КФЛ | 1/2 финал | Хъл Сити - Манчестър Юнайтед | 2:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
exclusiveremix
- Контакти:
Re: КФЛ | 1/2 финал | Хъл Сити - Манчестър Юнайтед | 26.01
По-смешна дузпа в последно време не бях виждал да бъде свирена.Но това не оправдава наще,че пак играят ганкиното и нищо не правят отпред!
- MapTo_D
- Контакти:
Мда, супер безидейно. Май са излезли само да потичат за здраве, или поне такъв вид си дават повечето. А 100 милионния как се мъчи завалийката не е истина, що не почине мач-два само не мога да разбера!? И не само той де... Как да е, тренера си знае отбора и формата на играчите по-добре. Дано се събудят през следващите 45 минути.
- redhooligan
- Контакти:
MapTo_D написа:Мда, супер безидейно. Май са излезли само да потичат за здраве, или поне такъв вид си дават повечето. А 100 милионния как се мъчи завалийката не е истина, що не почине мач-два само не мога да разбера!? И не само той де... Как да е, тренера си знае отбора и формата на играчите по-добре. Дано се събудят през следващите 45 минути.
Хандбалиста на стойност 100 и косур милиона няма как да почива. Той излиза на терена да си покаже прическата и да се поразхои пред публиката и камерите!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
- MapTo_D
- Контакти:
Срам ме е направо. Ние като играем го правим по-твърдо бе, тоя как се простря като лебед, умриращ от причи грип. ПрипадаМ!

- MapTo_D
- Контакти:
Джонатан Мос - скапан пеераст! Това му се казва двоен аршин. Нещастник долен. Тия педали нещо са се наговорили, Моу да си трае, че много ги тропа и тия си правят гавра.

- redhooligan
- Контакти:
Ами съдията направи няколко грешки, но няма какво да се направи. Така си е преценил.
По важното е,че не показваме никаква игра и даже не виждам и опит за изравняване на резултата. Много безидейно,ама много!!!
По важното е,че не показваме никаква игра и даже не виждам и опит за изравняване на резултата. Много безидейно,ама много!!!
- redhooligan
- Контакти:
И докато пиша хандбалиста взе и вкара без да иска. Сега ще трябва да чакаме още 1-2 месеца до следващия му гол!
- MapTo_D
- Контакти:
Ами честито, след месец сме на Уембли.
Не играхме почти нищо, според мен края на серията без загуба дойде в точния момент - в мач, в който почти бяхме решили всичко. Нека от следващия мач стартира нова серия от победи и от игри без загуба.
Не играхме почти нищо, според мен края на серията без загуба дойде в точния момент - в мач, в който почти бяхме решили всичко. Нека от следващия мач стартира нова серия от победи и от игри без загуба.
Не успях да гледам мача, но май доста слабо сме играли.
Изненадан бях от многото титуляри, които започнаха мача.
Очаквах повече промени. И съотвено по-голяма мотивация от резервите. Играчи като Фелайни, Ромеро, Фосу-Менса, Швайни, Шоу бяха задължителни. А Моу направил две смени, а втората тактическа в 90-та минута.
Явно срещу Уигън ще даде почивка на част от титулярите.
Смешна дузпа за Хъл е дал съдията.
Но никой не помни как си стигнал до финала или как си играл на финала, помнят се само победителите.
Това е и целта в края на другия месец, без значение как е постигната.
Серията спря, но е ясно, че в Англия е много трудно да се задържат такива серии. Не е като в Испания, Италия, Германия, където има по два коня, които се надпреварват, а останалите подтичват за здраве в мачовете срещу тях. Тук всеки играе нахъсано срещу всеки, без значение как е завършил първият мач и с колко си загубил. Хъл тази вечер го доказаха.
Изненадан бях от многото титуляри, които започнаха мача.
Очаквах повече промени. И съотвено по-голяма мотивация от резервите. Играчи като Фелайни, Ромеро, Фосу-Менса, Швайни, Шоу бяха задължителни. А Моу направил две смени, а втората тактическа в 90-та минута.
Явно срещу Уигън ще даде почивка на част от титулярите.
Смешна дузпа за Хъл е дал съдията.
Но никой не помни как си стигнал до финала или как си играл на финала, помнят се само победителите.
Това е и целта в края на другия месец, без значение как е постигната.
Серията спря, но е ясно, че в Англия е много трудно да се задържат такива серии. Не е като в Испания, Италия, Германия, където има по два коня, които се надпреварват, а останалите подтичват за здраве в мачовете срещу тях. Тук всеки играе нахъсано срещу всеки, без значение как е завършил първият мач и с колко си загубил. Хъл тази вечер го доказаха.
Честит финал!
Защо обаче трябваше излишно да си усложняваме положението?
Благодарение на откровено смотаната ни игра, ние буквално ги реанимирахме и бъдете сигурни, че ако не бяха Хъл Сити, а някой по-добър отбор, то като нищо можеше да стане 3-1.
В последните няколко мача едва вкарваме един гол и това пряко повлия върху положителните ни резултати, т.е.липсата на победи. Как да спечелим след като ни вкарват гол, а ние от своя страна не можем да вкараме 2 гола(минимум)?
Днес по изключение(за първи път от 18 мача) допуснахме 2 гола.
Първите ни полувремена силно започват да заприличват на скуката/безидейността при Ван Гаал, което е един доста опасен знак.
Е, ако има гаранция, че ще вкараме късни голове - ок, но като цяло всичко става по-сложно през второто полувреме, особено и ако нямаш късмет...
Да, от гледна точка на времето-за реакция, то винаги е за предпочитане да вкарваш през второто полувреме, но...
p.s.
И все пак за протокола, мисля че този гол изигра ключова роля за мястото ни на финала.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GOyBG9k8Meg[/youtube]
Защо обаче трябваше излишно да си усложняваме положението?
Благодарение на откровено смотаната ни игра, ние буквално ги реанимирахме и бъдете сигурни, че ако не бяха Хъл Сити, а някой по-добър отбор, то като нищо можеше да стане 3-1.
В последните няколко мача едва вкарваме един гол и това пряко повлия върху положителните ни резултати, т.е.липсата на победи. Как да спечелим след като ни вкарват гол, а ние от своя страна не можем да вкараме 2 гола(минимум)?
Днес по изключение(за първи път от 18 мача) допуснахме 2 гола.
Първите ни полувремена силно започват да заприличват на скуката/безидейността при Ван Гаал, което е един доста опасен знак.
Е, ако има гаранция, че ще вкараме късни голове - ок, но като цяло всичко става по-сложно през второто полувреме, особено и ако нямаш късмет...
Да, от гледна точка на времето-за реакция, то винаги е за предпочитане да вкарваш през второто полувреме, но...
p.s.
И все пак за протокола, мисля че този гол изигра ключова роля за мястото ни на финала.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GOyBG9k8Meg[/youtube]