ВЛ | 26-и кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед 2:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ВЛ | 26-и кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед

Мнениеот smoothc » 17 фев 2015 21:35

и подобрението е налице - от 7 на 3-то място, в последните 19 мача имаме само една загуба...

Наистина е велико това подобрение...При толкова "силна" конкуренция този сезон,не е за вярване какви усилия хвърлихме,за да направим този "титаничен" скок...
Предвид факта,че вече сме правили подобно постижение,тази "хвалба" като един вид контра(на сезон 2013-2014) и още повече на фона на "силната конкуренция",класата на състава и реномето на Ван Гаал...ми идва леко не на място.
3 на Хъл Сити, 3 на Ливърпул,3 на Нюкасъл,3 на Лестър,3 на Кеймбридж,3 на Бърнли,3 на Престън...Това е направо нечовешко!
Щом толкова възхваляваш подобни резултати на фона на кардиналните промени и иновации,то значи Дейвид Мойс е гений.
[offtopic][wrapimg=]http://prikachi.com/images/513/7929513Z.png[/wrapimg][/offtopic]
Последна промяна от smoothc на 17 фев 2015 21:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 17 фев 2015 21:39

Експериментално-апатично поведение ли как беше ? Какво всички почвате да се хващате за това ? Аз заставам зад мнението на "diplomat", че ще съдя треньора след/по време на втория му сезон. ЛвГ си го каза - в момента отбора се намира все едно е между сезоните и се напасва.. Да това може и да е негова вина, но резултатите ги постигаме. При Мойс беше съвсем различно - нямахме нито резултати, нито игра. Какво толкова ревете не мога да разбера ? Откога нямаме загуба ? Печелим ли точки ? В топ4 ли сме ? Просто сте капризни. Нека го оставим още един сезон да си изгради отбор, какъвто той иска и да е играе така, както той иска, пък вече не се ли получи - всеки да си хваща пътя. Един сезон не е минал, а вече искате смяна ? Вярно фенове на Юнайтед сме, разглезени сме от САФ, но проумейте, че ЛвГ не е магьосник. Втория му сезон начело на отбора ще е много по-силен от този, в това съм напълно убеден, а тогава ще затваря усти, същите усти, които сега искат уволнението му.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 фев 2015 21:55

smoothc написа:
и подобрението е налице - от 7 на 3-то място, в последните 19 мача имаме само една загуба...

Наистина е велико това подобрение...При толкова "силна" конкуренция този сезон,не е за вярване какви усилия хвърлихме,за да направим този "титаничен" скок...
Предвид факта,че вече сме правили подобно постижение,тази "хвалба" като един вид контра(на сезон 2013-2014) и още повече на фона на "силната конкуренция",класата на състава и реномето на Ван Гаал...ми идва леко не на място.
3 на Хъл Сити, 3 на Ливърпул,3 на Нюкасъл,3 на Лестър,3 на Кеймбридж,3 на Бърнли,3 на Престън...Това е направо нечовешко!
Щом толкова възхваляваш подобни резултати на фона на кардиналните промени и иновации,то значи Дейвид Мойс е гений.
[offtopic][wrapimg=]http://prikachi.com/images/513/7929513Z.png[/wrapimg][/offtopic]

Ти чуваш ли се?? :shock: Точно този сезон конкуренцията е по-силна, та и заради това топ отборите губят точки често. Челси на няколко пъти ги размятаха като бръшлян чувал, ние проведохме един много адекватен мач срещу тях, както и срещу Сити, които без червения картон не се знае дали щяха да ни бият. Бихме Ливърпул 3-0, а Мойс падна от тях с 3-0; какво място за сравнение има? Може би трябва да ти извадя статистика от последните две години на Сър Алекс, за да видиш колко победи имаме с един гол разлика, колко клизми сме имали и сме се измъквали с гол в продълженията - така наречения "Фърги тайм"; та сигурно сме играли тогава страшно динамичен и атрактивен футбол? Пишете, колкото да не заспите на моменти. :x Много неща не знаем, които се случват извън терена - дали Мендес не притиска клуба да пуска Фалкао, за да преподпише Де Хея? Дали Ван Гаал не знае каква ще е развръзката на делото срещу Ерера в Испания и не иска да го прави част от отбора, докато не е сигурно всичко? Дали защитата не ни е страшно зле и ако не играем футбол с владение на топката, противниците ще ни смачкат от атаки? Ван Гаал всъщност е най-голям привърженик на 4-3-3 и смятам, че точно за такава формация се готви, но няма нужните футболисти, както и все пак е задължен да даде шанс на Фалкао и Ван Перси да покажат дали все още го могат; вижда се че са трагични, и смятам че след този сезон няма да са в отбора.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 17 фев 2015 22:05

