Ротации? Ко?Не.
Ще е интересно да видим какво ще стане с Рашфорд/Мемфис, при положение, че Марсиал се връща. Ще е уникална идиотщина, ако Мемфис бъде забит на скамейката, след подобрението в играта, което показва. Същото ще е, ако се спре и развитието на Рашфорд. Бих искал най-сетне да излезем с 4-4-2 с Рашфорд и Марсиал напред.
ВЛ | 28-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд | 1:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 28-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд
man_utd_ написа:Бих искал най-сетне да излезем с 4-4-2 с Рашфорд и Марсиал напред.
Точно 4-4-2 искам в този мач аз, но знам че ЛВГ няма да излезе в тази формация, което си е доста жалко. Иначе играчите ги имаме само трябва да ги нареди.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Искам задължително Рашфорд титуляр, а ако Марсиал е готов, то нека да играе по крилото. По другото Депай и да си разменят местата. Ако не е готов, то Лингард сигурно ще е титуляр.
Here's the squad in full as per MEN:
De Gea, Romero, Darmian, Varela, Poole, Blind, Riley, Rojo, Fosu-Mensah, Rothwell, Schneiderlin, Herrera, Mata, Lingard, Memphis, Weir, Rashford, Martial
Още момчета от Академията ще правят дебют
MuFc1878 написа:Here's the squad in full as per MEN:
De Gea, Romero, Darmian, Varela, Poole, Blind, Riley, Rojo, Fosu-Mensah, Rothwell, Schneiderlin, Herrera, Mata, Lingard, Memphis, Weir, Rashford, Martial
Още момчета от Академията ще правят дебютКарик, Янузай и Перейра с почивка....дам!
О да, на Перейра добре ще му се отрази почивката.
[/center]Re: ВЛ | 28-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд
Оф, започвам да си мисля, че ЛВГ има лично отношение към Перейра. Какво не му харесва на това момче. Според мен му погубва таланта само.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Бих искал да видя това.
[wrapimg=]http://this11.com/play/abKLlXFaoJ.png[/wrapimg]
За мен лично са важни следните неща:
1.Фосу-Менса титуляр
2.Рашфорд титуляр
3.Ерера титуляр.
Не, че нещо, но ще се издразня(доста), ако Дармиан е титуляр.
Резерва може, но титуляр - НЕ!
Лингард му е време да почива, но в случая по-интересно(най-интересното всъщност като очакване) е да видим Марсиал и Рашфорд в комбинация напред.
Е, ако Марсиал е резерва(понеже не знаем дали е готов за титуляр) - ок, но не и за сметка на Рашфорд.
Депай е изпълнен с настроение, Ерера навлиза в ритъм, Рашфорд е клиничен.
Ако към тях се добави потенциала на Марсиал + креативността на Мата + енергията на Фосу-Менса/Шнайдерлин + захожданията на бековете Варела(брилянтен в това отношение, силно напомня за Рафаел) и Рохо...мисля, че Уотфорд ще пострадат доста тежко
[wrapimg=]http://this11.com/play/abKLlXFaoJ.png[/wrapimg]
За мен лично са важни следните неща:
1.Фосу-Менса титуляр
2.Рашфорд титуляр
3.Ерера титуляр.
Не, че нещо, но ще се издразня(доста), ако Дармиан е титуляр.
Резерва може, но титуляр - НЕ!
Лингард му е време да почива, но в случая по-интересно(най-интересното всъщност като очакване) е да видим Марсиал и Рашфорд в комбинация напред.
Е, ако Марсиал е резерва(понеже не знаем дали е готов за титуляр) - ок, но не и за сметка на Рашфорд.
Депай е изпълнен с настроение, Ерера навлиза в ритъм, Рашфорд е клиничен.
Ако към тях се добави потенциала на Марсиал + креативността на Мата + енергията на Фосу-Менса/Шнайдерлин + захожданията на бековете Варела(брилянтен в това отношение, силно напомня за Рафаел) и Рохо...мисля, че Уотфорд ще пострадат доста тежко