ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал
Е те и Лестър и Макдоналдс ви скриха топката, ама не говориш много. Арсенал поне за поредна година отпадат на 1/8 финалите. Вие от своя страна няма да видите ШЛ поне още 1 сезон. Пожелавам ви успех все пак, на мен ми е все едно кой ще бие. Просто Арсенал са по-добри. Друг е въпроса какво ще стане на Олд Трафорд и какво г-н тетрадка ще схематизира.
Е, к'во пък, надеждата умира последна...

- MASTER_COOL
- Контакти:
Този "неутралният" е голям смешник 
По темата за мача, 16-ти мач на доминация с/у Арсенал.

По темата за мача, 16-ти мач на доминация с/у Арсенал.

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Всяко нещо си има край, а и нямат победа на Олд Трафорд от........2006
Може пък да им върже 

- Eric_Cantona
- Контакти:
1:0
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
MuFc1878 написа:Всяко нещо си има край, а и нямат победа на Олд Трафорд от........2006Може пък да им върже
Нали знаеш, чупим брадати рекорди още от миналия сезон..

Ама тоя пък още "зелен", аз викам още да не го бараме

- MASTER_COOL
- Контакти:
Няма да ни бият и този път. 2:0. леко, лежерно с мисъл за шпорите, много по - важна среща от тази с абонатите. 

-
- Контакти:
0:1 от мен. Време е и ние да счупим каръка на Олда. Този път няма да е същото като есента. Едва ли на гостуване ще се втурнем по такъв начин в атаката и ще се оголим отзад. Пък и сега не сме с Шчезни и Фламини, а с доста по-класните от тях Оспина и Коклен, които очаквам да изнесат поредния силен мач. Санчес се отпуши с гола си срещу КПР, а и изигра силен мач. Останах приятно изненадан от Йозил, който не съм го виждал да се раздава толкова много в мач за Арсенал. Почти нямаше грешно подаване, а като бонус имаше и няколко отнети топки. Ако продължава в същия дух ще е много добре за отбора. Жиру, който всички искаха да застрелят след мача с Монако продължава да си вкарва, но много хора не го оценяват и не забелязват освен головете какво още дава на отбора и как се раздава само. Вижте му и асистенциите и ще разберете колко е важен за Арсенал. Не е световна класа, но не е и слаб нападател. Аз лично много му се радвам този сезон. Мисля, че следващия може да му бъде още по-силен. Касорла продължава да впечатлява с формата, която показва. Дано изнесе поредния си силен мач. В защита е почти сигурно кои ще играят: Бейерин, Мертезакер, Косчелни и Гибс/Монреал. Дори Габриел Паулища да не се бе контузил Мертезакер щеше да играе. В такива мачове германеца показва, че още е полезен за отбора, но в мачове, в които натискаме съперника си, а те играят на контраатаки с бързи офанзивни играчи няма как да разчитаме на Пер в центъра на защитата да ги спира. Тогава вече ще се нуждаем от Габриел, който обаче е контузен за три седмици. Успех, дано се получи хубав мач. 

Victoria Concordia Crescit
Арсенал имат комплекс от Манчестър Юнайтед,2-0 .
- MASTER_COOL
- Контакти:
Преди всеки мач съм притеснен този сезон, но не и преди този мач.
Убеден съм, че няма да загубим.