Еми ела им обяснявай. Колко пъти при САФ сме правили 10 поредни победи и все с 1 гол разлика и чат-пат един мач отнесем противника. Много добре им го обясняваш. Алекс, извади една статистика при спечелените мачове при Мойс срещу спечелените мачове на Ван Гаал до момента ? Извади статистика за мачовете срещу топ отборите ? Защо винаги коментираш удобните ти неща. Опитваш да си натрапиш мнението си с това "експериментално-апатично поведение" и ти се получава де. Много плитко мислят някой от Вас, с извинение. Както и колегата преди мене каза може да са много причините да играем по този начин.. Хайде да изчакаме още един сезон пък ако и тогава играем по същия начин може би ще съм първия, който ще поиска оставката на Ван Гаал, но нещо не ми се вярва. Лятото нека да си вземе футболистите, които иска, да свърже отделните звена в правилната схема пък не се ли получи - окей, да си заминава. Но бъдете сигурни, че другия сезон ще сме съвсем различен отбор. Аз виждам промяна в отбора спрямо миналия сезон. Играчите не се опитват да играят като тези на Сити или Евъртън, а играят като такива на Юнайтед, разбирате ли ме ? Извадете статистиката, че нямаме загуба от не знам кога ? Арсенал понеже играят супер футбол винаги са 4ти, ние при САФ все брилянтен футбол сигурно сме играли.. Таа малко търпение. А тия глупости тия играели добре, ония играели добре не минават.. Иначе за едно сте прави - много неща ще покажат следващите мачове :).
Изображение[/center]

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Мнениеот m.unaited forever » 17 фев 2015 22:12

Трудно 1:2
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 фев 2015 22:54

При Мойс беше съвсем различно - нямахме нито резултати, нито игра.

Срещу кои отбори нямахме резултати?
Защо не сравниш начина(методиката) на постигане на победите?
Вальо,в случая има един много важен детайл(разлика):През сезон 2013-2014 изпитвахме затруднения основно срещу отборите от топ 6,чиято форма и изобщо прогрес бяха нещо,което доста отдавна не се беше случвало.
Но за сметка на това(колкото и нетипично да звучи) срещу отборите(грубо казано) извън топ 10...никакви проблеми - и като игра,и като резултати.
В Шампионската лига до известна степен се "компенсираха" нещата,които не успяхме да постигнем срещу отборите от топ 6.
Победите срещу Леверкузен,обратът срещу Олимпиакос,цялостното представяне срещу Байерн Мюнхен.
През този сезон,ако разгледаме в подобен план играта и резултатите какво се получава(до момента)?
1.Колебливо представяне срещу топ 6.
2.Колебливо представяне срещу отборите извън топ 10(особено като гост).
3.Затруднения срещу отбори извън Висшата лига.
Положителните резултати не са толкова плод на стойностна игра,колкото на по-слабото ниво на конкуренцията,а също така и на известна доза късмет.
Липсва най-вече категоричността на победите,нещо което все пак присъстваше през сезон 2013-2014.
Ван Гаал трябваше да тръгне по-умерено,както се казва първо да опипа почвата,а не като лунатик - със серия от експерименти и тактически реформи.
Остават 13 мача до края на сезона.Представянето и най-вече резултатите от дербитата,мисля че ще дадат най-точен отговор за нивото на промените и устойчивостта на Ван Гаал.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 фев 2015 23:03

smoothc написа:
При Мойс беше съвсем различно - нямахме нито резултати, нито игра.

Срещу кои отбори нямахме резултати?
Защо не сравниш начина(методиката) на постигане на победите?
Вальо,в случая има един много важен детайл(разлика):През сезон 2013-2014 изпитвахме затруднения основно срещу отборите от топ 6,чиято форма и изобщо прогрес бяха нещо,което доста отдавна не се беше случвало.
Но за сметка на това(колкото и нетипично да звучи) срещу отборите(грубо казано) извън топ 10...никакви проблеми - и като игра,и като резултати.
В Шампионската лига до известна степен се "компенсираха" нещата,които не успяхме да постигнем срещу отборите от топ 6.
Победите срещу Леверкузен,обратът срещу Олимпиакос,цялостното представяне срещу Байерн Мюнхен.
През този сезон,ако разгледаме в подобен план играта и резултатите какво се получава(до момента)?
1.Колебливо представяне срещу топ 6.
2.Колебливо представяне срещу отборите извън топ 10(особено като гост).
3.Затруднения срещу отбори извън Висшата лига.
Положителните резултати не са толкова плод на стойностна игра,колкото на по-слабото ниво на конкуренцията,а също така и на известна доза късмет.
Липсва най-вече категоричността на победите,нещо което все пак присъстваше през сезон 2013-2014.
Ван Гаал трябваше да тръгне по-умерено,както се казва първо да опипа почвата,а не като лунатик - със серия от експерименти и тактически реформи.
Остават 13 мача до края на сезона.Представянето и най-вече резултатите от дербитата,мисля че ще дадат най-точен отговор за нивото на промените и устойчивостта на Ван Гаал.

