Стоук Сити-Манчестър Юн
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стоук Сити-Манчестър Юн
Хаха видяхте ли фена който нахлу при втория гол на Чичарито как се радваше с отбора
Иначе Евра си е за бек !

леле за малко да го опропастят и този мач
Браво на Чичарито, както и на Бербатов за 'композирането' на победната атака.
.. и Ч.Р.Д. на Уейн Рууни!

.. и Ч.Р.Д. на Уейн Рууни!
Аз по принцип съм фен на Реал Мадрид и на испанското първенство.Влючвам се тука да изкажа погнусата си от отбора на Стоук Сити или по скоро от стила който практикува.Миналата година гледах един мач на същите тия с Арсенал когато на един от Арсенал му сучпиха крака.Просто това не е футбол а някакъв друг вид спорт.
Влизат всички в наказателното поле и започват едно блъскне все едно се играе ръгби.Цъ цъ ,това не е иистина.И някакви озверели хора с изцъклени очи реват от зад по трибуните все едно са тръгнали на битка на живот и смърт.Леле мале.Този отбор час по скоро тряба да заиграе в долните девизии и да не мърда от там.
Иначе за Ман Юн да кажа.....ако има поне още един с погледа на Бербатов,отбора ще стане 2 пъти по силен.Никаква мисъл ,никаква импровизация,едно схематично подаване от центъра към крилата и пак в центъра.Фен съм на Бербатов и гледам мачовете на Ман Юн но без него едва ли ще ми е интересно.И все пак успех!
Влизат всички в наказателното поле и започват едно блъскне все едно се играе ръгби.Цъ цъ ,това не е иистина.И някакви озверели хора с изцъклени очи реват от зад по трибуните все едно са тръгнали на битка на живот и смърт.Леле мале.Този отбор час по скоро тряба да заиграе в долните девизии и да не мърда от там.
Иначе за Ман Юн да кажа.....ако има поне още един с погледа на Бербатов,отбора ще стане 2 пъти по силен.Никаква мисъл ,никаква импровизация,едно схематично подаване от центъра към крилата и пак в центъра.Фен съм на Бербатов и гледам мачовете на Ман Юн но без него едва ли ще ми е интересно.И все пак успех!
Frankie Lampard написа:Как да нямате 1 квадрилион дългове като всеки мач купувате съдиий![]()
![]()
Защо не отидеш и не си гледаш собственият отбор, вместо да злобееш срещу МЮ? Ясно е, че завиждате за купите, които отборът има, но все пак... Поживейте малко... пък може в далечното бъдеще да ни стигнете.

Последна промяна от fr3ak_boy на 24 окт 2010 19:10, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- Frankie Lampard
- Контакти:
fr3ak_boy написа:Frankie Lampard написа:Как да нямате 1 квадрилион дългове като всеки мач купувате съдиий![]()
![]()
Защо не отидеш и не си гледаш собственият отбор, вместо да злобееш зрещу МЮ? Ясно е, че завиждате за купите, които отборът има, но все пак... Поживейте малко... пък може в далечното бъдеще да ни стигнете.
Tука не си прав.Ако завиждах за купите ви щях да съм фен на отбор с много купи.Много е лесно да си избереш отбор с много купи,обаче най-яко е да си фен на отбор с малко купи и да преживяваш най-славните моменти от историята му

Frankie Lampard написа:fr3ak_boy написа:Frankie Lampard написа:Как да нямате 1 квадрилион дългове като всеки мач купувате съдиий![]()
![]()
Защо не отидеш и не си гледаш собственият отбор, вместо да злобееш зрещу МЮ? Ясно е, че завиждате за купите, които отборът има, но все пак... Поживейте малко... пък може в далечното бъдеще да ни стигнете.
Tука не си прав.Ако завиждах за купите ви щях да съм фен на отбор с много купи.Много е лесно да си избереш отбор с много купи,обаче най-яко е да си фен на отбор с малко купи и да преживяваш най-славните моменти от историята му
[offtopic]Frankie, не знам дали завиждаш или просто избиваш някакви комплекси, но комнтарите ти са доста несвързани, и най-вече заядливи. А с подобно отношение само ще привличаш негативното към себе си

- manchesteR*und
- Контакти:
Абе frankie lampard земи се скрии некъде с твоите тъпи теории
мисля че и във форума на Реал Мадрид беше писал тия глупости че било лесно да станеш фен на някой отбор с титли .. т.н. Ние кво да направиме че вие нямате титли ? а и сме фенове не заради титлите нали се сещаш 

- Frankie Lampard
- Контакти:
manchesteR*und написа:Абе frankie lampard земи се скрии некъде с твоите тъпи теориимисля че и във форума на Реал Мадрид беше писал тия глупости че било лесно да станеш фен на някой отбор с титли .. т.н. Ние кво да направиме че вие нямате титли ? а и сме фенове не заради титлите нали се сещаш
Абе,май точно заради това сте фенове на Ман Ю,щом постоянно изтъквате титлите си като довод.
- manchesteR*und
- Контакти:
Фен съм на Manchester United още от дете ,тогава мислиш ли че въобще съм знаел колко титли е имал отбора тогава и пак ти казвам ОТБОР НЕ СЕ ИЗБИРА
а това че имаме толкова много тититли може само да ме радва
и аре гледай си там Челси и стига си се ровил в чуждите форуми

- Frankie Lampard
- Контакти:
manchesteR*und написа:Фен съм на Manchester United още от дете ,тогава мислиш ли че въобще съм знаел колко титли е имал отбора тогава и пак ти казвам ОТБОР НЕ СЕ ИЗБИРАа това че имаме толкова много тититли може само да ме радва
и аре гледай си там Челси и стига си се ровил в чуждите форуми
Чек,чек ко речи ? Човек,който до преди 3 минути имаше най-много мнения в форума на Барселона от,които повечето заядливи ще ми нарежда да не се ровя из чуждите форуми

И още нещо.Челси е отбор на почти 110 години,историята му може да не е толкова бляскава,но все пак,я има.Така,че довода ви с историята е доста изтъркан и погрешен.Хронологично погледнато Челси има повече история от Интер примерно