ВЛ | 22-ри кръг | КПР - Манчестър Юнайтед 0:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

binevout
Контакти:

Re: ВЛ | 22-ри кръг | КПР - Манчестър Юнайтед

Мнениеот binevout » 13 яну 2015 23:14

експериментално-апатичното поведение

От няколко дни мисля много за това което се случва с треньора и с отбора.Не съм сигурен че това е точното определение за състоянието на Ван Гаал в момента.
Според мен е нещо друго.Всичко започна от онзи прословут мач с Лестър.И според мен този е повратния момент който обърна нагласата и като цяло схемата на треньора за развитието на сезона и играта като цяло.Според мен състоянието в което е изпаднал треньора от онзи мач е просто страх и несигурност.
Реално тогава направихме страхотно първо полувреме , допуснахме 2 гола и тотално спряхме да играем.Логично бе това което се случи после с оглед на психическото здраве на отбора в онзи момент.
От онзи мач започна апатичната и безидейна игра и твърдото налагане на това проклето 3-5-2 и от тогава с ромб не сме играли.
Последваха 4 мача без загуба до мача със Сити , а след Сити дойдоха 6-те поредни победи.Победи изпълнени с много грозна игра , треперене през последните 10 мин на всеки мач (изключвам Ливърпул и Хъл) и изпълнени с мноооого късмет.
Та явно в този период , Ван Гаал се по-обърка леко че е напипал схемата и тактиката на игра и е нужно само сработване между играчите и разбира се изпразване на лазарета.Да ама не.Колкото и железен да е холандеца , нещата които му се случват в момента , едва ли са му се случвали някога - почти 60 контузии за един полусезон , новака във висшата лига те обръща с 5 гола , 3-то разряден отбор ти вкарва 4 гола.Не мисля че в напредналата си кариера Ван Гаал е имал подобни катаклизми(не съм сигурен,не съм проверявал).Вижда че с 3-5-2 защитата е 4-тата най-добра в лигата , намира се (ше се) стабилно на 3-то място , като положим и слабата форма на основни конкуренти , той направо реши че е хванал господ за шлифера и едва ли не нещата ще се развият както в бундеслигата и ла лига.
Та според мен в това състояние едва ли ще смени схемата на игра,тази загуба не е достатъчна да го накара.3-5-2 ще е вероятно до края на сезона (дано не съм прав)
Друго което забелязвам е плавното движение на графиката на представянето на отбора.Линията тръгва от дъното с нестабилен микс от загуби,победи и равенства , изкачва се до пика си - 6-те поред победи - и от Астън Вила на сам бавно но сигурно слиза на долу.Не е добре ... просто не е добре!

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 14 яну 2015 11:08

Всичко в този мач,ще зависи от схемата ни на игра.Не мога да разбера,защо слага Ди Мария като нападател.Никога не съм го критикувал,но си мисля,че не знае как да нареди отбора си.От мача очаквам победа,колкото и колебливи да сме трябва да победим на всяка цена.
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 яну 2015 14:42

Хари Реднап може да бъде уволнен от мениджърския пост на Куинс Парк Рейнджърс, съобщава британската преса. Според източниците на информацията, това ще се случи, ако лондончани загубят мача си с Манчестър Юнайтед през уикенда.

Още един аргумент,който допълнително ще мотивира играчите на Куинс Парк Рейнджърс.

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 14 яну 2015 18:29

smoothc написа:
Хари Реднап може да бъде уволнен от мениджърския пост на Куинс Парк Рейнджърс, съобщава британската преса. Според източниците на информацията, това ще се случи, ако лондончани загубят мача си с Манчестър Юнайтед през уикенда.

Още един аргумент,който допълнително ще мотивира играчите на Куинс Парк Рейнджърс.

Те си мислят че ако изгонят Хари Реднап ще се спасят ли ?? За отбор като КПР Хари е най-добрият въриант за тренюр.Проблема не е в него а в некадърните им футболисти :) Те мислеха че ще станат като Манчестър Сити ама явно парите им не са толкова много пък и без история са малко играчите който ще дойдат при тях ;) Относно мача очаква тежко гостуване за Юнайтед и може би пак издънка ;) Прогноза 2:1
Ван Гал с тия 3 защитника дето ги пуска нещо не е в час пък като добавим към това че във всеки един мач тези трима са различни и много рядко в два поредни мача да се започне с еднаква тройка в защитата (ако не се лъжа)
Но ако продължава така с трима в защита няма да прокопса според мен.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 яну 2015 11:01

Хубаво рекордче за чупене :mrgreen: :twisted:

ManUtd's record v's QPR in the Premier League: P13-W11-D2-L0

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 яну 2015 11:18

MuFc1878 написа:Хубаво рекордче за чупене :mrgreen: :twisted:

ManUtd's record v's QPR in the Premier League: P13-W11-D2-L0

Charlie Austin likes this :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 яну 2015 11:23

Toз Чарли Остин много го хвалят също като Хари Кейн. Бъдещи нападатели на националния отбор :roll:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 яну 2015 11:28

MuFc1878 написа:Toз Чарли Остин много го хвалят също като Хари Кейн. Бъдещи нападатели на националния отбор :roll:

О,Боже :)
За мен лично от по-младата генерация нападатели,единствено Саидо Берахино е годен(ще пасне най-добре на стила) за Английския национален отбор.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 яну 2015 11:35

Като е тръгнал с експериментите, поне да експериментира докрай.

---------------------------Де Хея----------------------------
-Рафаел-----Смолинг------------Рохо--------------Шоу-
---------------------------------------------------------------
--------------------------Блинд----------------------------
-------Ерера--------------------------------Ди Мария-----
-----------------Мата-------------Рууни--------------------
--------------------------Фалкао----------------------------

4-5-1, но не баш. Ромб, с двоен връх ! :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 яну 2015 11:35

Перси ще пропусне гостуването на КПР, което ме кара да се замисля, с кой нападател ще излезе Ван Гаал?
Може би Уилсън :oops:
[offtopic]Фалкао колко нещастен изглежда завалията :(
[wrapimg=]http://s16.postimg.org/iwgtltxit/24_B3797_E00000578_0_image_a_1_1421266901984.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”