Сър Алекс: Виновници да за мача с Лийдс, са Бербатов и Невил

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Нормално ли е ?!

Мнениеот deepblue1963 » 06 яну 2010 10:19

venom написа:
Xanko написа:Вижте не гледайте по нашенски на футбола т.е по постове това кой изпуснал, кой подал тука не важи МЮ е отбор колектив там всеки вкарва и всеки брани и пресира видяхте Руни колко пъти примерно гонеше човека от Лийдс с топката по целия терен дори два пъти от това си желание сбърка като срещу Хъл в такива моменти като този мач САФ иска от всеки футболист тотална преса в половината на съперника и когато загубиш топката тичаш след този който я владее от противника и правиш всичко възможно за да я отнемеш и да го заградиш в неговата половина, а нашето момче като си отиграеше получената топка чакаше пак на гюме някой да я отнеме и да му я подаде аз лично го видях веднъж в края на мача да отнеме топка от съперник ето затова е недоволен и от него САФ. Спомнете си защо удари Бекъм с обувката, защото в един такъв мач само че с Арсенал за купата не помагъл на Невил в защита и от непокритата зона на Невил станал един от головете за Арсенал това е при САФ и въобще в съвременния футбол постове кажи речи няма преса му е майката.

Че той Бербатов така си играе. Ти кога си го виждал да се връща зад центъра? А Рууни може да си търчи колкото иска, важното е че имаше 4 положения да вкара и ги изигра по селски. Той е нападател все пак, не е Дженаро Гатузо.

А Бербатов какъв е?Може би вратар?Нали с това си търчене Руни сервира топката на Б срещу Портсмут,за да ни продънят наште медии после ушите?"С гол на Бербатов Ман Юн подгони Челси"!Аууууу...Значи не с първия гол на Руни,не с автогола,а едва с третия гол(на Бербатов) ги подгони. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Бреййй
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Re: Сър Алекс: Виновници да за мача с Лийдс, са Бербатов и Невил

Мнениеот man_utd_ » 06 яну 2010 14:33

Абе тука чета за Бербатов и сетих едно нещо:
Значи Рууд ван Нистелрой също не търчеше на терена като кучка от пес,ама поне при всякакво центриране успяваше да вкара и затова ми бе един от любимите играчи в Манчестър,великолепен голов нюх притежаваше,абе изобщо голова машина,пред такъв човек мога само да се поклоня.Въпросът е защо Бербатов също не може да реализира голове от подбни ситуации?!Че нали за него дадоха 30 Милиона и 750 хиляди?!Не може един нападател,от когото се очаква много, да раздава само пасове и после да ми казва: какво ,че не съм вкарал,нали бихме.Хубаво,ама очаквах повече от играч,струващ 30 милиона,дори и да не е българин.Аи този сезон САФ искаше от Бербатов да показва кчествата си на лидер,какъвто несъмнено беше в Тотнъм.Е,не се получава.И докато Бербатов не разбере,че в Манчестър не може да се играе само колективно,а трябва някога и сам да си изработваш положенията,едва ли ще се задържи дълго в тима.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 яну 2010 15:44

man_utd_ написа:Абе тука чета за Бербатов и сетих едно нещо:
Значи Рууд ван Нистелрой също не търчеше на терена като кучка от пес,ама поне при всякакво центриране успяваше да вкара и затова ми бе един от любимите играчи в Манчестър,великолепен голов нюх притежаваше,абе изобщо голова машина,пред такъв човек мога само да се поклоня.Въпросът е защо Бербатов също не може да реализира голове от подбни ситуации?!Че нали за него дадоха 30 Милиона и 750 хиляди?!Не може един нападател,от когото се очаква много, да раздава само пасове и после да ми казва: какво ,че не съм вкарал,нали бихме.Хубаво,ама очаквах повече от играч,струващ 30 милиона,дори и да не е българин.Аи този сезон САФ искаше от Бербатов да показва кчествата си на лидер,какъвто несъмнено беше в Тотнъм.Е,не се получава.И докато Бербатов не разбере,че в Манчестър не може да се играе само колективно,а трябва някога и сам да си изработваш положенията,едва ли ще се задържи дълго в тима.

Лидер на Тотнъм винаги е бил Роби Кийн.Бербатов може и да е бил голмайстор там,но лидер... :? :? :?
Последна промяна от deepblue1963 на 06 яну 2010 23:03, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 06 яну 2010 22:06

deepblue1963 написа:
man_utd_ написа:Абе тука чета за Бербатов и сетих едно нещо:

Лидер на Тотнъм винаги е бил Роби Кийн.Бербатов може и да е бил гплмайстор там,но лидер... :? :? :?

