САФ: Фантастичният Бербо остава при нас

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: САФ: Фантастичният Бербо остава при нас

Мнениеот PFCB » 21 май 2010 19:48

Има много по-слаби футболисти в Ман Ю от Бербатов. В същото време нито един футболист не е правил чудеса още във 1-вия и 2-рия си сезон в Юнайтед - включително Гигс, Роналдо, Ван Нилстелрой и т.н !

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 21 май 2010 23:54

ха-ха,тоя дядка съвсем е изкукал.ами нека да го държи още, аз и без това съм от ШАМПИОНА Челси ,така че за нас е по-добре балерината да е в манчестър ,така шансовите ни отново да сме шампиони и червените отново да се провалят се увеличават стократно
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 22 май 2010 10:33

batmanlive написа:ха-ха,тоя дядка съвсем е изкукал.ами нека да го държи още, аз и без това съм от ШАМПИОНА Челси ,така че за нас е по-добре балерината да е в манчестър ,така шансовите ни отново да сме шампиони и червените отново да се провалят се увеличават стократно

Значи вярваш на някакви си английски журналя, които първи почнаха да го плюят и от там почнахме и ние, а не не САФ, който е най-успелия треньор в света и разбира от футбол повече от всяко живо същество на този свят ? Странен народ сме :|

plamarch
Контакти:

Мнениеот plamarch » 22 май 2010 13:32

Много се радвам ,за Бербатов.Един изключителен футболист ,но за съжаление прекалено интелигентен за България.Много правилно направи ,че се отказа от нац.отбор.Колкото до това,че някаква неграмотна измет го ругае,това е без значение за никого.Мнението на подобни анонимни изроди,не се вземат на сериозно от никого.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 26 май 2010 14:13

PFCB написа:
batmanlive написа:ха-ха,тоя дядка съвсем е изкукал.ами нека да го държи още, аз и без това съм от ШАМПИОНА Челси ,така че за нас е по-добре балерината да е в манчестър ,така шансовите ни отново да сме шампиони и червените отново да се провалят се увеличават стократно

Значи вярваш на някакви си английски журналя, които първи почнаха да го плюят и от там почнахме и ние, а не не САФ, който е най-успелия треньор в света и разбира от футбол повече от всяко живо същество на този свят ? Странен народ сме :|

Не, просто нищо не разбира от футбол... като повечето "критици" (плювачи е по-точната дума). Хора, които не знаят, а и явно не виждат, че футбола е отборна игра.

Върни се в “Манчестър Ю”