ВЛ | 35-кръг | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 0-2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Re: ВЛ | 35-кръг | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 24.04

Мнениеот MapTo_D » 24 апр 2019 21:03

ДДХ, Дармиан?!?!?!, Линдата, Смолинг, Шоу, Капитана :D , Фред, Перейра, Погба, Лингард, Раш. Ами квот такоа. :oops: :lol:

KidPokerSTZ
Контакти:

Мнениеот KidPokerSTZ » 24 апр 2019 21:05

Дано да паднем днес, не ме интересува дали ще сме в скапаното топ 4 и ще си губим времето с шампионската лига и отпадане на четвърт/осмина/полуфинал. Нямаме отбор за там за да спечелим, а всякакво друго участие е само загуба на сили. Айде сити, всичко само не и лузърпул шампион

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 апр 2019 21:08

Оле е пуснал състав, с който казва на Сити "ела, вълчо, изяж ме".
Де Хеа, Дармиан, Йънг, Шоу, Лиденльоф, Смолинг, Фред, Перейра, Погба, Лингард, Рашфорд

Резерви:
Ромеро, Далот, Матич, Мата, Алексис, Лукаку, Марсиал

С тия анимационни голове Дармиан, Йънг, Фред, Перейра, Лингард, просто Ливърпул да не се надяват на нищо.
Само с Де Хея, Линдельоф, Погба и Рашфорд няма да стане.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 24 апр 2019 21:08

Стартовият състав е... без думи. Всъщност очаквах някаква изненада, примерно Мата или Санчез. Ама Дармиан?!? Тоя не го ли отписахме вече...
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 24 апр 2019 21:12

Сменяй отбора, пич!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 апр 2019 21:29

Гууд, гууд! :lol: :mrgreen: Цепи мрака Оле със състава!

Обаче като видях как се излива вода по седалките....и чета коментар, че от години стадиона е една развалина и не се пипа...тъжна история :|

Staff at Old Trafford have been going around the stadium wiping up puddles and splashes on seats. The roof's been leaking for a number of years. It's a stadium that needs urgent investment but has been left to decay. #mufc

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 24 апр 2019 21:40

KidPokerSTZ написа:Дано да паднем днес, не ме интересува дали ще сме в скапаното топ 4 и ще си губим времето с шампионската лига и отпадане на четвърт/осмина/полуфинал. Нямаме отбор за там за да спечелим, а всякакво друго участие е само загуба на сили. Айде сити, всичко само не и лузърпул шампион

Мисля, че не си никакъв фен на Манчестър Юнайтед и е по-добре да сменяш отбора. Не знам кой фен би искал отборът му да загуби и да не играе в Шампионската лига. Неприятна картинка.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

KidPokerSTZ
Контакти:

Мнениеот KidPokerSTZ » 24 апр 2019 21:45

KOPScousers написа:
KidPokerSTZ написа:Дано да паднем днес, не ме интересува дали ще сме в скапаното топ 4 и ще си губим времето с шампионската лига и отпадане на четвърт/осмина/полуфинал. Нямаме отбор за там за да спечелим, а всякакво друго участие е само загуба на сили. Айде сити, всичко само не и лузърпул шампион

Мисля, че не си никакъв фен на Манчестър Юнайтед и е по-добре да сменяш отбора. Не знам кой фен би искал отборът му да загуби и да не играе в Шампионската лига. Неприятна картинка.

добре бе, ще перифразирам, какво са спечелили Арсенал освен някви кинти, от това че всяка година им е една и съща съдбата в шампионка лига, по-добре да си цъкат за лига европа. В единтурнир има смисъл да играеш ако ще го спечелиш/ ако са важни парите от него за теб, останалото са лакардии

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 24 апр 2019 21:48

Хахаха, безсилието мозък промива понякога - нали ти е ясно , че самото участие на Юнайтед в ШЛ - без значение кога и от кого отпадате - донася някъде грубо смятано годишно /със реклами и всичко...останало/ има нема едни 100-ина милиона прихода в клуба... Пари за звезди, за скъпи футболисти... Приходи, от които ако я карате така , след 3-4 години ще има да ги мечтаете, както и да мечтаете за дълго, някакви участия по Европа... Но това ... си е твой/ваш/ проблем... Щом е по-важно клуба да пропада и следващата година, само и само да не са шампиони/което пък никой не може да гарантира...защото това не е 38-кръг/ - някакъв измислен "кръвен" враг... така да е ... разбирам какви истински верни и силни фенове си има този западащ отбор... То какъвто отбора такива и феновете ..ясно е :) , какво повече да разсъждаваме ...................

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 24 апр 2019 21:52

KidPokerSTZ написа:
KOPScousers написа:

добре бе, ще перифразирам, какво са спечелили Арсенал освен някви кинти, от това че всяка година им е една и съща съдбата в шампионка лига, по-добре да си цъкат за лига европа. В единтурнир има смисъл да играеш ако ще го спечелиш/ ако са важни парите от него за теб, останалото са лакардии

Да продължим великата ти мисъл: По тази логика има ли смисъл Юнайтед изобщо да играе във Премиър лига на Англия след като скоро няма да има шаносве да участва дори и в топ4, камо ли пък да я спечели.... безсмислено е бре :) :) :) Или друга идея: Вдигайте "белия байрак" - и вместо Хъдърсфийлд заминавайте във по-долните лиги: Там ще сте "шампиони" 100%...или поне 90:)
Последна промяна от JorkoByrborko69 на 24 апр 2019 21:54, променено общо 1 път.

Върни се в “Манчестър Ю”