ВЛ | 8-ми кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед 3:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 8-ми кръг | Арсенал - Манчестър Юнайтед
Първият от трите поредни кардинални теста за сезон 2015-2016.
Дерби-лакмус, което ще отговори на някои ключови въпроса за Манчестър Юнайтед в този първи цикъл.
Най-важното е да не губим! Равенството ще е приемлив резултат, в зависимост от методологията на постигането му, но в крайна сметка ние трябва да хвърлим всички усилия, за да спечелим този мач и да отправим ясно послание към конкуренцията.
Силно се надявам Маруан Фелайни и Андер Ерера да започнат като титуляри, особено Фелата
Дерби-лакмус, което ще отговори на някои ключови въпроса за Манчестър Юнайтед в този първи цикъл.
Най-важното е да не губим! Равенството ще е приемлив резултат, в зависимост от методологията на постигането му, но в крайна сметка ние трябва да хвърлим всички усилия, за да спечелим този мач и да отправим ясно послание към конкуренцията.
Силно се надявам Маруан Фелайни и Андер Ерера да започнат като титуляри, особено Фелата

Гостуваме, играчите са изморени, Арсенал не играят зле, въпреки резултатите. Като цяло ще съм доволен на точката, но нещо ми подсказва, че ще бием. Вярвам в победата и играчите и казвам 1-3.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MapTo_D
- Контакти:
Карик ще е на линия, което е много добре, че Морган яко издиша, супер много грешки, а в сряда направо си беше пощаден, като нищо можеше преждевременно да напусне терена.
- Scholesy93
- Контакти:
Надявам се на победа, но май реалния резултат е 1-1 или 0-0.Мисля, че и двата треньора ще са предпазливи.
Дано Марсиал ми развали прогнозата.
Дано Марсиал ми развали прогнозата.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- Nemanja.Vidic91
- Контакти:
Победа за Ман Юнаитед 1-3
Това е мача! Надявам с на победа нещо като 2:3, но сънувах 3:3 

Мача е 1:3 с хетрик на Руунката!