Едно вярно нещо не си написал! :shock: :lol: :lol: :lol: Миналата година освен първия мач за сезона, нямахме един стойностен от към игра, ама нито един. Леверкузен винаги насират в Европа, Олимпиакос е просто без коментар, уникално слаби мачове с тях, Байерн не виждам как даже са се изпотили срещу нас. Конкуренцията е много по-силна от миналата година, а точно за късмет не ми говори, щото никакъв късмет нямаме тоя сезон. :lol: Виж Тотнъм как смачкаха Челси, а ние ако имахме точно повече късмет, щяхме да ги скъсаме поне с 3 гола разлика. А ние сме на 10 точки зад Челси, които са считани за фаворити за Висшата Лига и ШЛ; как това ни прави трагични не знам, само в твоята объркана глава явно е така. :lol: Пусни си да гледаш Челси сега, играят с ПСЖ, и виж как парижани ги мачкат, ама накрая дали отбора на Моуриньо няма да продължи, а? 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 фев 2015 23:14

Точно този сезон конкуренцията е по-силна.

Извинявай,но говориш пълни глупости!
Кои са отборите в прогрес от топ 6(игрово)?
1.Челси
2.Саутхемптън

Кои са отборите в регрес(в сравнение със сезон 2013-2014)?
1.Ливърпул
2.Арсенал
3.Евертън
4.Манчестър Сити
5.Тотнъм

Фактът,че отбор от ранга на Саутхемптън,който сменя треньор и половин състав...след 25 кръга се намира в топ 4(адмирации),категорично показва какво всъщност е цялостното ниво и класа на конкуренцията(сравнено със сезон 2013-2014).
И като заключение:Конкуренцията през този сезон си е конкуренция,но под формата на колебливост т.е.тя е вследствие на променливата форма и резултати на отборите,докато конкуренцията през сезон 2014-2015(особено в топ 6)....такова чудо никога не е било.
Ливърпул(от Януари до Май),Арсенал(до Януари) и Евертън(стабилност) - просто летяха със свръхзвукова скорост.
Сити и Челси си действаха уверено и със стил.
Кажи ми сега кой отбор и представяне можем да наречем свръхзвуково?
Просто няма такъв отбор!
Имаше серия от кръгове,в които всички от топ 6(грубо казано) си взимаха победите със замах.Уж чакаш някой да се издъни,ама нейсе.
А сега...Чакаме някой да се издъни в събота,той се дъни,...хоп в неделя и ние се дъним.
Сиреч,това сгъстяване на точките и конкуренция на върха - не се дължи на силата на отборите,а на колебливостта им.
Последна промяна от smoothc на 17 фев 2015 23:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 17 фев 2015 23:18

Ще му дадат на холандеца още един сезон, но само при условие, че има ШЛ. Почти съм убеден, че не се ли класираме ще си стегне куфарите. А дали ще се класираме - трудна работа. Арсенал се подобриха, Ливърпул също влязоха в час, Тотнъм и те надигат глава, разликата е малка и нищо чудно още след следващия кръг да сме извън така желания топ. Защото аз Суонзи не виждам как ще ги бием с играта, която показваме. Но Марийката завалийката е контузен, може да сложи Руни на по-удобна за него позиция, да си пусне халфове в средата на терена, а не да прави тъпи ротации и евентуално да се получат нещата. Не ме разбирайте погрешно, казвал съм - Ван Гаал не го харесвам от много време, но като разбрах, че той ще поеме отбора си казох: Ок, ще оправи бъркотията, която Мойс сътвори. Но за момента не виждам нещо да е оправено, позицията ни в класирането е малко лъжлива, да не казвам незаслужена. И наистина имаше регрес в някой от отборите, които миналия сезон бяха преди нас, може би за това сме и на тази позиция, но тия отбори се събуждат, време е и Юнайтед да се събуди и да започне да играе нещо, не само ганкиното...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 фев 2015 23:26

само в твоята объркана глава явно е така

О,кой го казва :)
нямахме един стойностен от към игра, ама нито един.

В такъв случай какво трябва да кажем за сезон 2014-2015 до момента?

Върни се в “Манчестър Ю”