Честит рожден ден, сър Алекс!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Честит рожден ден, сър Алекс!
Браво да е жив и здрав,ама и аз също имам РД така ще пийна едно и заради него CHEERS
nom написа:Браво да е жив и здрав,ама и аз също имам РД така ще пийна едно и заради него CHEERS
Честито и на теб! И само Локо Пд!

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
santiliana написа:А какво е допринесъл този "сър" за развитието на БГ футбола, пич?
И колкото и да иронизираш "пиянските " изцепки на Гарра Дембеле, този черен момък допринесе много повече за нашия футбол от горепосочения "сър". Искаш примери????
Ами нямаш проблем, пич!
Само ще ти кажа, че този "пияница" какъвто изглежда в твоите очи, вкара 26 гола за един полусезон , което е някъде около 4 месеца, които са за АВТОРИТЕТА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. Не за този, в който хората са поданици, а в този, в който сме ГРАЖДАНИ. Кои повече, кои по- малко...
Ако имаш що годе някакъв елементарен човешки интелект, би трябвало да проумееш какво искам да ти кажа.
И не забравяй- все пак си БЪЛГАРИН, убеден съм , че фамилията ти завършва на ОВ, ЕВ, или в краен случай на СКИ. !!!
ЗАМИСЛИ СЕ, ПИЧ!!!
КЪДЕ ОТИВА НАШАТА БЪЛГАРИЯ?!?!?!
Виждам какво искаш да кажеш, но аз говоря за приноса му към ФУТБОЛА като цяло, а не за България, защото за мен футболът е нещо уникално, нещо без което не виждам как човек (мъж най-вече

[center]Съединението прави силата![/center]
Офтопик:
hajitsu написа:nom написа:Браво да е жив и здрав,ама и аз също имам РД така ще пийна едно и заради него CHEERS
Честито и на теб! И само Локо Пд!![]()
![]()
Мерси много и само ЛОКО Пд

Не , наистина тая тема вуни на тъпотия !!! Обади му се на GSM-а и му честити , като ти е толкова близък ... Майка ти и баща ти , като имат рожден ден правиш ли теми за тях бе .......
Cukyens написа:Не , наистина тая тема вуни на тъпотия !!! Обади му се на GSM-а и му честити , като ти е толкова близък ... Майка ти и баща ти , като имат рожден ден правиш ли теми за тях бе .......
Кой нормален човек би направил тема за родителите си в ИНТЕРНЕТ, за да им честити като може да го направи лично, а и най-малкото това са лични неща от живота...

Офтопик:
Cukyens написа:Не , наистина тая тема вуни на тъпотия !!! ....
Да, и ти продължаваш да я размирисваш!
Да е жив и здрав Съра!
- liverpool-4ever
- Контакти:
Айде САФ качва годинките .. още 3-4 годинки и МЮ изпадат.
- liverpool-4ever
- Контакти:
badboy95 написа:Cukyens написа:Не , наистина тая тема вуни на тъпотия !!! Обади му се на GSM-а и му честити , като ти е толкова близък ... Майка ти и баща ти , като имат рожден ден правиш ли теми за тях бе .......
Кой нормален човек би направил тема за родителите си в ИНТЕРНЕТ, за да им честити като може да го направи лично, а и най-малкото това са лични неща от живота...![]()
Аз ще направя тема за наще като имат РД. Проблем?
liverpool-4ever написа:Аз ще направя тема за наще като имат РД. Проблем?
Мале, мале... недей, страшен си

liverpool-4ever написа:Айде САФ качва годинките .. още 3-4 годинки и МЮ изпадат.
е смешно... не Юнайтед са на 3 точки от изпадащите

Офтопик: