НОМЕР 9 МОЛЯ ТЕ ВЪРВИ СИ!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: НОМЕР 9 МОЛЯ ТЕ ВЪРВИ СИ!

Мнениеот LSFC 1914 » 03 май 2010 14:02

По-добре Бербатов да отиде в някой отбор като Тотнъм или Байерн М.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 май 2010 14:24

Ман Ю с тия изумително креативни халфове като Карик и Флетчър създават по 14-15 положения на мач за нападателите си, така че те трябва всеки мач да вкарват по 6-7 гола всеки....
Приемете го - Ман Ю няма Креативен играч - такъв като Лампард в Челси (дори Балак и Малуда), като Фабрегас, Насри и Росицки в Арсенал, Модрич в Тотнъм....
А Ман Ю кой има ? Валенсия който прави някое центриране и Рууни вкара.... Ами не стига, уважаеми фенове и критици на Бербо...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 03 май 2010 14:56

Стилът на МЮ и стилът на Бербо поне според мен са доста различни. Бербо би паснал идеално на отбор като Барса например, който разчита много на пасовете и бавното развитие на атаката. В МЮ повечето атаки са на скорост. Бербо е бавен и нещата не се получават. Нека Бербо да напусне да са спокойни феновете и пресата в Англия. Да дойде следващата изкупителна жертва. Нямам нищо против. Но да не забравяме, че Юнайтед няма качествен таран от времето на Саха. Така че аз чакам следващата изкупителна жертва. Дано пък тя започне да вкарва по 7-8 на мач.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 03 май 2010 15:01

Абсолютно съм съгласен с последния ! В Юнайтед има АБСУРДНИ футболисти , на които мястото им не е там ! И това не е Бербатов ... Нека започнем от Флетчър , Карик , Еванс , ПАРК и завършим с Гигс и Скоулс , които вече не могат да си поемат въздух , въпреки , че са много класни футболисти ! В Юнайтед няма халфове и го дидяхте миналата година на финала с Барцелона ! Не можехте да пипнете топката ... Сега положението е същото ... Именно затова и САФ пуска Бербатов като халф ! Нито един от " халфовете " ви не може да измисли нещо по-интересно и играят по един и същ начин ! Затова , когато плюете Бербатов вижте колко подавания и колко голове са станали с негова заслуга ... Да не вкарва във всеки мач , но като го пускат за по 10 мин. с/у СИЛНИТЕ както ги казвате едва ли има играч , който ще може винаги за 10 мин. да вкара гол ! И как да вкара сам , след като до него трябва да достигат топки да се създават положения , а средната линия на Юнайтед е повече от некадърна ! В последните 10 мин , когато резултатът е най-често негативен , те не могат да организират 1 свестна атака , къде е вината на Бербатов , че не може да вкара гол , може би в това , че не тръфгва от собственото наказателно , да излъже целия отбор на противника и да вкара със задна ножица след като си я центрира , понеже струва 30 млн. ???

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 03 май 2010 15:09

Cukyens написа:Абсолютно съм съгласен с последния ! В Юнайтед има АБСУРДНИ футболисти , на които мястото им не е там ! И това не е Бербатов ... Нека започнем от Флетчър , Карик , Еванс , ПАРК и завършим с Гигс и Скоулс , които вече не могат да си поемат въздух , въпреки , че са много класни футболисти ! В Юнайтед няма халфове и го дидяхте миналата година на финала с Барцелона ! Не можехте да пипнете топката ... Сега положението е същото ... Именно затова и САФ пуска Бербатов като халф ! Нито един от " халфовете " ви не може да измисли нещо по-интересно и играят по един и същ начин ! Затова , когато плюете Бербатов вижте колко подавания и колко голове са станали с негова заслуга ... Да не вкарва във всеки мач , но като го пускат за по 10 мин. с/у СИЛНИТЕ както ги казвате едва ли има играч , който ще може винаги за 10 мин. да вкара гол ! И как да вкара сам , след като до него трябва да достигат топки да се създават положения , а средната линия на Юнайтед е повече от некадърна ! В последните 10 мин , когато резултатът е най-често негативен , те не могат да организират 1 свестна атака , къде е вината на Бербатов , че не може да вкара гол , може би в това , че не тръфгва от собственото наказателно , да излъже целия отбор на противника и да вкара със задна ножица след като си я центрира , понеже струва 30 млн. ???

30 и нещо,та за това трябва след ножицата лява-дясна греда и вътре.....

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 май 2010 15:27

Той Саха и той имаше един сезон само добър, останалите беше все контузен или не му връзваше играта :) От времето на Рууд нямате качествен таран... ама Рууд си беше адската машина за голове :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 03 май 2010 15:28

fr3ak_boy написа:Стилът на МЮ и стилът на Бербо поне според мен са доста различни. Бербо би паснал идеално на отбор като Барса например, който разчита много на пасовете и бавното развитие на атаката. В МЮ повечето атаки са на скорост. Бербо е бавен и нещата не се получават. Нека Бербо да напусне да са спокойни феновете и пресата в Англия. Да дойде следващата изкупителна жертва. Нямам нищо против. Но да не забравяме, че Юнайтед няма качествен таран от времето на Саха. Така че аз чакам следващата изкупителна жертва. Дано пък тя започне да вкарва по 7-8 на мач.

+1 :lol: :lol: :lol:

Много ме впечетлиха оценките дадени на Бербатов, които са направо гавра според мен..
SkySports: 4
Telegraph.co.uk: 3

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 03 май 2010 15:39

.. а гонг дори са 'пропуснали' да напишат статия за мача :|

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 май 2010 15:52

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 03 май 2010 15:54

Подчертавам Цск-ар съм и не съм хейтър . Преди всичко съм фен на МАН.ЮН .
Гледал съм много много много мачове на МАН. и мога да ви кажа , че Бербатов не е за този отбор , въобще не се вписва в този отбор. Там искат с головете си да убият противника , няма значение дали е след преса в първите минути , дали е след центриране , дали е като Скоулс опитва се да ритне топката и тя го удря в опорния , дали е след бързо контра в края на мача - целта е едно ГОЛА . Най- просто казано цък ,цък ,цък и топка да е в мрежата - НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ !!! няма петички няма глупости . Преса -> пас -> и топката да е вътре ... Бербатов имаше един шанс срещу Блегбърн (бяхме ли били сега щяхме да сме с Деветнайстата ) и той го пропусна , затова като си отиде след месец ще се напия от радост!!!! Надявам се да си намери някое отборче и да вземе златната топка , но не и в МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД

Върни се в “Манчестър Ю”