Астън Вила - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Астън Вила - Манчестър Юнайтед
Само да попитам сега на Бербатов националния отбор ли му пречи?
- Leooo
- Контакти:
Няма толкова слаб отбор на Ман Ю , да пуска защитник в нападение
[center]
[/center]

[/center]

Жоржиньо написа:Не знам какво е тъпо..но ще те питам от кога не е вкарал гол ?naduvko написа:Жоржиньо написа:Интересно ми е кой визираш с това 'вие'
Който пита...
Футболът е ОТБОРНА игра! Да даваш оценки на играчи според това, дали са вкарали гол или не, е меко казано тъпо.
Та нали е нападател .. не може един нападател да вкара 3,4 гола .. това за мене не е нападател...то Видич има повече голове.
А на халфовете каква им е работата? Как ще ги определим кой е халф и кой не?
Това говори само че нищо не разбираш от футбол. Така като те гледам за теб всеки, който има по-малко голове от Дембеле не е нападател. Но мнението, казват било като гъза - всеки го имал. Така че живей спокойно в заблуждението си.
Виж сега ... виждам,че защитаваш Бербатов.. няма лошо защитавай го ... За мене нападатели са Ето'о примерно има 11 гола,Кристиано Роналдо и той има толкова ..Дрогба,Анелка,Торес да изброявам ли още ... 
Добре тогава,казваш халфовете ами на Македа кой му подаваше.. той за малкото време което игра направи 3 удара,а Бербатов за целия мач 1,2
Добре тогава,казваш халфовете ами на Македа кой му подаваше.. той за малкото време което игра направи 3 удара,а Бербатов за целия мач 1,2
-
Highlander
- Контакти:
Това беше най големия мач от началото на сезона в Англия .
- blue avalanche
- Контакти:
Не гледах целия мач,но след като изкараха Бербатов,Ман Юн вкараха 2-та гола.
Правилно ли съм разбрал?
blue avalanche написа:Не гледах целия мач,но след като изкараха Бербатов,Ман Юн вкараха 2-та гола.Правилно ли съм разбрал?
Да ...
- blue avalanche
- Контакти:
Жоржиньо написа:Виж сега ... виждам,че защитаваш Бербатов.. няма лошо защитавай го ... За мене нападатели са Ето'о примерно има 11 гола,Кристиано Роналдо и той има толкова ..Дрогба,Анелка,Торес да изброявам ли още ...
Не,бе-е-е...Те мразят Бербатов и за това не му подават.А Македа е "наш човек".Разбра ли сега каква е "далаверата"?Те,лошите,само го провалят!Цял живот!
- manchesteR*und
- Контакти:
Абе кво само говорите бе паляци ,как Бербатов да вкара гол като нямаше нито една възможност ? Освен сам да изнесе топката , да мине през центъра да се изведе сам и да вкара ? Истината че Man Utd тоя сезон нямат халфова линия,никаква креативност и идея как да създадът нещо интересно .Незнам САФ докога ще разчита на късмета от някое разбъркване да вкараме гол ? Не си спомням кога запоследно сме правили атака (като Вила при втория гол ) и да вкараме гол .Просто ни трябват халфове който невръщат само назад топката . И все пак Manchester United ВИНАГИ Е БИЛ КЛАСА ! и го показа и този път ;]
- Frankie Lampard
- Контакти:
manchesteR*und написа:Абе кво само говорите бе паляци ,как Бербатов да вкара гол като нямаше нито една възможност
Аз не съм критикувал Бербатов,но ще ти кажа да си свалиш очилата,Бербатов бе изведен сам срещу вратаря от Ернандес и изигра ненормално зле ситуацията...Дори аз щях да оцеля вратата от това положение.