Мнениеот Scholesy93 » 22 юли 2020 21:54
Няма такъв идиот. Няма такова слабо ръководене на мач. Няма такова овчедушие. Матич, Погба и Бруно ще умрат, Скот и Фред и минута не играят. Уест Хям те доминират, ти седиш и гледаш със скръстени ръце и крака. Наистина ли някой вярва, че тоя има качествата за треньор на МЮ?Аз не. Овчедушие, безидейност, тъпотия. Точката си му хареса на Мьолде, той едва около десет видя в Кардиф. Сори, ама с това отношение към мача ако беше играч дядката щеше да му строши главата на Оле. Ама нали си ни е легенда, търпим го идиота. Няма, няма. Аз не мога да го търпя вече. Това беше идиотщината на идиотщините. Скот и Фред не са класа, ама все на Ноубъл и Сушек могат да се противопоставят. Аз тоя не го искам вече. Лестър да си ни бият като хората, не искам нов сезон с тоя треньор. Пет сезона в Лига Европа, отпадане от ВЛ ако ще.Искам качествен треньор. Норвежкия Мойс не ми трябва.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.