ВЛ | 24-кръг | Манчестър Юнайтед - Бърнли | 2-2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: ВЛ | 24-кръг | Манчестър Юнайтед - Бърнли | 29.01

Мнениеот Scholesy93 » 29 яну 2019 23:54

Да минеш между двама и да вкараш от 30 метра?Както Рууд го правеше?Както Коул го правеше?Както Оле го правеше?
Юноша ли е, млад ли е, колко е струвал, и аз харесвам Рашфорд, но днес си беше дупка.Лукаку си има определена роля и щеше да ни е полезен, но беше изваден баш като почнахме да центрираме топката.Иначе много ми харесва как си си заплюл един играч, който не ти е идеал за нападател, и всеки мач той е виновен.
Мата беше най-голямата дупка.Перейра писах вчера, че е за продаване.След тези двамата Рашфорд беше следващата дупка.Даже и Ашлито се активизира накрая.
Оле беше надигран тактически днес и продължавам да твърдя, че не е готов.А и иска да е приятел на играчите.А определени играчи са си за гонене.Предпочитам да не завършим в топ 4, ако това ще означава привличане на Зизу+ трима нови на позицията централен защитник, десен бек и дясно крило.
Все пак играчите се раздадоха, за което им свалям шапка.Но стартовият състав беше грешен, смените закъсняха, а Лукаку не трябваше да излиза.Съдията и той ни помогна доста за загубата.Проблемите не свършват с Моуриньо-оня Уди на върха, дето 6 години не се сети да купи едно дясно крило, а само слушаше глупостите на предишните треньори, е за убиване.Да идва футболен директор, защото ние 6 години нямаме отдясно никой.
Като Оле толкова вярва на юношите, сега му е време да го покаже.И да махне няколко от настоящите играчи.Фосу-Менса и Чонг все ще са по-добре срещу малките отбори от Ашли и Мата.
Иначе за съдията-5 минути минимално добавено време, гол пада в добавеното време, след 4 минути и 50 секунди свири край.Евала че не си знае книжката с правилата.Поне 6 минути бяха нужни.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 29 яну 2019 23:57

Тоя чимшир Хийтън ще спре ли да прави мачовете на живота си срещу нас, баси... Па уж нашо момче.
Иначе два тъпи гола ни вкараха, накрая Бърнли толкова се бяха на*рали, че е цяло чудо как измъкнаха равен.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: ВЛ | 24-кръг | Манчестър Юнайтед - Бърнли | 2-2

Мнениеот Scholesy93 » 29 яну 2019 23:58

Майк уж щеше да донесе малко от опита на Фърги, но САФ при тази игра до 60тата минута щеше да е направил две смени, а до 70тата и трета.Лингард и Санчез внесоха много енергия, дори и при объркания стартов състав мача го взимахме с навременни смени.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 30 яну 2019 00:03

А Пул вече са си шампиони.Тия от с лебеда направиха един рейд за титлата, сринаха се, Клоп почна да гради от нулата, сега ще я вземе.Ние за този период не можем да излезем от дупката въпреки всички харчове.Евала на Ед за добрите треньори, дето ги подбира.Евала и на Мойс и we played some good football at times, на LVG и his philosophy, на Моуриньо и автобуса му.Сега остава на лятото да назначим Конте или Симеоне и да си пишем сами смъртната присъда.А, да-ако може след Смоулинг и останалите сакати в отбора да получат нов договор?Мата направо си го заслужи днес.
Почетино верно е малко плах, ама като дойде в Тотнъм и тегли чертата под нея останаха Солдадо, Паулиньо и една сума други кирливи играчи.А на тяхно място дойдоха Кейн, Али и Дайър.А

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 30 яну 2019 00:10

Scholesy93 написа:Майк уж щеше да донесе малко от опита на Фърги, но САФ при тази игра до 60тата минута щеше да е направил две смени, а до 70тата и трета.Лингард и Санчез внесоха много енергия, дори и при объркания стартов състав мача го взимахме с навременни смени.

Всъщност сър Алекс никога не е бързал със смените. В автобиографията си беше писал, че винаги е изчаквал последните 15 минути на мача преди да предприема промени.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 яну 2019 00:12

Слаб мач, Солскяер сбърка с пускането на Мата и Лукаку като титуляри. Все пак изравнихме след гол във "Фърги тайм", но като цяло играта ни беше много бавна. Дано Погба не е контузен лошо, че ще стане много кофти.

Ван Нистелрой беше класи над Лукаку, трябва ли да търся сега клипчета с головете му, ако не си ги виждал? РВН вкарваше и повече като цяло, има си статистика за тия неща и е лесно да се провери. И в крайна сметка, след като Сър Алекс продаде холандеца, със Саха, Рууни и Роналдо отборът заигра по-качествен футбол и в последствие се спечелиха много повече титли и купи.

Проблемът с Лукаку е, че го взехме на цената на суперзвезда и е един от най-скъпоплатените футболисти. Дори и да го използваме само като резерва, той самият няма да иска да остане, защото като беше в Челси се махна именно поради тази причина, а тогава точно Моуриньо им беше треньор. Каква беше логиката да го купим за такива пари, просто никога няма да разбера...

