САФ: Фантастичният Бербо остава при нас
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: САФ: Фантастичният Бербо остава при нас
Има много по-слаби футболисти в Ман Ю от Бербатов. В същото време нито един футболист не е правил чудеса още във 1-вия и 2-рия си сезон в Юнайтед - включително Гигс, Роналдо, Ван Нилстелрой и т.н !
- batmanlive
ха-ха,тоя дядка съвсем е изкукал.ами нека да го държи още, аз и без това съм от ШАМПИОНА Челси ,така че за нас е по-добре балерината да е в манчестър ,така шансовите ни отново да сме шампиони и червените отново да се провалят се увеличават стократно
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
batmanlive написа:ха-ха,тоя дядка съвсем е изкукал.ами нека да го държи още, аз и без това съм от ШАМПИОНА Челси ,така че за нас е по-добре балерината да е в манчестър ,така шансовите ни отново да сме шампиони и червените отново да се провалят се увеличават стократно
Значи вярваш на някакви си английски журналя, които първи почнаха да го плюят и от там почнахме и ние, а не не САФ, който е най-успелия треньор в света и разбира от футбол повече от всяко живо същество на този свят ? Странен народ сме

Много се радвам ,за Бербатов.Един изключителен футболист ,но за съжаление прекалено интелигентен за България.Много правилно направи ,че се отказа от нац.отбор.Колкото до това,че някаква неграмотна измет го ругае,това е без значение за никого.Мнението на подобни анонимни изроди,не се вземат на сериозно от никого.
PFCB написа:batmanlive написа:ха-ха,тоя дядка съвсем е изкукал.ами нека да го държи още, аз и без това съм от ШАМПИОНА Челси ,така че за нас е по-добре балерината да е в манчестър ,така шансовите ни отново да сме шампиони и червените отново да се провалят се увеличават стократно
Значи вярваш на някакви си английски журналя, които първи почнаха да го плюят и от там почнахме и ние, а не не САФ, който е най-успелия треньор в света и разбира от футбол повече от всяко живо същество на този свят ? Странен народ сме
Не, просто нищо не разбира от футбол... като повечето "критици" (плювачи е по-точната дума). Хора, които не знаят, а и явно не виждат, че футбола е отборна игра.