Кой трябва да е трансферния удар на Юнайтед през лятото ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Кой трябва да е трансферния удар на Юнайтед през лятото ?

Мнениеот fr3ak_boy » 31 май 2009 16:31

Защо трансферния удар да не е някой защитник? Видя се, че там Юнайтед имат нужда от ново стабилно попълнение, защото Евънс често бърка във важния момент и един централен халф. Моите предложения за САФ са Кривия от Черно море, а Гигс + Скоулс и 25 милиона за моряците. Рабех за Гари Невил и още 5 милиона :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: . А сега сериозно в центъра на терена според мен може да привлекат Гарет Бари, а в отбрана САф ще си намери някой млад човек. Централни нападатели, ако щр се купуват (напълно излишно според мен) защо не Един Дзеко или Графите.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 01 юни 2009 09:14

Тъй като Ван Дер Сар остаря смятам, че трябва вратар. Мисля, че Лилчо Арсов ще се впише страхотно като вратар. ;)
Иначе - един централен защитник, един дефанзивен халф, един офанзивен/крило халф
т.е. Киелини, С.Петров. И честно казано имам доста голяма слабост към Звездан Мисимович, но той не е на нивото на Манчестър. Може би някой като Диего(Ювентус), например Фламини...
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 01 юни 2009 21:27

fr3ak_boy написа:Защо трансферния удар да не е някой защитник? Видя се, че там Юнайтед имат нужда от ново стабилно попълнение, защото Евънс често бърка във важния момент и един централен халф. Моите предложения за САФ са Кривия от Черно море, а Гигс + Скоулс и 25 милиона за моряците. Рабех за Гари Невил и още 5 милиона :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: . А сега сериозно в центъра на терена според мен може да привлекат Гарет Бари, а в отбрана САф ще си намери някой млад човек. Централни нападатели, ако щр се купуват (напълно излишно според мен) защо не Един Дзеко или Графите.

''Дзеко '' ако не се лъжа го искат в Арсенал ще е интересно ако той подпише първо с Ман. :twisted: :twisted: 8-)

sportmania

Мнениеот sportmania » 05 юни 2009 22:36

:idea: кака ще е хита
торинскоговедо

Jackal
Контакти:

Мнениеот Jackal » 06 юни 2009 10:42

Интересна тема в която обаче само 3-4 мнения другото шитс.
ОФФ
Затова сме на това дереже най добри сме в хуленето, карането и разединението.Нормалния български фен още несе е научил да пише във форуми.Взехти си компютри и дай ся да плюем навсякаде кадето има възможност да си изразим мнението, много ми преличат българските форуми на пианска маса, кадето всеки е голям мъж, всеки управя България и всеки разбира от всичко.На сутрента изпива 1 литър вода и тръгва за работа и от ноща помни само, че 1-2 бутилки ракия зяминаха и продължава нищожния си живот, до следващото събиране където след 2-рата чашка започва да измисля нови идей как да управи България.

По темата мисля че Роналдно и Тевес няма да са в Ман от новия сезон, дали това е добре или зле времето ще покаже.Едва ли САФ ще намери човек който да вкара 42 гола за един сезон в Англия, но също така който и да доиде в Ман ще подава на Берба повече от Роналдо и Тевес.
Аз съм за Рибери и Валенсия и задължително един креативен халф.

Върни се в “Манчестър Ю”