Нека гласуваме за Бербатов
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Нека гласуваме за Бербатов
Все си мисля, че тези класации касаят само феновете на дадения отбор и е много глупаво и комплексарско да го избиваме във въпрос на национална чест. Аз лично ще се гордея много, ако Бербатов оглавява класацията на феновете, но ще се срамувам, ако това става с гласове основно от България. Никой няма нужда от подобни упражнения. Това не е състезание на държавите кой колко подкрепа може да събере сред сънародниците си, защото така и Парк може да става всеки път играч на месеца с вот от Южна Корея, но ефекта ще е единствено, че класацията ще бъде опорочена.
POLL RESULTS
TOTAL VOTES: 7952
A. Dimitar Berbatov (2595 votes)
B. Michael Carrick (27 votes)
C. Darren Fletcher (64 votes)
D. Ji-sung Park (126 votes)
E. Wayne Rooney (2709 votes)
F. Antonio Valencia (2431 votes)
Бербо: 33 %
Рууни 34 %
Валенсия 31%
България над всичко!
TOTAL VOTES: 7952
A. Dimitar Berbatov (2595 votes)
E. Wayne Rooney (2709 votes)
F. Antonio Valencia (2431 votes)
Бербо: 33 %
Рууни 34 %
Валенсия 31%
България над всичко!
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
- sven_goran
- Контакти:
viroglav написа:Към тези , които не гласуват за Бербатов , а за Рууни или Валенсия - заради такива , като вас сме били 500 години под турско робство. Гените ви не са се променили много през годините и сега отново продавате българското. Все пак отборът , на който сте фенове има за патрон един велик българин , борил се със зъби и нокти за българското и дал живота си в тази борба. Вие преценете кое е правилно , но ако Бербатов не спечели ще е ясен изборът ви...
Чета и не вярвам...
А аз си мислех, че сме част от Европейския съюз..., но за съжаление някои живеят още в Османската империя
TOTAL VOTES: 8011
A. Dimitar Berbatov (2628 votes)
E. Wayne Rooney (2726 votes)
F. Antonio Valencia (2440 votes)
Като гледам май ще размине Рууни до 1-2 часа!
A. Dimitar Berbatov (2628 votes)
E. Wayne Rooney (2726 votes)
F. Antonio Valencia (2440 votes)
Като гледам май ще размине Рууни до 1-2 часа!
Няма ли вече такава тема 
_RoKi_ написа:Няма ли вече такава тема
Снощи някой беше пуснал.
За мене не е играч на месеца и няма да гласувам.
viroglav написа:Към тези , които не гласуват за Бербатов , а за Рууни или Валенсия - заради такива , като вас сме били 500 години под турско робство. Гените ви не са се променили много през годините и сега отново продавате българското. Все пак отборът , на който сте фенове има за патрон един велик българин , борил се със зъби и нокти за българското и дал живота си в тази борба. Вие преценете кое е правилно , но ако Бербатов не спечели ще е ясен изборът ви...
Извинявай, но не мога да се въздържа - ти си просо глупак! Какво точно, ще стане, ако се впрегнем всички и гласуваме за Бербатов? Ще стане по-добър ли, ще измислят феновете нова песен за него или ще му направят паметник? Бербатов е отличен футболист, не случайно е в Юнайтед, но точно през февруари беше почти във всички мачове резерва - срещу Милан не игра, срещу Арсенал влезе в 90-та мин., даже срещу Евертън, където игра много силно беше сменен след час игра. Никога не бих гласувал в класация за отбор, на който не съм привърженик, но ако трябваше да гласувам не бих дал гласа си за него в случая. Ти, ако искаш, агитирай на воля и гласувай по 1000 пъти, но ефекта ще е само, че англичаните ще ни се смеят.
Pro-European написа:Преди да дойде избора е трезвата преценка, ако нея изгубим - всичко губим.
Пристрастията също трябва да имат някакъв предел, мисля, иначе са много вредни.
Бербатов - царя на контролите и мачовете без значение - който е критикуван от всички анализатори в Англия и е новина дори ако попадне в групата - най-добър - в Ман Юн. ???????
Колко абсурдно, че и повече !
Извинявай, обаче си просто смешен. Новина е ако Бербатов е попаднал в групата на Юнайтед???? Ти на коя планета живееш?
Бербатов има 24 мача в Премиър Лийг, 75% от които като титуляр. Само Евра и Валенсия имат повече от него. Само Гигс има повече асистенции от него, а само Рууни повече голове от него?
Ти в ред ли си изобщо да твърдиш, че Берба е резерва?
Аз като фен на Манчестът Юнайтед съм доволен,че има поне 4 играчи на топ ниво последния месец и в момента, а като българин съм горд, че Димитър е един тях. (Имам предвид още Рууни, Евра и Валенсия)
Последна промяна от DamonHill на 03 мар 2010 18:44, променено общо 1 път.
pas написа:viroglav написа:Към тези , които не гласуват за Бербатов , а за Рууни или Валенсия - заради такива , като вас сме били 500 години под турско робство. Гените ви не са се променили много през годините и сега отново продавате българското. Все пак отборът , на който сте фенове има за патрон един велик българин , борил се със зъби и нокти за българското и дал живота си в тази борба. Вие преценете кое е правилно , но ако Бербатов не спечели ще е ясен изборът ви...
Извинявай, но не мога да се въздържа - ти си просо глупак! Какво точно, ще стане, ако се впрегнем всички и гласуваме за Бербатов? Ще стане по-добър ли, ще измислят феновете нова песен за него или ще му направят паметник? Бербатов е отличен футболист, не случайно е в Юнайтед, но точно през февруари беше почти във всички мачове резерва - срещу Милан не игра, срещу Арсенал влезе в 90-та мин., даже срещу Евертън, където игра много силно беше сменен след час игра. Никога не бих гласувал в класация за отбор, на който не съм привърженик, но ако трябваше да гласувам не бих дал гласа си за него в случая. Ти, ако искаш, агитирай на воля и гласувай по 1000 пъти, но ефекта ще е само, че англичаните ще ни се смеят.
Може и да съм глупак , но съм преди всичко българин... Мачовете днес на футболното игрище са заместили войните от миналото и аз не искам , който и да е българин да губи войни заради друг българин , на който врага му е по - симпатичен... Днес е един хубав ден , за да покажем , че сме българи , а не предатели...