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 30 яну 2019 00:12

Баси студения душ. Момчета стига сте се нервирали. Първа загуба... опа равен. Оле направи така, че равните ги чувстваме като загуби. Това ако не е преобразяване, незнам какво е. Може да сте пропуснали информацията, но Марсиал е пострадал на загрявката иначе Лукаку щеше да е резерва. Явно планът за мача се е променил в последният момент. Иначе нямаше нищо лошо в това да се стартира с Перейра и Мата, но първият явно няма да го бъде изобщо, а вторият просто не направи добър мач. Нормално е Оле да даде почивка на Лингард и Ерера, двама от най-активните и тичащи играчи в отбора. Лошото е контузията на Марсиал. В крайна сметка се получи това, че Бърнли с 1 положение вкараха два гола. Пропуска на Рашфорд и грешката на Перейра бяха просто катастрофални и въпреки това нашите се вдигнаха и изравниха. Още след първият гол Бърнли се защитаваха с 10 човека в наказателното поле. Тук за мен беше грешка смяната на Лукаку. Трябваше Рашфорд да излезе или Мата.

Надяваме се Марсиалката да се оправи бързо и така имаме Рашфорд, Санчез, Марсиал, Лукаку и Лингард от които да си избира Оле.
Между другото и аз хич не съм доволен от центриранията на Ашлито. Наистина имаше много пространство пред него този мач, а той направи един свестен пас чак в 93-тата минута.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 30 яну 2019 00:20

Jackxxx написа:Баси студения душ. Момчета стига сте се нервирали. Първа загуба... опа равен. Оле направи така, че равните ги чувстваме като загуби. Това ако не е преобразяване, незнам какво е. Може да сте пропуснали информацията, но Марсиал е пострадал на загрявката иначе Лукаку щеше да е резерва. Явно планът за мача се е променил в последният момент. Иначе нямаше нищо лошо в това да се стартира с Перейра и Мата, но първият явно няма да го бъде изобщо, а вторият просто не направи добър мач. Нормално е Оле да даде почивка на Лингард и Ерера, двама от най-активните и тичащи играчи в отбора. Лошото е контузията на Марсиал. В крайна сметка се получи това, че Бърнли с 1 положение вкараха два гола. Пропуска на Рашфорд и грешката на Перейра бяха просто катастрофални и въпреки това нашите се вдигнаха и изравниха. Още след първият гол Бърнли се защитаваха с 10 човека в наказателното поле. Тук за мен беше грешка смяната на Лукаку. Трябваше Рашфорд да излезе или Мата.

Надяваме се Марсиалката да се оправи бързо и така имаме Рашфорд, Санчез, Марсиал, Лукаку и Лингард от които да си избира Оле.
Между другото и аз хич не съм доволен от центриранията на Ашлито. Наистина имаше много пространство пред него този мач, а той направи един свестен пас чак в 93-тата минута.

Брат, те Бърнли цялото първо полувреме на Ашли му оставяха свободен фланга с надеждата да центрира.Да ме прощава пича, раздава се за клуба, но аз от времето на ЛВГ не му помня добър мач.Преди поне центрираше добре, сега не знам какво носи на клуба.Има едно IQ за играта в защита, това е.Продължавам да твърдя, че е някакъв тартор в съблекалнята и оттам си печели титулярното място.Далот щеше да е къде къде по-подходящ.В защита не е толкова добър, но от Джеф Хендрик едва ли трябва да ни е страх.
Стартовият състав не ми хареса, но се случва да го объркаш.А и както си написал-Ерера и Лингард имаха нужда от почивка.
Но смените закъсняха.А с Лукаку тези центрирания щяха да са къде къде по-опасни.Ние реално само Погба имахме като по-висок и умеещ да играе с глава в наказателното.Реакцията поне беше различна-наистина се раздадоха до самия край на мача.При Моуриньо щяхме още при 0-1 да се предадем.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 яну 2019 00:24

Вижте повторението за първия им гол, Перейра сгреши, но Джоунс за мен трябва да поеме поне половината от вината. Ясно вижда, че в непосредствена близост има двама от Бърнли, но той пак си му подаде топката. ОГС направи първите си грешки от гледна точка на селекцията, но в крайна сметка се преборихме за точката, така че можеше да е много по-зле. Дано сега се даде шанс на Байи, а Лукаку да се използва като резерва и то предимно отдясно на атаката.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 30 яну 2019 00:30

Лукаку трябваше да остане, аз много се учудих на тази смяна. Даже ако имах Фелайни и него бих вкарал. Честно.
Проблема обаче не е толкова във липсата на високи играчи. Проблема е в качеството на центриранията. Мата два пъти от дясно на малкото наказателно поле не може да прекара топката. Ашлито направи едно свястно центриране и то от него падна вторият гол. Шоу по принцип е пълна скръб с дългите центрирания. Той само по земя я забива. Английската версия на Валенсия с ляв крак. В отбора има един човек само от който може да се очаква да сложи топката там където трябва - Погба. По времето на сър Алекс такива дърварски отборчета (тези даже си имат и Wood в отбора) ги лекувахме с чудесни пасове между двама, трима играчи. Сега няма кой да достави такъв пас.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”