Евв,всеки знаеше,че Бербатов беше звездата там,той беше човекът с лидер там

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 07 яну 2010 00:49

venom написа:Виновни са единствено халфовете. Обертан, Гипс и Уелбек бяха супер зле, да не говорим за Андерсон, за който дадоха страшни пари, а вече втора година няма един силен мач. Лийдс ги цял мач ги газеха през центъра както си искат. И Рууни с неговите фойерверки, ама сър-а не смее да му каже нищо, защото отърва отбора в сума ти мачове.
Ами прав си донякъде.Вината обаче е на целия отбор,стига само 1-2 да сме обвинявали...От друта страна нямаме един читав халф-Харгрийвс постоянно контузен,Гигс и Скоулс вече са на възраст,Андерсон никакъв го няма,Нани и той има моментни проблясъци,на Карик не му е това сезона 8-) От халфова линия сме много,ама много зле,и не се ли вземат играчи там,а така вървят нещата,ще става все по-лошо

venom

Мнениеот venom » 07 яну 2010 01:48

_RoKi_ написа:
venom написа:Виновни са единствено халфовете. Обертан, Гипс и Уелбек бяха супер зле, да не говорим за Андерсон, за който дадоха страшни пари, а вече втора година няма един силен мач. Лийдс ги цял мач ги газеха през центъра както си искат. И Рууни с неговите фойерверки, ама сър-а не смее да му каже нищо, защото отърва отбора в сума ти мачове.
Ами прав си донякъде.Вината обаче е на целия отбор,стига само 1-2 да сме обвинявали...От друта страна нямаме един читав халф-Харгрийвс постоянно контузен,Гигс и Скоулс вече са на възраст,Андерсон никакъв го няма,Нани и той има моментни проблясъци,на Карик не му е това сезона 8-) От халфова линия сме много,ама много зле,и не се ли вземат играчи там,а така вървят нещата,ще става все по-лошо

Стига бе, не е чак толкова зле. :) По крилата Нани и Валенсиа си се справят, и Карик играе много добре в центъра, ама му трябва свестен партньор. Сколс е дърт, Андерсон не става, а Гигс се опитва да играе, колкото може, но се вижда че не му е типичната позиция. Трябва им само един добър халф, който да раздава пасове и Бербатов да може да се задейства в атака, защото в момента реално той е плеймейкър.

di4o
Контакти:

Защо не пуска Тошич?

Мнениеот di4o » 07 яну 2010 09:24

За крилата има футболисти - Тошич мисля ,че по-често трябва да намира място .Преди когато го е пускал Съра ,изостря страшно много играта. Обертран е същия тип футболист-бърз и остър(само че когато съм го гледал по лявото крило).Нани е взел-дал вече в тоя отбор,няма кой да го чака вече...
На отбора трябва 1 халф и един централен защитник в момента,че отзад са разграден двор (Видич и Фердинанд формата им взе да пада още миналата година)...За вратаря - Кушчак в момента е най-добрия избор,възхищавам се на Акинфеев . Бих се радвал ,ако Ман Ю го купят. Мисля си ,че няма да стане в тоя трансферен прозорец. ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 07 яну 2010 17:05

venom написа:
_RoKi_ написа:

Стига бе, не е чак толкова зле. :) По крилата Нани и Валенсиа си се справят, и Карик играе много добре в центъра, ама му трябва свестен партньор. Сколс е дърт, Андерсон не става, а Гигс се опитва да играе, колкото може, но се вижда че не му е типичната позиция. Трябва им само един добър халф, който да раздава пасове и Бербатов да може да се задейства в атака, защото в момента реално той е плеймейкър.

Само не ми казвайте,че Тотнъм имат по-силна средна линия от Ман Юн.Каква излезе тя сега -на наш Митко халфовете му виновни или какво?

venom

Мнениеот venom » 07 яну 2010 20:18

deepblue1963 написа:
venom написа:Стига бе, не е чак толкова зле. :) По крилата Нани и Валенсиа си се справят, и Карик играе много добре в центъра, ама му трябва свестен партньор. Сколс е дърт, Андерсон не става, а Гигс се опитва да играе, колкото може, но се вижда че не му е типичната позиция. Трябва им само един добър халф, който да раздава пасове и Бербатов да може да се задейства в атака, защото в момента реално той е плеймейкър.

Само не ми казвайте,че Тотнъм имат по-силна средна линия от Ман Юн.Каква излезе тя сега -на наш Митко халфовете му виновни или какво?

Еми няма кой да прави играта и затова Фергюсън разчита на Бербатов, а той си е по-силен на върха на атаката, не само да задържа топката и да търси на кой да я подаде. В Тотнъм тая роля я изпълняваше Джинас, а Бербатов беше таран. Търсеха го с центрирания и той завършваше или сваляше топката с глава за Роби Кийн. Това му е силата.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 07 яну 2010 21:17

venom написа:
deepblue1963 написа:
venom написа:Стига бе, не е чак толкова зле. :) По крилата Нани и Валенсиа си се справят, и Карик играе много добре в центъра, ама му трябва свестен партньор. Сколс е дърт, Андерсон не става, а Гигс се опитва да играе, колкото може, но се вижда че не му е типичната позиция. Трябва им само един добър халф, който да раздава пасове и Бербатов да може да се задейства в атака, защото в момента реално той е плеймейкър.

Еми няма кой да прави играта и затова Фергюсън разчита на Бербатов, а той си е по-силен на върха на атаката, не само да задържа топката и да търси на кой да я подаде. В Тотнъм тая роля я изпълняваше Джинас, а Бербатов беше таран. Търсеха го с центрирания и той завършваше или сваляше топката с глава за Роби Кийн. Това му е силата.

Значи,в мачовете,в които Бербатов изобщо не беше в групата,отборът два паса на кръст не е може да си подаде,според теб,така ли?Кой им е правел играта тогава?Да видим ли резултатите с и без "плеймейкъра" Бербатов?

Върни се в “Манчестър Ю”