ВЛ | 28-ми кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед | 1-3
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 28-ми кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед |
Добре, че сър Лукоки бута на тия чобани
Сега паркираме автобуса и взимаме 3 точки!

- t0bl3ro_bg
Малоумен - аматьорски гол
Несериозно е
Щом и Йънг вкара
Браво ! При толкова контузени си е перфектен резултат.
МкТомина ми се вижда пълна пу7ка. Минават покрай него в дадени ситуации, той седи и гледа, все едно сега ще му сервират супата.
Несериозно е
Щом и Йънг вкара

Браво ! При толкова контузени си е перфектен резултат.
МкТомина ми се вижда пълна пу7ка. Минават покрай него в дадени ситуации, той седи и гледа, все едно сега ще му сервират супата.
- Scholesy93
- Контакти:
Ей така капитанът компенсира!
Не беше звезден мач, ама по сафски го измъкнахме .Много малко от резервите, които получиха шанс, впечатлиха.Фред и Санчез са безполезни.Лукаку с два гола и редовните лоши пасове и комбинации.Ей такива опашкари може и да ги лашка, ма в големи мачове е безполезен.Реално Скот ми хареса, поне в защита, а второто почна и пасове напред да търси.Далот второто живна доста.Шоу категорично над всички.
Ми гледам ги Фред и оня невероятен чилийски талант, на който португалската мърша не успя да устои-едва ли ще станем по-слаби ако Чонг и Гарнър почнат да получават по 10-15 минути вместо тях?
Следващият мач безпощаден бой над светците.С ПСЖ не ми дреме.Гостуването на Арсенал е мачът на истината.Там Рашката, Марсиал, Погба и Лингард трябва да са готови.Лондон пак ще го превземем с контри!
Не беше звезден мач, ама по сафски го измъкнахме .Много малко от резервите, които получиха шанс, впечатлиха.Фред и Санчез са безполезни.Лукаку с два гола и редовните лоши пасове и комбинации.Ей такива опашкари може и да ги лашка, ма в големи мачове е безполезен.Реално Скот ми хареса, поне в защита, а второто почна и пасове напред да търси.Далот второто живна доста.Шоу категорично над всички.
Ми гледам ги Фред и оня невероятен чилийски талант, на който португалската мърша не успя да устои-едва ли ще станем по-слаби ако Чонг и Гарнър почнат да получават по 10-15 минути вместо тях?
Следващият мач безпощаден бой над светците.С ПСЖ не ми дреме.Гостуването на Арсенал е мачът на истината.Там Рашката, Марсиал, Погба и Лингард трябва да са готови.Лондон пак ще го превземем с контри!
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Честита победа.
С този състав срещу типични дърводелци като Палас - толкова.
Най-важни са 3-те точки.
Лукаку най-накрая избухна.
С този състав срещу типични дърводелци като Палас - толкова.
Най-важни са 3-те точки.
Лукаку най-накрая избухна.
Евала на Шоу, това му е играта. Лукакича, бях на път да го обява за най-големият престъпник във футбола, особено след пропуска в 8" минута. Добре, че се реваншира с два гола. На мен Далот ми хареса. Играеше го чисто крило и реално разтегляхме доста защитата на Палас. Вярно, не му се получиха много неща, но пък направи няколко добри влизания и не лоши центрирания. Все пак не е крило момчето, но пък аз ако видя и половината от тези неща от Лингард и Мата ще съм доволен. Скот Мамка-му-направи-не-лош-мач МакТомини беше стабилен през по-голямата част от времето. Особено след вторият гол се разигра. По принцип пасовете са му все назад и настрани, но показа добра игра. Погба втори мач е зрител от първият ред, но пак записа асистенция за статистиката. Мисля, че му е нужна почивка, за съжаление ще я получи срещу ПСЖ. Фред е пълна дупка, изгуби куп топки. Санчез, явно няма да го бъде просто. Адски бавен и предсказуем е и просто не е нормално такъв играч да не създава опасности и да не може да изостри играта отпред.
Еди, мести Олд Трафорд във Лондон.
Еди, мести Олд Трафорд във Лондон.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Re: ВЛ | 28-ми кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед | 1-3
Осма поредна победа като гост при Оле.Четох, че това май е клубен рекорд.Срещу Саутхемптън искам мощен бой, че на Олд Трафорд не ни върви толкова атаката в последно време.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Manchester United have won eight consecutive away games in all competitions for the first time in their history.
Повече няма какво да се добави! Вероятно ще приключи в Париж, но поне трупаме доста точки във Висшата лига.
Браво на Лукоки, че се отпуши вчера. Срещу Сотон ще е мъка, да знаете. На Олд Трафорд не знам какво им става

Лукаку е избран за играч на мача.