скандално съдийство,
само при успех на Саутехемптън ще се забрави тази ситуация
определено повлия върху крайния резултат !
ФИНАЛ | Манчестър Юнайтед - Саутхямптън | 3:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ФИНАЛ: Манчестър Юнайтед - Саутхямптън 26.02
Уникална тупалка от Ибрата.Уникален гол
- Scholesy93
- Контакти:
За пръв път в постСАФ ерата имаме качествен нападател.Даже Гигс и Скоулси не бяха толкова големи играчи на годините на Ибрата.Евала на шведа за тренировките и амбициите-Руни още на 28-29 години беше сдал багажа, а Ибрата и на 35 не дава знаци за понижаване на оборотите.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
-
- Контакти:
Май се само опровергах с головете на Ибрата и Лингард.И все пак и гостите имат свойте шансове.
Тоя коментатор да не е на заплата в Манчо. Всеки момент ще се подмокри от радост!
- Scholesy93
- Контакти:
yasen написа:скандално съдийство,
само при успех на Саутехемптън ще се забрави тази ситуация
определено повлия върху крайния резултат !
А при спестен червен картон за Стивънс.Такова влизане в повечето случаи означава ранен душ в съблекалнята.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Не е сериозно това с червения картон
---
Имам чувството, че винаги когато играе Смолинг (през тази година) се получават някакви драми пред вратата ви и никога не изглежда стабилна отбраната.

---
Имам чувството, че винаги когато играе Смолинг (през тази година) се получават някакви драми пред вратата ви и никога не изглежда стабилна отбраната.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Въпреки двата гола сме слабички.Умората си казва думата.Време е Моуриньо да почне да се доверява на юношите.При гостуването на Франция спокойно можеше да пуснем 2-3 наши момчета и пак да си се класираме напред в ЛЕ, а днес щяхме да играем с повече енергия.Португалецът няма какво да скача на ФА-каквото сам направиш друг не може да ти го направи.
Рохо повече не искам да го виждам на левия бек.Всяка опасна атака на светците през него мина.Или в двойка в Джоунс в центъра, с който явно се разбират, или изобщо да не играе.А Джеси явно е създаден за Уембли-всички останали мачове завършващият му удар е под всякаква критика, но за три мача на Уембли има май три изстрела и три гола.
Рохо повече не искам да го виждам на левия бек.Всяка опасна атака на светците през него мина.Или в двойка в Джоунс в центъра, с който явно се разбират, или изобщо да не играе.А Джеси явно е създаден за Уембли-всички останали мачове завършващият му удар е под всякаква критика, но за три мача на Уембли има май три изстрела и три гола.
- Scholesy93
- Контакти:
Thsmith написа:Не е сериозно това с червения картон![]()
---
Закъснял шпагат с двата крака напред.Да, не е сериозно да се прави по време на мача, защото може да извади някой от игра за 6-7 месеца със счупен крак.
Спестиха червен картон на светците, но преди това им отмениха и гол, така че нямаме право да се оплакваме за това. Рохо прави много слаб мач, дано издържи на левия бек. През това първо полувреме който не се опита да го размине, той не успя. Но пък направи асистенция за гола на Лингард. Погба също слаб, много несериозно отношение, особено в защита. Може би най-слабия му мач от завръщането си при нас. Саутхямптън имаха две възможности да стрелят от далечна дистанция и двата пъти Погба си изтърва човека. Второто задължително някой измежду Карик или Фелата да влиза в игра като трети полузащитник.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.