Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Staff at Old Trafford have been going around the stadium wiping up puddles and splashes on seats. The roof's been leaking for a number of years. It's a stadium that needs urgent investment but has been left to decay. #mufc
KidPokerSTZ написа:Дано да паднем днес, не ме интересува дали ще сме в скапаното топ 4 и ще си губим времето с шампионската лига и отпадане на четвърт/осмина/полуфинал. Нямаме отбор за там за да спечелим, а всякакво друго участие е само загуба на сили. Айде сити, всичко само не и лузърпул шампион
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:KidPokerSTZ написа:Дано да паднем днес, не ме интересува дали ще сме в скапаното топ 4 и ще си губим времето с шампионската лига и отпадане на четвърт/осмина/полуфинал. Нямаме отбор за там за да спечелим, а всякакво друго участие е само загуба на сили. Айде сити, всичко само не и лузърпул шампион
Мисля, че не си никакъв фен на Манчестър Юнайтед и е по-добре да сменяш отбора. Не знам кой фен би искал отборът му да загуби и да не играе в Шампионската лига. Неприятна картинка.
KidPokerSTZ написа:Дано да паднем днес, не ме интересува дали ще сме в скапаното топ 4 и ще си губим времето с шампионската лига и отпадане на четвърт/осмина/полуфинал. Нямаме отбор за там за да спечелим, а всякакво друго участие е само загуба на сили. Айде сити, всичко само не и лузърпул шампион
KidPokerSTZ написа:KOPScousers написа:KidPokerSTZ написа:Дано да паднем днес, не ме интересува дали ще сме в скапаното топ 4 и ще си губим времето с шампионската лига и отпадане на четвърт/осмина/полуфинал. Нямаме отбор за там за да спечелим, а всякакво друго участие е само загуба на сили. Айде сити, всичко само не и лузърпул шампион
Мисля, че не си никакъв фен на Манчестър Юнайтед и е по-добре да сменяш отбора. Не знам кой фен би искал отборът му да загуби и да не играе в Шампионската лига. Неприятна картинка.
добре бе, ще перифразирам, какво са спечелили Арсенал освен някви кинти, от това че всяка година им е една и съща съдбата в шампионка лига, по-добре да си цъкат за лига европа. В единтурнир има смисъл да играеш ако ще го спечелиш/ ако са важни парите от него за теб, останалото са лакардии
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта