По коя статистика е втора лига, аз освен Милан, който са в криза не си спомням италиански отбор да е бил фактор за трофея на ШЛ в последните години, да не говорим за ниското качество на лигата, дето има всички предпоставки да отиде зад Германия.
Велик съм с моя Манчестър.
Защо точно Ибрахимович?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Lord of memories
- Контакти:
Re: Защо точно Ибрахимович?
Последна промяна от Lord of memories на 09 юли 2009 16:03, променено общо 2 пъти.
GGMU
Аз се сещам и за Ювентус 

durex написа:Определено е марихуана.Колкото и да не ми се иска да го казвам Ибрахимович вкара голове колкото Рууни и Бербатов взети заедно ... А когато фактите говорят кво става? ...Фактите говорят че играе в слаба лига, където е единствен нападател и другия факт е че даже не е близо до Рууни като класа. Слаба е да нищо че по статисктика е на второ място след Англия ама щом си казал че е слаба така да е.Тази година ще ви видим какво ще направите,не че през миналата направихте кой знае какво.Барса тотално ви смазаа,ама тотално така че не ми се прави на велик с твоя Манчестър
Не се прави на велик, ама като сте по велики защо ви отвяхме бързо на 1/8 финал.
Последна промяна от fr3ak_boy на 09 юли 2009 16:04, променено общо 2 пъти.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Баш не сте ни отвяли...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Lord of memories написа:По коя статистика е втора лига, аз освен Милан, който са в криза не си спомням италиански отбор да е бил фактор за трофея на ШЛ, да не говорим за ниското качество на лигата, дето има всички предпоставки да отиде зад Германия.
Велик съм с моя Манчестър.
Ми мойто дете годините които Манчестър изпадаше още в груповата фаза,а Интер и Милан играеха 1/2 финали тогава не се сещаш нали? Тогава италианските тимове доминираха,ама щом е лошо за Манчесър естествено че ще се правиш на ударен
е не сме Ви отвяли, но играта е на голове
те и Ливерпул отвяха Челси , но ...

- Lord of memories
- Контакти:
p36o написа:Аз се сещам и за Ювентус
Говорим за последните години, само в началото на ШЛ са били фактор в мачове дето не си ги спомням даже. Иначе то и Нотингам Форест и Борусия Дортмунд са били фактор някога, даже и Ливърпул (колкото и шокиран да си)...колкото и отдавна да е било.
Ми мойто дете годините които Манчестър изпадаше още в груповата фаза,а Интер и Милан играеха 1/2 финали тогава не се сещаш нали? Тогава италианските тимове доминираха,ама щом е лошо за Манчесър естествено че ще се правиш на ударен
Ми мойто дете, тея години са били когато едва ли повече от 20% от форума е бил роден - преди 25 години. Иначе понеже не сме минавали групите, заедно с още няколко отбора сме рекордьори по участия на 1/2 финал в ШЛ.
Последна промяна от Lord of memories на 09 юли 2009 16:09, променено общо 1 път.
GGMU
fr3ak_boy написа:durex написа:Определено е марихуана.Колкото и да не ми се иска да го казвам Ибрахимович вкара голове колкото Рууни и Бербатов взети заедно ... А когато фактите говорят кво става? ...Фактите говорят че играе в слаба лига, където е единствен нападател и другия факт е че даже не е близо до Рууни като класа. Слаба е да нищо че по статисктика е на второ място след Англия ама щом си казал че е слаба така да е.Тази година ще ви видим какво ще направите,не че през миналата направихте кой знае какво.Барса тотално ви смазаа,ама тотално така че не ми се прави на велик с твоя Манчестър
Не се прави на велик, ама като сте по велики защо ви отвяхме бързо на 1/8 финал.
хаха кои сте отвяли бе? АКо не бяха тези две проклети греди щяхте да гледате финала пред Тв-то ами били ни отвяли хахаха когато доминирате над нас,както Барса над вас тогава ми говори че сте доминирали...
ее Юве и аз си ги спомням играеха финал 2002 ако не се лъжа..
но май паднаха, а шампиони бяха 1999, но може и да греша .. то 98 бяха боруся
но 10 години наистина са си доста време ..

Lord of memories написа:p36o написа:Аз се сещам и за Ювентус
Говорим за последните години, само в началото на ШЛ са били фактор в мачове дето не си ги спомням даже. Иначе то и Нотингам Форест и Борусия Дортмунд са били фактор някога, даже и Ливърпул (колкото и шокиран да си)...колкото и отдавна да е било.
много мразиш Пуул,но тоя сезон головата разлика между отборите е 6-2...ти знаеш за кой