ЛЕ | 1/8 - финали | Ливърпул – Манчестър Юнайтед | 2:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MapTo_D
- Контакти:
Re: ЛЕ | 1/8 - финали | Ливърпул – Манчестър Юнайтед
Янузай изобщо не му е от любимците, ако няма още повече контузени едва ли ще помирише терен. И Блинд също ще играе, нищо че издиша яко и е неадекватен последните срещи. Останалото може и да е така. Евентуално Депай отново да е пейка, Марсиал на неговата позиция и Рашфорд забит напред. Само да не му дойдат много мачовете и на младежа,че освен да си докара някоя мускулна травма друго няма да стане. 

- MASTER_COOL
- Контакти:
И аз мисля, че вместо Янузай ще пусне Лингард. Което донякъде е логично. Рашфорд не трябва да е титуляр. Много му е рано всеки мач да е титуляр.
Едно е ясно, състава трябва да започва от Депай ! Просто е ТОП класа, когато говорим за Европейски мачове
Едно е ясно, състава трябва да започва от Депай ! Просто е ТОП класа, когато говорим за Европейски мачове

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Red_Neck написа:1:0 е добър турнирен резултат
Е нали Ван Гаал щеше да се бетонира, като спечели ЛЕ
Тогава не съм и подозирал, че ЛВГ ще се изправи срещу лудия германец

... иначе, ЛВГ може да се бетонира с успех в ЛЕ и .... догодина ..... дедлайн не съм му поставял

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
MASTER_COOL написа:И аз мисля, че вместо Янузай ще пусне Лингард. Което донякъде е логично. Рашфорд не трябва да е титуляр. Много му е рано всеки мач да е титуляр.
Лингард е наказан за този мач! Две са опциите:
Мата-------Янузай----Мемфис
------------Марсиал------------
или
Марсиал------Мата-------Мемфис
-------------Рашфорд-----------
Няма да се учудя да видим Перуци титуляр, може Тонката и Вальо също

Аз бих искал да видя този състав:
[wrapimg=]http://this11.com/play/abKM2H6af4.png[/wrapimg]
1.Играчите маркирани с по-едър шрифт(за мен лично) трябва да са 100% титуляри.
2.Почивка за Карик и ден за размисъл на Хуан Мата.
3.Блинд не е почивал до момента, но мисля че не е сега точния момент, а за купата срещу Уест Хем, където задължително трябва да се наблегне на младоците и да се направят едно 7-8 рокади.
[wrapimg=]http://this11.com/play/abKM2H6af4.png[/wrapimg]
1.Играчите маркирани с по-едър шрифт(за мен лично) трябва да са 100% титуляри.
2.Почивка за Карик и ден за размисъл на Хуан Мата.
3.Блинд не е почивал до момента, но мисля че не е сега точния момент, а за купата срещу Уест Хем, където задължително трябва да се наблегне на младоците и да се направят едно 7-8 рокади.
man_utd_ написа:Срещу силните отбори ЛВГ успява да накара отбора да играе добре.
И ние сме така

- KOPScousers
- Контакти:
3:1, че отдавна не сме ви били.
[offtopic]Страшна тема, колега! Поздравления.
[/offtopic]

[offtopic]Страшна тема, колега! Поздравления.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- Pragmatichen
Мачът е Х2.
Ливърпул се провали в първенството, в купата на Лигата, в купата на Англия, ще се провали и в Лига Европа.
Не подценявайте Луис Ван Гаал, този човек е водил с успех Аякс, Барса, Байерн, сега Ман Юн, постигна прекрасни резултати с Холандия.
Със сигурност е много по-опитен и балансиран треньор от Клоп.
Никой няма да постави начело на 4 от супер световните грандове човек, който е некадърен треньор.
Да не говорим, че Холандия под негово ръководство бе на крачка от световната титла в Бразилия и играеше изумителен футбол.
Манчестър със сигурност ще отстрани Ливърпул в два мача, но според мен ще си свършат работата още на Анфийлд.
Освен това, в момента в Манчестър играят някои страхотни футболисти, които пипат топката майсторски.
Такива имена в Ливърпул просто липсват, да ме извиняват, но слабички са!!!
То не беше мъката със Стоук за купата, то не беше мъката с Екзитър, то не бяха мъките срещу Аугсбург, то не бяха мъките срещу Уест Хям за купата, ами, не, това НЕ Е гранда от едно време.
Да не говорим, че бяха направо смешни още преди 2 год срещу нашият Лудогорец.
Вярно, сега треньор не е Брендън Роджърс, но в Дортмунд Клоп имаше страхотен състав и колектив, какъвто в Ливърпул просто няма.
И не забравяйте, германските футболисти(имам предвид немския стил, не гражданството) не са английски футболисти.
В Ливърпул още 10 години няма да имат класни играчи като Обамеянг, Ройс, Левандовски, Гьотце, Вайденфелер и т.н.
Как си представяте вратарят в момента на Ливърпул, сравнен с Вайденфелер, например?
Ми то е смешно за сравнение!
Уважавам Клоп, амбициозен е, но има още много да се учи, докато постигне успехите и класата на Ван Гаал.
Ливърпул се провали в първенството, в купата на Лигата, в купата на Англия, ще се провали и в Лига Европа.
Не подценявайте Луис Ван Гаал, този човек е водил с успех Аякс, Барса, Байерн, сега Ман Юн, постигна прекрасни резултати с Холандия.
Със сигурност е много по-опитен и балансиран треньор от Клоп.
Никой няма да постави начело на 4 от супер световните грандове човек, който е некадърен треньор.
Да не говорим, че Холандия под негово ръководство бе на крачка от световната титла в Бразилия и играеше изумителен футбол.
Манчестър със сигурност ще отстрани Ливърпул в два мача, но според мен ще си свършат работата още на Анфийлд.
Освен това, в момента в Манчестър играят някои страхотни футболисти, които пипат топката майсторски.
Такива имена в Ливърпул просто липсват, да ме извиняват, но слабички са!!!
То не беше мъката със Стоук за купата, то не беше мъката с Екзитър, то не бяха мъките срещу Аугсбург, то не бяха мъките срещу Уест Хям за купата, ами, не, това НЕ Е гранда от едно време.
Да не говорим, че бяха направо смешни още преди 2 год срещу нашият Лудогорец.
Вярно, сега треньор не е Брендън Роджърс, но в Дортмунд Клоп имаше страхотен състав и колектив, какъвто в Ливърпул просто няма.
И не забравяйте, германските футболисти(имам предвид немския стил, не гражданството) не са английски футболисти.
В Ливърпул още 10 години няма да имат класни играчи като Обамеянг, Ройс, Левандовски, Гьотце, Вайденфелер и т.н.
Как си представяте вратарят в момента на Ливърпул, сравнен с Вайденфелер, например?
Ми то е смешно за сравнение!
Уважавам Клоп, амбициозен е, но има още много да се учи, докато постигне успехите и класата на Ван Гаал.

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.