопик:
Image

Върни се в “Манчестър Ю”